Humor/Jobbik hírek/Jobbikbűnözés

Égnek ezek, mint a Reichstag

Sírva röhögünk, ugye, a Jobbik szánalmas erőlködésein. Újabb országos rendezvény, menetrendszerűen érkezik az újabb országos pofon. Ezúttal pedig nem kisebb nevek csábították a szélsőjobbos agyatlanokat, mint az Új Magyar Gárda vezetője, Inárcsi József, Vona Gábor, a Jobbik elnöke, vagy Toroczkai László a HVIM/Jobbiktól vagy mindannyiunk kedvenc sámán-vátesz-őrültprófétája, Hege, az ifjabbik. Tömeg létszáma: talán volt az 500 fő is…

About these ads

28 hozzászólás a(z) “Égnek ezek, mint a Reichstag” bejegyzéshez

 1. Na a sok egybites tegnap megmutatta, hogy ha felszívják magukat tudnak többen is lenni. Ha Mari néni tisztességeset köpött volna a Deák téri garzonjából, eloltotta volna az egész fáklyás-felvonulást. Igazi kretén előadásban lehetett részünk, én kihagytam volna, úgyhogy legközelebb ne a Deákra szervezzék. Bár lehet, hogy szegények nem tudnak kimászni a Gödörből. :)
  Minek ez a huzavona? Húzzon el a Vona…

 2. Visszajelzés: Miskolc: Jobbik takarodj! « rosszabbik.com

 3. Visszajelzés: Magyar élősködők gyászmenete: önégetés Jobbik módra « rosszabbik.com

 4. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into multicultural mode “Jews will be resented because of our leading role.”

  • “Semmi mást nem kell tenni, mint azt mondani a népnek, hogy megtámadták, a pacifistáknak pedig szemükre vetni a patriotizmus hiányát és azt állítani, hogy ők sodorták veszélybe az országot. Ez a módszer minden országban működik.” (Hermann Göring)

 5. “Csak a gyenge szereti önmagát, az erős egész nemzeteket hordoz szívében.”
  /Széchényi István/

 6. Áron

  Te nem vagy egy észkombájn…

  Angrytree Így van!

  Amúgy a tüntetésen tegnap hullottak a Hősök Terén – n a kánikulában a legények már 3 napsugártól is – eközben a Ligetben még a 3 éves gyerekeknek is nagyobb állóképessége volt. Vattacukor nyilasok, nyámnyila spenóthuszárok, ezek aztán a kemény legények, hogy oda ne rohanjak, hahahahaha !

 7. szerintem borzasztó hogy mi folyik itt.. tele van a parlament nácikkal. csakhogy én nem a német nácikra gondolok hanem a zsidó nácikra. hiszen ők mondják a Magyarokra hogy nem emberek, feljebb valónak tartják magukat másoknál azt mondják hogy a zsidók az emberek. és mindenki mást betegesen útálnak, és ők ordibálnak hogy “gyűlölködő rasszista undorító Magyarok!” de nem kell utálni a zsidókat mert akkor le alacsonyodnánk az ő szintjükre, én nem utálom őket sőt Jézus sem utálta őket inkább bocsánatot kért a nevükben.. és itt a kedvenc idézetem a végére ;) “A zsidó abból merít, hogy gyűlölet van benned,
  tehetetlen lesz, ha egy napon megszereted.”

  • Áron milyen anyagot szedsz? A neved honnan származik? És ha már Jézus tevékenységéről beszélsz, nézzük ehhez hogy kell hozzáállnod (persze, ha őt akarod követni, nem csak képmutatóskodsz):
   “Ha pedig némely ágak kitörettek, te pedig vadolajfa létedre beoltattál azok közé, és részese lettél az olajfa gyökerének és zsírjának;
   Ne kevélykedjél az ágak ellenében: ha pedig kevélykedel, nem te hordozod a gyökeret, hanem a gyökér téged.
   Azt mondod azért: Kitörettek az ágak, hogy én oltassam be.
   Úgy van; hitetlenség miatt törettek ki, te pedig hit által állasz; fel ne fuvalkodjál, hanem félj;
   Mert ha az Isten a természet szerint való ágaknak nem kedvezett, majd néked sem kedvez.
   Tekintsd meg azért az Istennek kegyességét és keménységét: azok iránt akik elestek, keménységét; irántad pedig a kegyességét, ha megmaradsz a kegyességben; különben te is kivágatol.
   Sőt azok is, ha meg nem maradnak a hitetlenségben, beoltatnak; mert az Isten ismét beolthatja őket.
   Mert ha te a természet szerint való vadolajfából kivágattál, és természet ellenére beoltattál a szelid olajfába: mennyivel inkább beoltatnak ezek a természet szerint valók az ő saját olajfájukba.
   Mert nem akarom, hogy ne tudjátok atyámfiai ezt a titkot, hogy magatokat el ne higyjétek, hogy a megkeményedés Izráelre nézve csak részben történt, a meddig a pogányok teljessége bemegyen.
   26.
   És így az egész Izráel megtartatik, amint meg van írva: Eljő Sionból a Szabadító, és elfordítja Jákóbtól a gonoszságokat:
   És ez nékik az én szövetségem, midőn eltörlöm az ő bűneiket.
   Az evangyéliomra nézve ugyan ellenségek ti érettetek; de a választásra nézve szerelmetesek az atyákért.
   Mert megbánhatatlanok az Istennek ajándékai és az ő elhívása.”

 8. Ez itt a Zsidók és a cigányok gyülekezete ? mármint ezen az oldalon? talán kerül egy két buzi is? :) Bocsánat nem buzi…más mint a többi :))

 9. A cigányokkal együtt van jelenünk és jövőnk. A cigány fiatalokat taníttatni kell, ha tanulnak, észre sem veszed, hogy “cigányok”. Ez a megoldás, más lehetőség nincs. Meg kell érteni, hogy a rasszizmus sehova sem vezet. És nincs szükségünk önjelölt védelmezőkre. Olyanokra, akik fasiszta és rasszista módon, megfélemlítéssel próbálnak jogellenesen intézkedni. Elfogadhatatlan 2012-ben egy ilyen alakulat

 10. Szidjuk a gárdát, én is (!), a cigányoktól azonban egyelőre csak ők védenek meg.

 11. Pintér droidjai azért szánalmasabbak. Elmentek Csókakőre egy hamis nyomot követve. Vajon mennyire főhet az ORFK fejeseinek a feje? :D

 12. Egyrészt még sokan nyaralnak,másrészt 30 fokban kinek van kedve vonulgatni.Ős
  zre kell szervezni az ilyet!!!

 13. Sajnos ez így volt. Viszont volt egy szép jelenet, mikor az ellentüntetőkhöz odament valami jobbikos pasi valami papírral a kezében, hogy kimutassa, ők az ellentüntetők érdekében is tevékenykednek. Ekkor bekiabált nekik egy srác, hogy mit kíván a Magyar nemzet? -Gárdamentes szebb jövőt! Szegény jobbikos köpni, nyelni nem tudott. :-)

 14. Sajnos volt az 2-3000 is. :( Még ez a szerényebb létszám sem lebecsülendő annak fényében, hogy előtte pár nappal Orbán házához egy állítólag országos lefedettséggel és aktivista-hálózattal rendelkező mozgalom 20-30 embert volt képes kivinni. És ma az antifasiszták sem voltak 100-nál többen.

  • totál nem volt. meg nem számoltam, de a képek is magukért beszélnek. egyetlen mérvadó tudósítás sem írt párszázas tömegnél nagyobbat. az ötszáz is csak jóindulattal, és egyébként kifejezetten a rendezvény végefelé készültek a fotók (ifjabb hegedűs vázolta a zsidók szupertitkos világösszeesküvését kárpáthon ellen éppen)

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s