Jobbik hírek/Jobbikbűnözés

Vona Gábor hazaárulása

“Még idén levélben fogok fordulni Mahmúd Ahmadinezsádhoz, és Iránból jönnek ide (…) és nem az ÁVH fog grasszálni a választásokon, hanem az Iráni Forradalmi Gárda”- Vona Gábor.

Zázrivecz (Vona) Gábor és pártja bensőséges kapcsolatot ápolt és ápol Iránnal. A Jobbik elsőszámú külföldi szövetségesnek tekinti az országot, ahogy azt korábbi cikkünkben is megírtuk. Vona Gábor elkötelezetten küzd, azért, hogy egy a NATO-val, így a NATO-tag Magyarországgal is ellenséges ország befolyását növelje Magyarországon. Ezt támasztja alá Vona Gábor 2008. október 23-án tett kijelentése: “Még idén levélben fogok fordulni Mahmúd Ahmadinezsádhoz, és Iránból jönnek ide (…) és nem az ÁVH fog grasszálni a választásokon, hanem az Iráni Forradalmi Gárda”.

A kurucinfón rendszeresen jelennek meg Iránt propagáló cikkek, ahogy azt korábbi kutatások is kimutatták. A portálra több ízben is írtak irániak, írásaikban a Hamasz nevű terrorszervezetet próbálták jó színben feltűntetni, mindezt a kurcinfón, a magyar szélsőjobb legnagyobb portálán.

Kétségtelen, hogy Iránt és a Jobbikot a zsidógyűlölet köti össze, és valószínűleg a pénz is közrejátszik a felhőtlen kapcsolat fenntartásában. Itt felmerül a kérdés: eddig senki sem nyilatkozott, olyan égetően fontos kérdésekről, mint „honnan van pénze a Jobbiknak 2 milliós példányszámú ingyenes havilapot fenntartani”. A pártok közül még a Fidesznek sincs ilyen példányszámú újsága, és a Jobbiknak évi 335 milliós állami támogatásból lehetetlen lenne ezt finanszírozni.  Vagy: honnan volt pénze a pártnak a 2010-es kampányra?
„A háborúhoz három dolog szükséges: pénz, pénz és pénz.”, a Jobbiknak pedig pont ez nem volt…

About these ads

29 thoughts on “Vona Gábor hazaárulása

 1. Visszajelzés: Viszály, megosztottság, belharcok: ilyen a jobbikos mintaváros « rosszabbik.com

 2. Tímea

  Nem kell annyira ide áhítani az iráni kultúrát. Tényleg azt szeretnéd, hogy nőként kuss legyen a neved (sokkal durvábban, mint a magyar férfisovinizmusban)hogy egy kecske magasabb rangú, előbbre való lény legyen nálad, hogy jogilag akár egy hamutartóval is lehessen a személyedet helyettesíteni egy esküvőn, mert a nők véleménye ott ennyit sem számít? Szeretnél pingvinnek öltözni, csadorban járni, de iskolába nem, halálos fenyegetést/gyilkosságot kapni büntetésül egy humoros, vallási karikatúráért is?

  Irán ezt kínálja neked, a velük cimboráló Vona meg a legnagyobb hazaáruló. Szó nincs a Jobbikban a magyar érdekek képviseletéről! Ők inkább a 40-es évekbeli és a jelenkori, iszlám fasizmus torz elegyét kínálják a lakosságnak. Én nem akarom a “szebb jövőt”, csak egy normálisat.

 3. Visszajelzés: Karikatúrák a Jobbikról – rosszabbik.com pályázat « rosszabbik.com

 4. Ez kissé röhejes… Nézzük már meg mikor nyilatkozta ezt Vona Gábor? 2008-ban. A cikk mikor jelent meg? 2012 Március 20-án. Ennyire nem volt mit kirakni a Jobbik lejáratására, hogy egy 4 évvel ezelőtti történethez kellett visszanyúlni? Na ez a szánalmas… Adjon az Isten!!! Szebb Jövőt!!!

  • Akkor nem foglalkozott vele senki, de akármikor mondta, ez megengedhetetlen, hogy egy idegen érdekeket szolgáló párt legyen bent a parlamentben. Szerintem aktuális a cikk és egészen addig aktuális lesz, amíg nem tűnik el a Jobbik Vona Gáborral együtt.

 5. Gyengus az oldal. Ma már az igazságra éhesek az emberek, és nem ilyen manipulációkra építő hülyeségekre, de szerencsére alig nézi pár ATV rajongó. Ha igaz az iráni kapcsolat, az meg csak jó, egy olyan sok ezer éves államról van szó, akik sosem hódítottak és sosem támadtak meg senkit, maximum védekeztek, és verbálisan fegyelmeztek meg olyan valós terror államokat, mint Izrael. Iránban nincsen kamattal működtetett pénzrendszer, ami a világ rákos daganata. Ha Irán partner lesz, az csakis építő jellegű lehet, és nem hódító, nem kell tőle félni.

  • Gyengus a komment. 1935-től nevezik Perzsiát Iránnak előtte több ezer éves múlttal rendelkezik, a világ legnagyobb birodalmai közé tartozik. Ha az atomprogramját nézzük, akkor igen is van mitől tartani…
   De ha nem lennél ekkora antiszemita akkor te is belátnád :-)

 6. Vona egy szerencsétlen. elmebeteg bűnöző. Kihasználja és maga mellé állítja ezt a szellemileg megnyomorított, legtöbbször írástudatlan csürhét. Jobbik… Katasztrófa…

 7. Sajnos ez a Jobbik párt sem a Magyar nép megsegítéséről szól.. Aki fajokat akar “ütköztetni egymással” az a hazát szolgálja? A fenét! Régen is voltak,Magyarok és Magyar cigányok mégis elfértek egymással békességben!
  A gond a hozzá állással van és a törvényekkel. Simán lehetne itt békét teremteni az etnikumok között ahogyan régebben is az volt!

 8. INKÁBB 1 MILLIÁRD SZÓR AZ IRÁNIAK MINT TI MOCSKOS RÜHES ZSIDÓK!!! LENNE MIT TANULNOTOK TŐLÜK PL: ERKÖLCSÖSSÉGBŐL UNDORÍTÓ PISZKOS BÜDÖS ZSIDÓK EGY KÖPETET NEM ÉRTEK!!!

 9. Visszajelzés: Április nem a Jobbik hónapja « rosszabbik.com

 10. Az a baj az ilyen begyöpösödött libsikkel mint ti,hogy gyorsan elfeleditek,hogy mekkora kárt okoztatok az elmúlt 22 évben ! Tehát ne pofázz itt a hazaárulásról mindaddig amíg saját lelkiismeretetekkel nem tudtok elszámolni ! Bár kétlem,hogy nektek van olyan ! Kicsit mellé lőttél ismét,de neked elnézem ! :)

  • Te ne pofázz te veréb! Te lőttél mellé amikor a nácikra szavaztál, meg amikor őket véded! Egyszer már jól szétverték ezt az országot, nem kell mégegyszer…

 11. Az embargónak köszönhetően Iránnak lassan már saját magára sem lesz pénze.
  Nyilván megvannak a preferenciáik, hogy a maradékból kit, és hol támogatnak. Remélem arra nem fog jutni, hogy egy ilyen pitiáner bűnbandát támogassanak.

  • Amit az eddigi kormánypártok műveltek az még nagyobb hazaárulás. Magyarországot kiszolgáltatni az EU-nak és teljesen ellehetetleníteni az itteni életet főbenjáró bűn. A bűnösöknek bűnhődniük kell! De vajon mikor lesz elszámoltatás? Amíg a fidesz van kormányon addig védik egymást ettől. Remélem világosan fogalmaztam.

  • Én Jobbik szimpatizáns vagyok, de ezek az irános cuccok nem igen jönnek át nekem, elég gáz szerintem. Viszont a “szövetségeseink” gyakorlatilag már gallyra vágtak minket alig 100 év alatt…

   • Végre! Pontosan ezért jött létre a rosszabbik.com, hogy elgondolkozzanak az emberek ilyen dolgokról, mint amit most mondtál! :-) Egyébként a felvetésed teljesen helyén való, ez az egyik pont a sok közül, ahol meghasonlik a jobbik önmagával… az oldalon találsz még néhány hasonló cikket ;-)

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s