Humor

Van képünk hozzá rovat: jobbikos intelligencia-hányad

Kevés a szakmunkás, túl sok a diplomás – írta tavaly júliusban a fasizmus nyomtatott szócsöve, a Barikád. Na, nem a Jobbik soraiban, ugye – és erről képünk is van. Infografika a hajtás után.


via

About these ads

29 hozzászólás a(z) “Van képünk hozzá rovat: jobbikos intelligencia-hányad” bejegyzéshez

 1. New generation of drgonas… Great painting – as always! I love your style so much.I m just starting with watercolors and I m not sure whether I use them technically correctly… But I like this medium so much, especially when one – like you :) ) – knows how to use it…Have a beautiful day!

 2. Egy diplomás lehet egy 2-essel átvergődött balek is.
  A múlt rendszerben nyomták rendesen a komcsikat (pl.:Schmitt Pál).
  Így nem meglepő a sok diploma az MSZP-ben. Hogy mennyit ér más kérdés.:)

 3. Érdekes ellentmondás ez. Van köztük diplomás-ergo maguktól nem sajnálták- ugyanakkor a parlamenti frakciók tagjai közül köztük van a legkevesebb. Mondjuk kár is olyan emberekre felsőoktatási képzéseket pazarolni, akik ennek ellenére nem ismerik reálisan az ország történelmét, de a Holokausztot tagadják (vagy akkor ismerik el, hogy volt, amikor az ellenségeiket valami lágerbe kívánják el), Horthyt támogatják és a nyilasokat vagány embereknek vélik. Ez azért is érdekes, mert a náculók között meglepően sok a történelem-politológia szakos vagy már végzett fiatal.

  Utóbbi bizonyítja, hogy sokszor felesleges a papír – sokuk a lexikális ismeretek ellenére is szar alak maradt. (Mielőtt megkezdődne a dobálózás, hogy ilyeneket sértett, félanalfabéta szakmunkások beszélnek össze-vissza, közlöm, hogy diplomás vagyok jómagam is. Csakhát, a Jobbikos csőcselékbe kár invesztálni. Egyfelől sajnálom a most érettségizőket, hogy nehezebb lesz tovább tanulniuk – ám mivel a felsőoktatásba vágyók között akad bőven jobbikos, nem baj, ha a jövő idiótái inkább segédmunkásnak mennek. Gonosz emberek kezébe tanulási lehetőséget adni-tragédia…

 4. Bulcsika, Ne aggódj, érvek vannak, voltak és lesznek. Csak mint korábban már bővebben kifejtettem és igyekeztem elég érthetően még a hülyék számára is-most tömören-, idiótákkal szemben tök fölösleges érvelni. Én és a hozzám hasonlóan gondolkodók tudjuk mi az igazság és tudjuk azt is, hogy vannak ostoba hülyék. :-) Ez ellen nincs mit tenni, érvek ide nem valók, pláne ha nincs mivel felfogni… :-)

 5. “Ha viszont összeszarod magad a gondolattól, hogy felelősséget vállalj a szavaidért, leírlak, mint a többi szarosseggű, becsületet hírből sem ismerő kis zsidógyereket.”

  Légy erős, magasról leszarom, hogy egy náci milyen véleménnyel van rólam. Ahhoz pedig, hogy teazsúrra invitáljalak, elengedhetetlen lenne egy irántad érezett minimális tisztelet. De sajnos tömeggyilkosokat éltető véglényeket képtelen vagyok embernek nevezni.

 6. Bulcsi és a többiek. Nyugiii, nekem tök mindegy ki van ezen az oldalon és miért. :-) És ha ti másképp gondoljátok a dolgokat? Hát nyugodtan! Ahogy jónak látjátok. :-) Csupán azért tettem szóvá, mert abszolút idióta ötletnek tartom és hát mert eléggé lejáratjátok ezzel magatokat és gondoltam szólok… :-) De hááát ezt ti tudjátok, jogotok van hozzá :-) Csak tudjátok az emberi méltóság! Vagy ti nem aggódtok a tietek miatt? Mondjuk olyan miatt aggódni, ami nincs is… valóban hülyeség. Én biztos nem mennék a kurucra, osztani az észt, az igazságot, mert tudom, hogy semmi, de semmi értelme nem lenne és hülyét se szívesen csinálnék magamból. Fordított esetben ugyan ez a szitu. Legalább ennyi esze legyen az embernek. De valakinek csak annyi esze van, amennyi látszik… (Vehetitek ezt célzásnak :-) ) Szóval gondolom csak azért vagytok itt, hogy sértegessétek, idegesítsétek azokat, akik itt, ezen az oldalon az igazságról “beszélnek”. Ilyen is van. Csak néha már annyira nevetséges látni a kínlódásotokat, hogy csak azért is megpróbáljátok megcáfolni az igazságot, a módszeretek és nem veszitek észre, hogy úgysem fog menni. :-) A gúnyolódással pedig nem mentek semmire, már megszoktuk tőletek. Bármilyen sértő is legyen, ha tőletek származik csak is viccnek lehet felfogni, lepereg rólunk. :-) Komolyan venni? Áááá!!! Hihetetlen, hogy mennyi energiát és időt pazaroltok az itt létre tök fölöslegesen és hogy abszolút nem veszitek észre magatokat. De mi igen! :-) Ezért is tudunk rajtatok nevetni! :-) A témákhoz kapcsolódóan veletek vitatkozni fölösleges is, mert hát van az a mondás, hogy “Soha ne vitatkozz idiótákkal, mert… ” (ismeritek tovább, ugye? :-) ) Jajjj, pedig néha beleesem majdnem én is ebbe a hibába, de szerencsére időben kapcsolok, még mielőtt lesüllyednék az ő szintjükre… :-)

 7. Tudjátok mi a jó abban, hogy baszogatjátok a magyart? Hogy ingyen fogtok utazni a MÁV-val. Egyszer már megtörtént sőt nem is egyszer. De lesz még ne aggódjatok. A patkány gerinctelen férgeket előbb utóbb elégetik.

 8. Zsuzsi, majd kitalálsz valamit.:) Az, hogy Irán dotálná a Jobbikot, feltételezés. Szerintem elég ostoba is, de ezzel nem Téged szeretnélek minősíteni. Egyébként sem a cáfolatot kell először bizonyítani, hanem az állítást.
  Persze, hallottam már róla, hogy a perzsák nem tartják magukat araboknak, de ezzel egyedül ők vannak így, más szemében nincs különbség közöttük. De ne ezzel foglalkozzunk, mert ez kicsinyes szőrszálhasogatás és valójában teljesen lényegtelen is.
  A 99%-os becslésemet arra alapoztam, hogy voltam már Egyiptomban és Magyarország nevén kívül semmit sem tudtak szép hazánkról. Ezen nem csodálkozik aki látta, hogy hogy élnek arrafelé. A palesztinok még kevesebb infóhoz jutnak, szegényebbek és nagyjából azzal vannak egész életükben elfoglalva, hogy két kődobálás között elkerüljék a gyarmatosító zsidrákok lövedékeit.
  Mellékszálként megjegyezném, hogy a közvéleménykutatások sem a teljes célközönség megkérdezésével készülnek, tehát nem kéne a palesztinok 99%-át ismernem ahhoz, hogy ilyen véleményt alkossak.

  Hogy miért vagyok itt?:) Zsuzsi, a témákhoz szólok hozzá, csak éppen az oldal szellemiségével ellentétes a véleményem. Tudom, hogy Ti demokraták nehezen viselitek, ha valakinek más a véleménye, de ezzel együtt kell élnetek. A Kohn Béla, Rosenfeld Mátyás féle cionfasiszták ideje lejárt… és egyébként is, miféle dolog ezt szóvá tenni, hmmm?:) Én talán megkérdezem az illusztris társaságot, hogy zsidó identitásúként honnan formálnak jogot a Magyarország belügyeibe pofázáshoz?:)

 9. Bulcsú (na, ezt hogyan “becézzem”, ha már itt tartunk… :-) ) Amiket “irkáltam” nem feltételezések. Tények. Nézz utána nyugodtan és cáfold meg akkor, érvelj ellene. És most arra is céloztam, hogy hol, kik élnek, mert te még az alapokkal sem vagy tisztában. Azt írtad, hogy mi azt állítjuk, hogy az arabok pénzelik a jobbikot. Nem . Irán pénzeli a jobbikot, ahol nagyon kevés számban élnek arabok. Az arabok (Palesztina) elhatárolódik a jobbiktól, ezért pláne, hogy nem pénzeli őket. Ezt nem én találtam ki, a palesztin nagykövet nyilatkozott így még 2010-ben. Persze azóta a helyzet nem változott. (De úgy látom, te már ebbe belezavarodtál egy kissé, hogy hol és kik és miért… :-) ) Egyébként nem értem hova akartál kilyukadni azzal, hogy a palesztinok 99%-a azt sem tudja, hogy létezik a jobbik. Ezt nem tudhatjuk. Furcsa lenne a 21.században, az internet aranykorában, ha nem is tudnának róluk… Az, hogy ismerd személyesen a palesztinok 99%-át, szinte lehetetlen. De tök mindegy hányan ismerik ezt a pártot, lényeg, hogy maga Palesztina legalább elhatárolódik tőlük! Ha meg nem ismerik talán annál jobb… Én is úgy vélem, hogy higgyen mindenki azt, ami neki jól esik, ez így van jól. Csak akkor téged ez miért zavar? Egyáltalán akkor miért vagy itt, ezen az oldalon? Eltévedtél? Nem tűnt volna fel, hogy ez egy szélsőjobb ellenes oldal? :-)

 10. Jonny, akkor pöcsfejezzél, ha ki mered írni a nevedet, vagy inkább, ha a szemembe is meg mered mondani. Addig viszont, amíg álnév mögül rettegsz a szobádban, próbálj meg disztingválni, tahókám, rendben?

  Amit írtam, nem a kurucról van. Nem kell reklámoznod a butaságodat, anélkül is rájöttem már, hogy elég sötét vagy.

  Ungvári Krisztián történész szerint: “…Ma is megvan az 1938-as budapesti taglista, innen tudjuk, hogy a tagok 25%-a doktori címmel rendelkezett. Ez a szám még ma is hihetetlenül magas lenne, hát még 1938-ban, mikor ez a titulus még ritkább volt.”

  Érted, kisköcsög?

  • Finoman szólva is vicces, amikor a névvel vállalt véleményalkotást egy olyan valaki kéri számon rajtam, akinek az elvbarátai álnevek mögé bújva bujtogatnak, zsidóznak és teszik közzé mások lakcímét és elérhetőségeit. Illetve szintén inkognitóban firkálnak össze emlékműveket és vernek meg más véleményen lévő embereket. A rettegő tehát nem én vagyok és nem mi vagyunk.

   A pöcsfej jelzőt pedig maximálisan magadénak érezheted a zsidrákozásért és a holokauszttal való fenyegetésért. És ez a minimum, ami kijár neked.

   • Nem a nicked a probléma, hanem a bárdolatlanságod, amit csak és kizárólag álnév mögül mersz megengedni magadnak.

    Én más emberért nem tartozom felelősséggel és amúgy is elég nevetséges, hogy olyasmit vetsz a szememre, amit te követsz el.

    Adok egy esélyt, hogy bebizonyítsd a bátorságod. Kiírhatod a neved, lakhelyed és úgy beszélsz, ahogy tetszik, vagy megbeszélünk egy találkozót, ahol kipöcsfejezheted magad kedvedre.

    Ha viszont összeszarod magad a gondolattól, hogy felelősséget vállalj a szavaidért, leírlak, mint a többi szarosseggű, becsületet hírből sem ismerő kis zsidógyereket.

    Vasadi Bulcsú Székesfehérvár.

 11. Zsuzsi, a palesztinok 99%-a azt sem tudja, hogy létezik egy Jobbik nevű párt. Amiket irkálsz azok feltételezések, semmi köze a tényekhez. Egyébként mindegy, azt hiszel, ami jól esik.

 12. Kedves rendkívül tájékozott” Bulcsu. Szó se volt róla, hogy a jobbikot az arabok pénzelik. Az hogy arab, elég széles skála. Miért kell általánosságban vélekedni róluk??? A pénzüket a jobbik nem egy népcsoporttól, az araboktól kapja, hanem egy államtól, mégpedig Irántól. Arabok élnek főként Palesztinában, de Iránba jóval kevesebben, a lakosságnak ott csupán 3-4 %-a arab… ” A jobbik igen, Palesztinához dörgölőzik, de a palesztinok nem kérnek egy ilyen rasszista pártból. Pontosan azért, mert Palesztina lakosságának nagy része arab és ők ezt tudják, hogy a jobbik egy rasszista szemléletű párt, akik ha kell, az arabokat se veszik semmibe, épp úgy mit a zsidókat vagy romákat… Legalább tisztában lennél azzal, ami mellett érvelsz… :-)

 13. Azt biztosan tudják az ide irkáló, rendkívül tájékozott zsidrákok, hogy a néhai Nyilaskeresztes Párt tagjai között volt toronymagasan a legtöbb felsőfokú végzettséggel, doktori címmel rendelkező párttag.

  Ezek szerint ők voltak annak idején a legintelligensebbek, ergo a legjobb irányba mozdultak, még ha el is követtek néhány hibát. Például nem vették elég komolyan a holokausztot, pedig most nem kéne elnéznünk, hogy zsidrákok ugatnak bele pofátlanul a magyar belügyekbe. Persze, mindenki hibázik. Ti is. Nem tanultatok a figyelmeztetésből…

 14. Jonny! Döntsétek már el, hogy az arabok pénzelik, vagy leszarják a Jobbikot, mert már így is minden balost dilettáns idiótának néznek.

  • “Döntsétek már el, hogy az arabok pénzelik, vagy leszarják a Jobbikot, mert már így is minden balost dilettáns idiótának néznek.”

   Tudod, mi a magadfajta nyilas pöcsfejekkel ellentétben nem általánosítunk. Tisztában vagyunk vele, hogy léteznek egészséges lelkületű, békés arabok is.

   “Azt biztosan tudják az ide irkáló, rendkívül tájékozott zsidrákok, hogy a néhai Nyilaskeresztes Párt tagjai között volt toronymagasan a legtöbb felsőfokú végzettséggel, doktori címmel rendelkező párttag.”

   Ne haragudj meg érte, de az Amerikából üzemeltetett szaros zúghonlapot csak elmebetegek és agyhalottak tartják hiteles forrásnak. Mi legfeljebb röhögünk az ott megjelent hasonló hazug baromságokon.

   “Persze, mindenki hibázik. Ti is. Nem tanultatok a figyelmeztetésből…”

   Aki nem tanul a dolgokból, az az ostoba náci fajtád. Az okádék eszméitek terjesztői már többször kapott méretes lófaszt a seggébe a történelemtől. Egy vesztes ideológia vesztes képviselői vagytok.

 15. Elég szánalmas az erőlködésetek,hogy lejárassátok az egyetlen magyar pártot,de nektek elnézem,hogy elkeseredettségetekben csak ennyi telik tőletek :)
  Ezért kedveskedek nektek egy idézettel :
  ” Minél kisebb lesz ez az ország,én annál nagyobb leszek !
  Ha csak öt megye marad,akkor még király is lehetek !”
  / Károlyi Mihály /
  Ja és még valami !
  http://atv.hu/cikk/20120530_tarki_az_mszp_szintjere_csokkent_a_fidesz_tamogatottsaga
  “A Jobbik támogatottsága a teljes népességen belül az áprilisi 9 után májusban 11 százalékon áll, míg a pártválasztók között az előző havi kiugróan alacsony 16-ról 21 százalékra nőtt.”

  • Lejáratni? Azt a nyilas bohócbrigádot? Egy olyan galeriról beszélsz, amely korlátlanul nyalja a palesztinok seggét, de a nagykövet ennek ellenére sem tartja őket vállalhatónak :D A nyugati szélsőjobb pedig még kevésbé. (Utóbbit meg a korlátlanul náci portál hülye zugfirkászai sikerként könyvelik el.)

   Ami pedig a közvélemény-kutatást illeti: meglehetősen röhejesek vagytok, amikor népszerűségvesztés esetén hazugsággal vádoljátok meg az adott közvélemény-kutatót, ilyenkor meg szó nélkül beszopjátok a mért eredményt:D

 16. Nem szokásom általánosítani, de a diplomával sok esetben jár egy átlagos intelligencia, mely az emberre a tanulmányi évek során ráragad-jobb esetben- és ez persze nem azt jelenti, hogy akinek nincs diplomája, az hülye vagy nem lehet intelligens… Na, de ez az intelligencia jobbikéknál diploma ellenére sem látszik, meg amúgy sem… Ugyan mindegy, hogy van nekik, vagy nincs, szűk látókörű idióta mind!

  • Kedves Zsuzsanna! inteligenciával az ember vagy születik, vagy nem. Némi “okosságot” az iskolákban lehet szerezni, de inteligenciát, azt sajnos nem. Kommentjéből erősen arra lehet következtetni, hogy az Ön IQ tesztje sem érné el a 100.-at, amivel nem lenne semmi baj, ha többedmagával ezt nem osztaná meg országgal-világgal.

 17. Nem az a baj, hogy diplomájuk nincs, hanem hogy eszük se sok van, de a szájuk nagy

  • Sok jobbikosnak még érettségije sem, de mindegyik történelem professzornak hiszi magát. Na ez az ami vér ciki.

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s