Jobbik hírek

Zsidókat rugdosnának a jobbikifjak

Döbbenet, de a zsidók elleni erőszakra szólít fel a jobbik ifjúsági tagozata. Eljött az idő, hogy ébresztőt fújjunk. Rohad ez az egész párt, ifjastól, öregestől, középkorúakkal együtt. Ideje seprűt ragadni!


via

About these ads

24 hozzászólás a(z) “Zsidókat rugdosnának a jobbikifjak” bejegyzéshez

  1. Szerencsére a net miatt már nem lehet a történelmet elhazudni. Tudjuk milyen hatalmi elit irányítja a báb kormányokat. Jelenleg a Jobbik az egyedüli párt ami felveszi a harcot ez ellen. Néha a fidesz is bár lehet, hogy ők inkább szóban. Aki meg a jobbikban csak fasisztákat lát az elég korlátolt.
    Csurka meg már akkor is öreg volt a feladathoz.
    Egyébként egy idióta vergődés ilyen oldalt készíteni. Inkább ajánlom az olvasást.
    Kiválasztott nép, az nem “náci” gondolkodás?

  2. “2014-ben már csak a fidesz és a jobbik lesz a parlamentben.
    Az antifák meg a cigányimádók meg bevehetik a ciánt.”

    Hozzászólásaid színvonala alapján nem lehetsz több 16-nál, úgyhogy aligha emlékezhetsz rá, hogy anno Csurka Pista bácsinak is voltak hasonló jóslatai saját náci szektájával kapcsolatban. És ugyebár tudjuk, hova került a szerencsétlen MIÉP. (Pedig Pista bá is Toroczkai meg Novák-kaliberű “nagyágyukkal” vette körül magát:D)

    • Azt ne felejtsük el, hogy akkor koránt sem volt ekkora gyűlölet-propaganda, mint most. Köszönjük, Fidesz! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nyerni fognak, de a Jobbik szétesésével sem fognak attól tartok ezek a hangok teljesen elnémulni….

  3. MSZP-nek nincs hitele, DK csak vergődik, LMP kicsi ,éppen csak bejuthat
    Nem is lesz alternatíva!

  4. 2014-ben már csak a fidesz és a jobbik lesz a parlamentben.
    Az antifák meg a cigányimádók meg bevehetik a ciánt.

  5. “El fog jönni az országunkban a szebb jövő,de a te fajtád nélkül!”

    Nem tűnt még fel, hogy a magadfajta vergődő ovináci hülyegyerekek már hosszú-hosszú évek óta jövő időben fogalmaznak?:DDD

  6. Kedves Szebb jövőt! :
    köszönöm a hozzászólásodat, ha eddig kicsit kételkedtem is, most már biztos vagyok benne, hogy a jobbik egy szemét, meddő párt, amihez való csatlakozás árt a normális ítélőképességnek, az országnak. paranoiássá tesz, és rasszistává, ha eddig tápláltam bármi reményt hozzá, hogy a jobbik segít az országnak felépülni, hát … nagyot tévedtem..köszönöm, kedves antiszemita ! Hajrá Rosszabbik.com!!!

  7. Jaj, jaj milyen ország Magyarország? Kiállt egyet egy öregember és áder megy segget nyalni. Megölnek, kirabolnak öregeket, még a rendőr se megy ki. Leöntik a köztéri szobrot, mely egy valamikori közjogi méltóságot ábrázol, rendőri kíséretet kap. Ellenben aki disznólábat aggat(nem teszi tönkre) egy másik szoborra, mely egy külföldit ábrázol, akinél aranyat, pénzt találtak az oroszok nagy mennyiségben, börtönbe csukják. Milyen ország ez a Magyarország?
    Pár takony, lehet semmi közük nincs egyik párthoz sem, de lehet provokátorok, hülyeséget írogat a Facebook-on, már megy a nácizás. Milyen ország????
    Ellenben más helyeken falakat építenek, szögesdrótot húznak, háborúznak, ha kell, ha nem, üldözik a bevándorlót, színe, vallása miatt, de akkor is MILYEN ORSZÁG MAGYARORSZÁG???

    • A szokásos gagyi ferdítéseitek sokasága, melyekkel magatokat próbáljátok áldozatként beállítani. De legalább annyi tisztesség lehetne bennetek, hogy a nyíltan náci “bajtársaitokat” (értsd: azokat, akik a burkolt zsidózás mellett egy-két Hitler-dicsőítést is megeresztenek) nem nevezitek provokátoroknak. Tudniillik, ezektől még Zázrivecz vezérkos és bohócbrigádja sem nagyon szokott elhatárolódni.

      • Te milyen ferdítésekről beszélsz,te nagyon hülye!Semmiféle támadás nem történt a szent zsinagógátokba tartó,vagy onnét hazafelé induló fajtád ellen.Egy eset volt.A schweitzer
        jóska féle aljas támadás:)Bár a vén majmon kívül ezt sem látta senki….
        De még ha esetleg történt is valami,egyvalamiről ne feledkezzünk meg,a zsidók mindig is szerettek túlzásokba esni.Gondoljunk csak a holokamu…….jajj bocsánat holokausztra.
        Azon meg végképp ne csodálkozz hogy mindenhol rühellik a pofátokat.Rosszabbak vagytok mint a cigányok.Abban viszont hasonlítotok a cigányokra hogy mind panaszkodtok a rasszista illetve az antiszemita Magyarokra.De ha nektek ilyen rossz itt akkor miért nem húztok el a gecibe?A cigók vissza Indiába,ti meg a gyönyörűséges izraeletekbe.Vagy esetleg próbálkozzatok Palesztinában.Ott is szeretnek benneteket.
        Vona Gábor……Féltek tőle és a Jobbiktól ugye?Az biztos hogy beleköpött a zsidók levesébe.Azt hittétek hogy már mindent megtehettek,aztán jött a Jobbik,ti meg pofára estetek.De ez még csak a kezdet,egyre több embernek nyílik föl a szeme.És a Jobbik erősödik,napról napra erősebb lesz.Hiába irkálnak a zsidó bértollnokok meg közvélemény kutatók minden baromságot.Elindult egy folyamat az országban.Elég volt belőletek.Elég volt az unióból,elég volt az imf-ből.Elég volt hogy mindig más mondja meg hogy mi a jó nekünk.El fog jönni az országunkban a szebb jövő,de a te fajtád nélkül!

      • Szebb jövőt!!!:
        Tárgyilagos, elfogulatlan, igazi elemző hozzászólás. Egy vérbeli rasszista, idegengyűlölő szájából. A te fajtád miatt szégyelli az ország 75 százaléka, hogy magyarnak született…

  8. Visszajelzés: Jobbik: kurva zsidók húzás haza « rosszabbik.com

  9. A baj hogy Pesten màr jo pàr zsido embert idöset fiatalt zsinagogàbol hazafelé bàntalmaztak!!!!!!Hiradoban benne volt. Vagy Izraelbe majd ott kapnänak a Hitlerjugendista szarhäzik…milyen orszàg az ahol ezt büntetlenül meg lehet tenni…Orbàn hol az anyàdban vagy kutatod a magyarsäg Àzsiai szàrmazàsàt?????

    • Szegény zsidók,lassan már a zsinagógába sem mernek elmenni:)
      De akkor mi a faszért nem húztok el izraelbe?steiner kristófka(a kis ratyi)is elmondta hogy csodálatos hely,mert ott a legtöbb fiatal biszex.
      És ha már úgy is mentek akkor vigyétek magatokkal ezt a vén köcsög schweitzer jóska
      bátyátokat is:)
      Egyrészt,ott nem kell rettegésben élnie a csúnya gonosz antiszemita Magyarok miatt,akiknek
      ugyan az adójából élősködik a tetűhintás fajtátokkal együtt.Másrészt amint azt kristófka is mondta,izraelben sok a biszex.Magyarán szólva az egész ország tele van buzi zsidóval.
      És így talán ennek a vén köcsög schweitzernek is szerencséje lesz,ott majd biztos beakaszt valaki neki is:)
      Orbánról meg csak annyit,hogy mást sem csinál,mint hol a zsidók,hol a cigányok picsáját nyalja.Hát mit akartok még ettől a szánalmas cigánytól?
      Addig örüljetek amíg ő ül a miniszterelnöki székben.
      De ez nem lesz ám mindig így………….

      • rohadt náci pöcsök remélem a Jobbik repülni fog a parlamentből. Alig várom hogy bevégezzék. én fellépek a rasszizmus ellen. Sok fasz Jóska teszi itt az agyát szánalmasak

      • A hiba neve inkább az hogy zsidó.Ezek,a nyomorult askenázi kazár zsidó férgek soha,sehol nem tudtak békésen együtt élni senkivel.Az a nagy baj a zsidókkal,hogy ahová a zsidó beteszi a lábát,ott nem csak élni hanem uralkodni is akar….
        És hamarosan eljön az a nap amikor tényleg szét lesz rúgva a picsájuk.

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s