Humor

Végleges: Vona Gábor megőrült

És az idióta náci minderről facebookon keresztül még a lelkes rajongótáborával is megosztja az elmehábor minden egyes pillanatát. Nézze meg a képet, és szavazzon arról, hogy akkor most pontosan mi is van.

Az idióta vigyor, a saját feje felé fordított bárd és a megmagyarázhatatlan viselet:

Az alábbi facebook oldalon javasolhat ideggyógyász kezelőorvost zazikának. Aki immár inkább zizi.

About these ads

32 hozzászólás a(z) “Végleges: Vona Gábor megőrült” bejegyzéshez

 1. Primitívek csak ennyit tudnak.NÁÁÁÁÁÁÁcIIIIIIII.NÁCIIIIIIIIIII!!!!
  Nagyon sötétek szegénykéim.

 2. “Ostoba, ostoba, jaj, minden szkinhed ostoba” :)))))))))))) (Igen, ők is azok – a homis Vonáci cucc mögött kőkeményen ott van ugyanaz az ideológia. Jobbik – egy tisztességes társadalomban ezek az emberek még tehénpásztornak sem lennének alkalmasak. (Sértés még a tehénnek is, ne haragudj, boci! :)) )

 3. Minden népnek olyanok a vezérei amilyeneket óhajt magának. Akik Tajvijó ben Naftole Hercikét akarják, hát kaptak egy “Sarf Móricot”. Attól,hogy zsidó lehetne normális is,mert Izrael népére nem kifejezetten jellemző az elmebaj!

 4. Nem is ebből a beöltözősdiből világlik ki legjobban Zázrivec úr szellemi képességeinek szerény volta. Nézd csak meg egyéb irományait! Finoman szólva sem egy iq bajnok! Ahogy az az agymosott csőcselék sem, amelyik áhitattal nézi.

 5. Visszajelzés: Miért ne vitatkozzunk Jobbikosokkal? « rosszabbik.com

 6. Vona így járjon be a Parlamentbe. Toppanjon hirtelen Orbán elé , hogy attól is megszabaduljunk …

 7. Tanulság kedvéért az “Egyéb” válaszkategóriákban az alábbi nevezéseket kaptuk:

  Rózsaszín ing? Nem csak fenyegetné, seggbe dugná az újságírót? Echte meleg… 1
  Takarodjon a közéletből ez a náci disznó!!!! 1
  bohóc 1
  Csak egy nem-magyar nem ismeri fel a viseletett,az meg mit kerese itt?Menjen el. 1
  divatdiktátor! 1
  hunaVona 1
  Zazie-t nem bántani! 1
  Elmentek ti a picsába! 1
  Baloldali népbutító próbálkozás, hülyének hisznek mindenkit… Magyarellenesek! 1

 8. Sok agyamputált balfasz! Nagyon sokat foglalkoztok ti Vona Gáborral! Sok félni valótok van, m4? HÜLYE BUZI BANDA!

  • Azért erős dolog ám pont minket agyamputáltnak titulálni egy ilyen fénykép alatt:D Amúgy pedig ki kell, hogy ábrándítsalak: mi nem félünk Vona bohóctól. Az viszont sosem árt, ha egy magyarság és a tiszta erkölcs védelmezőjeként kikiáltott elmebeteget időről-időre szembesítünk ostobaságaival és kibékíthetetlen ellentmondásaival.

   A nácik másik óriási tévhite, hogy az antifasisztáknak semmi bajuk a jelenlegi politikai elittel, ugyanis mindannyian gondtalan rózsadombi milliárdosok. Hát lófaszt, drága gyermekeim! Csupán tisztában vagyunk vele, hogy mindig van lejjebb. Orbánénál és Gyurcsányénál is létezik dilettánsabb, primitívebb és gonoszabb politikai szekta. Ezt pedig Jobbiknak hívják.

 9. mekkora egy rakás szar ez az oldal.látszik hogy kitől féltek a legjobban.már most elkezditek a pocskondiázást,pedig még hol van a választás.ha nem elzárva élnétek a kis világotokban akkor a saját bőrötökön éreznétek a többség szenvedését ebben az országban.kívánom mindegyikőtöknek hogy legyen egy-egy cigány szomszédja és egy év után kíváncsi lennék a véleményetekre.a másik meg az hogy keresetek annyit mint az átlag magyar,és abból éljetek meg.

 10. Ti mind buzi fidesz-mszp-sek vagytok?? Nektek jó ez ami most uralkodik az országban?? Akkor akasszátok fel magatokat, mert megfogtok dögleni éhen.. Büdös görények..

  • Általános tévhit a Jobbik-zombik körében, hogy aki okádik a fasisztáktól, az kötelezően Gyurcsány vagy Orbán-hívő. Szó sincs róla. Lehet, hogy csak épeszű ember.

   • ott a pont. nehéz lesz elhinnie (felfognia) az ellenérdekelt feleknek, de (1) se zsidók, (2) se cigányok, (3) se gyurcsányisták (4) se fidesz hívők (5) se kommunisták nem vagyunk. normális átlag magyar állampolgárok szerkesztik az oldalt, akik történetesen vannak annyira éberek, józanok és épeszűek, hogy időben felismerték, hogy ma MAGYARORSZÁGRA (nesztek nácik, így, csupa nagy betűvel) a legnagyobb fenyegetést a jobbik (nesztek nácik, így csupa kis betűvel) és az általa képviselt eszme jelenti

 11. Eddig is tudtuk, hogy egy ideje nem szedi be a gyógyszerét – de mostanság egyre furább dolgai vannak-, a maga felé irányított bárd azt jelképezi, hogy lassan neki is vége? – már épp ideje lenne, hogy elhúzza a csíkot!

 12. Elmentek ti a picsába! gyurcsány,vagy orbán normálisabb?-Ő legalább nem lopja szét,nem adná el az országot!

  • a szart nem adná el, nem az országot. már állnak sorban az iráni meg orosz “nagybefektetők”, kérdezd meg gyöngyösit. én megtettem, nekem elmondta, szerintem neked is elmondaná

  • Még hogy nem lopja szét? Ember, nyúlj már magad alá, te be vagy szarva! Mást sem tesz, mint a saját embereit gazdagítja közpénzekből, a tiédből is! Nem kicsit, NAGYON!

 13. Ha valakit zavar ez a harci felszerelés az szégyellje magát ill akár haza is mehet izraelbe!!!
  Bezzeg a drogos multikulturális sziget elfogadható!!!!!

  • jó nagy szar lehet így élni, hogy mindenből csak kettő van. képzeld, vannak olyanok – nem is kevesen – akiknek sem a turáni ősmagyar hülyeség, sem a szigetes sárban fetrengés nem hiányzik. nevük is van: normális többség. szemmel láthatóan te nem ebbe a kategóriába tartozol (mert hogy normális nem vagy, az tuti)

 14. Rózsaszín ing? Nem csak fenyegetné az újságírót, valóban seggbe dugná? Legmelegebb mind közül!

  • Az hogy valaki rózsaszín inget vesz fel, már rögtön meleg? Ti tényleg idióták vagytok.

  • Te egy nem normális ember vagy!! A lába nyomába nem léphetsz ennek az embernek!!! Úgy látszik te szereted ezt a színt, mert rögtön magadból indulsz ki!!! Gratulálok, az önértékelésednek!!!!

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s