Jobbik hírek

Kirúgták, mert zsidó!

Visszahívja mandátumából a Jobbik Szegedi Csanádot.

A kiszivárgott hangfelvétel miatt (Szegedi a hangfelvételen pénzt ajánl az őt zsidóságával zsarolónak) a Jobbik elnöksége felszólította Szegedi Csanádot, hogy adja vissza EP-képviselői mandátumát. Vona Gábor a sajtótájékoztatón kijelentette: „Semmi köze Szegedi Csanád zsidó felmenőinek ehhez a döntéshez”. Szegedi az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy „nem élt vissza uniós pénzekkel, semmilyen törvénytelenséget nem követetett el”- igaza volt.

De miért is az az oka Szegedi kirúgásának, hogy zsidó?

Szegedi a hangfelvételen azt állítja, hogy előnyöket tudna biztosítani, az őt zsidóságával zsaroló Ambrus Zoltánnak európai parlamenti forrásokat megemlítve, amelyekből „teljesen legálisan” tudna neki juttatásokat biztosítani, cserébe Ambrus nem hozza nyilvánosságra zsidóságát. A Jobbik erre a hangfelvételre hivatkozva kérte vissza Szegeditől EP-képviselői mandátumát. De miért is volt igaza Szegedinek? Az EP-képviselők rendelkeznek egy bizonyos juttatással, amit asszisztenseik alkalmazására költhetnek, ez évente 64,567,000 Ft-ot jelent. Az előbb említett pénzt a képviselő saját belátása szerint oszthatja szét asszisztensei között, tehát Ambrusnak teljesen legálisan és tiszta lelkiismerettel utalhatta volna ki mind a 64,5 millió forintot. Szegedi a hangfelvételen említi is, hogy „az EP képviselőknek van kerete (…) ebben a keretben nekem van egy fix összeg (…) na ezt megtudjuk csinálni (…) teljesen hivatalos állással, adózva…”- és ez nem törvénytelen, mert minden képviselő azt alkalmaz asszisztensként, akit csak jónak lát.

Ha ezek alapján Szegedi tényleg nem követett el semmi törvénytelenséget, akkor mi más oka lenne a Jobbiknak kirúgni Csanádot? Talán mert Szegedi Csanád zsidó?

About these ads

7 hozzászólás a(z) “Kirúgták, mert zsidó!” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Önfényezés « rosszabbik.com

  2. A zsidók nem keveredtek mert maguk a rabbik tiltották a keveredést és még a német nyelvet is használtak. Ezért számomra érhetetlen amikor zsidó felmenőkről beszélnek.

  3. Szerintem nézzetek David Duke videókat és majd persze rájöttök milyen is a világnézet.

  4. Azt hallottátok, hogy az Elődöt a Csanád pénzelte évekig EU-s pénzekből, most meg elteszi láb alól, nehogy terhelő legyen ránézve?

    Az ember gyomra felfordul ezektől!

  5. Hát ez szép kis öngól volt kedves szerkesztők.

    Kirúgták, mert zsidó. = Kirúgták, mert hazudott és bajt csinált
    :D Ti mondtátok. A valóságot lefordítottátok.

  6. Nyilván a korrupció miatt rúgták ki, persze, persze, persze … A korrupció politikusoknál szériatartozék, ha nem ilyen, eleve oda sem merészkedik. Őt a származása miatt tették lapátra – most legalább megtudja, milyen hülye világnézetet támogatott…

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s