Jobbik hírek

A Jobbik politikája nem szalonképes

A Rendszervágás néven ismert szélsőjobboldali tüntetői csoport facebookon meghirdetett egy tüntetést a MILLA nevezetű csoport Erzsébet-hídnál tartott március 15-ei megemlékezése mellé. A tüntetők a fent említett rendezvényt kívánták megzavarni, végül a Bank Centerbe kötöttek ki. Vona Gábor kijelentette politikájáról: “Nem szalonképes? Nem.”

A rendbontás meghívottai között szerepelt a börtönt megjárt TYirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője, Budaházy György, akit terrorcselekmény elkövetésével vádolnak, Toroczkai László jobbikos önkormányzati képviselő, HVIM vezér. A rendbontók többnyire football drukkerekből, HVIM tagokból, jobbikosokból és a Betyársereg tagjaiból állt. A két rendezvényt a rendőrök dupla kordonnal választották el, és éles szópárbajra került sor a jelenlevők között. A rendszervagdosók a „ria ria Hungária” rigmust üvöltötték, erre a millások a „nácik haza” –val reagáltak. Véget ért közben a Jobbik rendezvénye, ahol Zázrivecz (Vona) Gábor bejelentette, hogy pártja nem szalonképes. A Jobbik rendezvényéről is jöttek tüntetők. A neonáci rendezvény felszólalóit már-már elnyomva üvöltözött a két tábor. Budaházy György, aki házi őrizete miatt nem tudott jelen lenni a rendezvényen, internetes úton szólt a jelenlevőkhöz, a rendbontók nagy örömére. Miután a millások rendezvénye véget ért Toroczkai 50-100 fős csoporttal bevonult a Bank Centerbe, az IMF magyarországi képviseletét keresve. Egy petíciót kívántak átadni, egy bizonyos Rosenberg úrnak. Toroczkai szerint pár ezren vannak és dühösek az emberek, de az alábbi videóbol kiderül, hogy alig százan.Itt látható a videó toroczkaiék akciójáról

Az épületben ezek után petárdák, füstbombák, és footballmeccseken használatos fáklyák robbannak, ahogy az a videón is látható. A rendőrség megérkezése után a tüntetők kimentek az épületből, a rendőröket verbálisan provokálva. Bár Mirkóczki Ádám kijelentette, hogy a tüntetést nem a Jobbik szervezte, de a videón fel lehet fedezni egy Jobbikos zászlót.

Toroczkai ész osztás közben

A rendőrség csütörtökön közleményben tudatta: tizenhárom embert állítottak elő a fővárosi rendezvények helyszíneiről. Tízüket garázdaság, egyet rendzavarás szabálysértése, egyet közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, további egy főt pedig hivatalos személy elleni erőszak bűntettének elkövetése miatt. Egy emberrel szemben gyülekezési joggal való visszaélés miatt kezdeményeznek szabálysértési eljárást. A BRFK szóvivője csütörtök este az MTI-vel azt közölte, hogy a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményez a felelősökkel szemben a Bank Centernél történtekkel összefüggésben.

Mossuk le a gyalázatot és tegyünk a szélsőjobb megfélemlítése ellen! Támogassa a rosszabbik.com-ot, legyen rendszeres olvasója, hogy megismerje a Jobbik igazi arcát!

About these ads

4 thoughts on “A Jobbik politikája nem szalonképes

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s