Jobbik hírek/Jobbikbűnözés

Hazudott Ferenczi – őt is kizárják?

Ostoba náci, hát ez priceless. Két nappal rá, hogy az egész országot teleüvöltözte a cigánybűnözésről, kiderült, hogy nem csak, hogy saját bajtársa vágta fejbe, alig 3 méterről a jobbikos fasisztát, de ezt a helyszínen még nagyon is jól tudta Ferenczi Gábor. Kérdés, hogy hazugság miatt őt is kizárják-e a pártból, vagy ezzel csak a zsidó származásúakat büntetik az erkölcs rettenhetetlen bajnokai…


“A mieinek dobtak fejbe:”

About these ads

15 hozzászólás a(z) “Hazudott Ferenczi – őt is kizárják?” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Évadnyitó: megcsappant figyelem a Jobbik soraiban « rosszabbik.com

  2. Visszajelzés: Évadnyitó: megcsappan figyelem a Jobbik soraiban « rosszabbik.com

    • Felettébb gyermeteg logika. Egyrészt, mert ha nácik lennének, akkor a magadfajta lelki szegények ajnároznák őket. Másrészt pedig a “kiválasztott nép” elnevezés eredetének ajánlatos egy bizonyos Biblia nevezetű könyvben utánanézni. Majd reklamálni a Jóistennél, hogy miért pont közéjük küldte le egyetlen fiát.

  3. Hazudott Ferenczi – őt is kizárják?
    – kizárnák egy olyan pártból ahol tényleg ez fontos tényező – de mivel a jobbik csak egy antiszemita, rasszista, gyűlöletet keltő és nem utolsó sorban biznisz párt – nem fogják.

    • Ennyi idióta hozzászólást, ritkán lehet olvasni!!! Nézzetek utána a szavak jelentésének ( megéri ) Utána használjátok birkák!!!!

      • Csillus, építő jellegű kritika következik: alkalomadtán ti is kikereshetnétek az értelmező kéziszótárból a “cionista” a “zsidó” és a “kommunista” szavak jelentését, ugyanis mindenkire ezeket használjátok, aki nem a homályos baromságaitokat harsogja.

  4. Végighazudta az elmúlt két napot! A Jobbik országos elnökségét össze kell hívni és döntést kell hozni. Csanádi elbírálásban kell, hogy részesüljön – akitől nem* származása miatt váltak meg, ugyebár…

    *vagy mégis

    • Ennyi. Az erkölcscsőszt rajtakapták. Remélem, távozik a politikából, és magával visz még néhány f/b/ajtársat

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s