Humor/Jobbik hírek

Mi lesz így Hunóra-Kincsővel?

Döbbenetes videó felvétel bizonyítja, hogy Előd elvesztette a fejét…

És az elkövető:

Morbid humor rovatunkat látták…

About these ads

10 hozzászólás a(z) “Mi lesz így Hunóra-Kincsővel?” bejegyzéshez

 1. Szerintem többet ártott Kincsőnek, amikor apa a Csatárynak rendezett szimpátiatüntetésre vitte a Jobbikos kopasz 2 ajtós szekrények közé. Sajnálom azt a kisgyereket, hogy ilyen szellemileg nívótlan, alpári és trehány közegben kénytelen felnőni…

   • De nem ám! A Jobbiknál nagyobb hazaárulót keresve sem lehetne találni. Ezek megint azon ügyködnek, hogy darabokra tépjék szét Magyarországot, pont a Horthy diktatúra után.

   • Orsós Viktor folyamatosan nyal az EU-nak és az IMF-nek. Ezt minek nevezzem, ha nem hazaárulásnak?

   • Ki a bánat védi Orbán Viktort? Annyi baromságot csinál, tele van vele a hócipőm. De még mindig kisebb baj, mint egy széljobber fanatikus, aki taccsra vágná a gazdaságot úgy am block. Ja, meg hozná ide az iszlamista Forradalmi Gárdát, mintha Mohács, meg a 150 év nem lett volna elég. Toll a fülükbe, hogy kulturáltan fogalmazzak.

  • Én korlátlan mennyiségben tudok röhögni novákon. vicces animgif és bármi más egyéb formában is. Klasszikusan az osztály hülyegyereke típus, akibe még a csontbőr pistikék is bele tudnak rúgni…
   Persze igazából abszolút nem vicces, sőt, nagyon is siralmas, hogy ilyen “ember” ma Magyarországon országgyűlési képviselő lehet.

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s