Jobbik hírek

Tovább dagadhat a Jobbik zsidó-ügye

A Szegedi zsidóságával kapcsolatban kirobbant botrány valószínűleg koránt sem ért véget. A Szegedit „lebuktató” neonáci portál szerzői – akik mögött feltehetően szerint a Györkös István vezette Magyar Nemzeti Arcvonal áll – azt ígérik, hogy hamarosan azt is nyilvánosságra hozzák, kiket pénzel még uniós forrásból Szegedi Csanád. Ígéretük szerint politikusok és újságírók nevei kerülnek napvilágra.

Az atv.hu cikkjében a párt mindennapjaira rálátó informátorra hivatkozva állítja, hogy Szegedi hamarosan visszavághat és ez esetben a gazdasági és magánéleti információkkal is támadható Vona Gábor, illetve a neonáci Kuruc.infóval már több esetben összefüggésbe hozott Novák Előd is komolyan megütheti a bokáját.

About these ads

11 hozzászólás a(z) “Tovább dagadhat a Jobbik zsidó-ügye” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Önfényezés « rosszabbik.com

  2. Arról igazán nem én tehetek, hogy még nem hallottál Brüsszelben ülő euroszkeptikus képviselőkről. Mivel a döntéseket ott hozzák, beleszólni, vagy ellene fellépni is csak ott lehet.
    A hülyék vonulgatnak ki a parlamentből, persze az idióta szavazóiknak még ez is tetszik.

    • Mesélj, Novák Emőke meg a náci zúgportál egyéb üzemeltetői pl. mikor voltak Brüsszelben ülő képviselők? Egyébként bármily bizarr, én pl. sosem vennék fel Jobbik-közeli pénzeket. Mégpedig azon egyszerű okból kifolyólag, hogy sugárban hányok tőlük. Ilyen egyszerű dolog ez, már egészen minimális erkölcsi érzék is elég hozzá.

  3. Szegedi kövesnél előadott magánszáma is csak azt bizonyítja, hogy a zsidó egy gerinctelen, aljas fajzat.

  4. Azért a jelleme alapján nem kellene bármilyen hozzám közel álló csoportba kerülnie ennek a szerencsétlen hülyének

  5. Szegedi Csanád jöjjön az LMP-hez. a Jobbiknak remélem befellegzik hiszen a szimpatizánsaik kezdenek elpártolni tőlük. Erre vártam.Nesze nektek Szebb Jövőt

  6. Szép lassan széjjelhullik a bodega, nem nagy kár érte.
    Reméljük, 2014-ben 3 százalék alatt maradnak!

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s