Jobbik hírek

Magyar élősködők gyászmenete: önégetés Jobbik módra

Szemmel látható ugyanis, hogy néhány fizetett bérdemonstrátort és egy-két teljességgel beszámíthatatlan idiótát leszámítva senkit – és ezt nyugodtan értsük szó szerint – nem érdekelnek a párt megmozdulásai. Veszprémben, végre, kiütéssel győzött a józan ész a jobbik felett.

Minden demonstrálóra legalább négy-öt ellendemonstráló jutott, a párt rövidke kis történetének egyik legnagyobb égésében. Habár hetek óta gőzerővel zajlik a kampány, hírek szerint Veszprém is emberesen meg lett dolgozva, nem beszélve az internetes médiumokról: facebook, pártlapok, email kampány, végül alig egynéhány tucat szimpatizáns vett részt a “magyar élet menetén”.

Rajtatok röhög az egész ország.

Velük szemben viszont komoly volt az ellenállás. Nem kevesebb, mint egy tucat civil szervezet, összesen 200 autóval és kétszer ennyi demonstrálóval zárta le az utat. Beszámolóik szerint az autósok elhanyagolhatóan kis részét – százból jó, ha egyet vagy kettőt – dühítette fel az okozott kellemetlenség, a döntő többség kifejezett szimpátiával nézte, hogy hazavonatozásra biztatják a szélsőjobbos bajkeverőket.

Veszprém nem kért a Jobbikból.

About these ads

46 hozzászólás a(z) “Magyar élősködők gyászmenete: önégetés Jobbik módra” bejegyzéshez

 1. Visszajelzés: Miskolc: Jobbik takarodj! « rosszabbik.com

 2. Gyuri10 Antifa sorstárs, jó tanács neked az örökbecsű Voga-Turnovszky duótól:) “Szellemi párbajba csak azzal kezdj, fiam, aki e téren nem fegyvertelen.”

  Magyarul hibbant Jobbiknácikkal tök felesleges vitatkozni. Azért szégyentelenkednek itt a neten, mert nagy sikerélmény nekik, hogy kezdik kopogtatni a klaviatúrát és elkezdtek megtanulni írni-olvasni. De tőlük kb. ez minden…

 3. Hazard 27

  Hát pedig az a helyzet, hogy itt a te általad oltogatni próbált Gyuri10-nek van igaza. Ha az ország jelenleg sitt és trágya helyzetben van, akkor a neonáci Jobbikkal a fostrágyahalom alá merülne még mínuszban vagy 100 méterrel.

  Nem kell a 40-es évekbeli nyilas uszítás, gyűlöletkeltés, Szálasi-idézetek, meg Vona is jobb lenne, ha nem is vóna. :) A Jobbik-féle csürhe népség miatt menekülnek az országból a valamire való befektetők és munkáltatók. A civilizált európai világ szégyene a Jobbik és a normál emberek nem akarnak velük együtt szégyentelenkedni. Veszprém is ezt demonstrálta – jól tették, még több ilyet!

  • Jobb is ha menekülnek. Befektetők? Na olyanok nincsenek. Hitelezők vannak akik befektetőknek nevezik magukat a médiában. Nézz utána hogy milyen feltételekkel veszik az államkötvényeket, ennél 1000x jobb “befektetőket” találunk keleten. Munkáltatók? Ha leszámítjuk azt a pár autógyárat ami valamilyen szinten megéri az országnak más csak azért jön ide mert itt olyan feltételekkel létesíthet üzemeket , vállalatokat mint kb kínában plusz még tele szórják őket állami támogatásokkal meg adókedvezményekkel , hálából tönkrebasznak minden hazai termelőt. Amíg itt vannak nem lesz növekedés a foglalkoztatásban . Ti csőlátású antifák csak azt pampogjátok amit a libsi “szakértők” a szátokba adnak. Közben nem veszitek észre hogy a Jobbik olyanokat követel meg amik a “civilizált európai világban” szinte mindenhol nemzeti minimum. A tüntetésről meg érdekes módon csak annyit közöletk hogy jaj de kevés Jobbikos volt, de az ellentüntetőkről nem nagyon mutattak képeket … :)
   4-8 év múlva Jobbik kormány lesz addigra szedjétek össze magatokat, a gyuri10 félék meg jobb ha már most készítik a bőröndöket…. XD

   • Mielőtt elkezdenéd szajkózni a náci bohócpárt által szádba adott baromságokat, nem ártana szembesülnöd az ún. realitással. Ami – mint a szélsőjobbos média jóvoltából tudjuk – zsidó találmány, csak úgy, mint a statisztikai adatok :D Pl. hogy mely vállalatokból van az államnak legnagyobb bevétele. De megspórolom neked a kutatómunkát: a mocskos cionglobalista multiktól. (Mert hogy a hazátlan árulók nem átallnak a McDonaldsban zabálni ahelyett, hogy pl. a Nomád Ételfutártól rendelnének töki pomost: http://m.blog.hu/eg/egyenlito/image/12_03/Vona_Gabor_Jobbik_elnok_McDonalds.jpg )

    Továbbá: mondj egyetlen nemzetközileg elismert Jobbik-közeli közgazdászt! Ez már jóval komolyabb kutatómunkát fog igényelni :D

    • “4-8 év múlva Jobbik kormány lesz addigra szedjétek össze magatokat, a gyuri10 félék meg jobb ha már most készítik a bőröndöket…. XD”

     Lesz… lesz… lesz… a buta neonácik valamiért hasonló mondatok esetében már hosszú-hosszú évek óta ódzkodnak a jelen idő használatától. Azért ez elég beszédes :D

     • Persze mert sehol európában nem lőtték ki a kormányok a piacvédelmet úgy mint nálunk. Nem az a gond hogy vannak itt multik mert van olyan termék amit itt le se lehet gyártani, hanem az hogy nincs kvóta azokra a termékekre amiket helyben a saját gazdaságunkat erősítve akár több millió munkahelyet fenntartva lehetne itthon termelni (zöldség, gyümölcs, húsipari termékek stb.) .

      Nem kell semmilyen kutatómunka: Varga István (MNB felügyelőbizottság) róla talán még te is hallottál, de rajta kívül vannak még jópáran csak hát ők nem eléggé européérek ugyebár…:)

      végezetül

      http://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Fv%3DFPAQqclSa0Y
      :D

      • Varga István, mint nemzetközileg elismert közgazdász?:DDD Esetleg olyan területeken, ahol az öszvér még bevett közlekedési eszköz.

       Ettől a zenei műtől meg erőteljes kannás bor aroma csapta meg az orromat, úgyhogy leállítottam:D

   • Tetves nyilas utódok tudomására hozom: Mivel ki akartam lépni a hazard féle kislétszámuakkal tartott tereferéből,a hülyéje azt írta,hogy fut a zsidó,leng a pajesza.Óriási mondás és nagyszerű ötletet adott.Hát én most azért tüntem el a degeneráltakat korholó oldalról 4 napra,mert kedvem szottyant üdülni a holt tenger partján egy 5 csillagos szállodában.Csodálatosan szép szobát és 3 napra elsőrendű kosztot felszolgálva és welnes kényeztetést kaptam. A pajeszom is lengedezett tőle.Mindezt összesen 400 dollárért. Ezek után innen folytatom az írást ebből a csodálatosan szép és gazdag országból. Remélem ez idő alatt volt még annyi a kukákban,hogy ti is jóllakhattatok.Jó étvágyat!

 4. Veszprém megmutatta, hogy igenis van olyan hely Magyarországon, ahol a lakosság nagy része tanult a múltból és nem kér semmiféle rezsimből! Polgártársaim! Örülök hogy országos példát statuáltunk!

 5. “Ezek az úgynevezett magyarok, miért is dicsőítik Iránt?? /Ez nem hazaárulás??/ Ha ennyire tetszik nekik, menjenek oda és maradjanak is ott. Örökre.” erre csak annyit mondok hogy ti meg miért dicsőititek Izraelt?!?!? ha annyira tetszik nektek takarodjatok oda!!!

 6. “ha egy egész nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam át alakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet.” lehet hogy kevesen voltunk de legalább mind MAGYAROK!!!

    • turul harcos és a rohadt tömeggyilkosok nevét egyaránt kisbetűvel írjuk. Ezzel is kifejezzük megvetésünket a világ alja iránt.

     • Namost, úgy vélem azért tartjátok/a legtöbben azért tartják Hitlert a világ aljának mert a zsidókat nem vette ember számba, és anélkül gyűlölte őket hogy meg ismerte volna az összeset vagy legalább is párat. Igen ez tényleg nem szép dolog… De ha bele gondoltok ti is ugyan ezt csináljátok vele 1. nem veszitek ember számba, 2. anélkül utáljátok hogy ismernétek. úgyhogy úgy látom hogy ti is ugyan akkora nácik vagytok mint Adolf Hitler! MOCSKOS FASISZTÁK!!!

      • Hű de jó,hogy a Lipótmezőt bezárták.Kár,hogy az őrült turul harcosok szabadon kukorékolva ronthatják a levegőt!

      • EZ AZ IGEN! megint a ti stílusotok! amikor ki hallacódik valami igazság egy pillanatra akkor egyből megy a gúnyolódás. én tényeket mondtam te meg sárral dobálózol de a látszat meg van hogy vissza szólsz valami “értelmeset” pedig ez csak sértegetés :p

 7. Szemét antifák, hazudtok! Olyan sokan voltak, hogy két nagy fa alatt fértek csak el! Én legalább 25 embert összeszámoltam!!!!!!!!!!! HAZAÁRULÓK!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

 8. Csak azt nem értem, hogy a “Nagy-Magyarországot” hirdető népek miért szeretnének olyan országban élni, ahol a magyarság kisebbség. Ugyanis, ha eltolnák a határokat oda, akkor biza az lennénk.

 9. Végre a normális emberek összefogtak a mély magyar, náci csürhe ellen!! Hatalmas gratula!! Így kell ezt csinálni, bravóóóó!

  Ezek az úgynevezett magyarok, miért is dicsőítik Iránt?? /Ez nem hazaárulás??/ Ha ennyire tetszik nekik, menjenek oda és maradjanak is ott. Örökre.

  • kíváncsi vagyok, túró torta hogyan bírná a csadort….
   ifj. hegené szerintünk még élvezné is, amilyen ostoba vallásos szenvelgő pofája van

 10. Az ország eladósodik, orsós viki felveszi az ezer egyedik imf hitelt eközben a cigányok szaporodnak mint a tetü és lassan minden napra jut 4-5 gyilkosság amit cigányok követnek el magyarok ellen. Akármennyien voltak kint ők legalább veszik a fáradtságot a magyarság és az haza mellett vonultak fel. A naaagy zsidó liberális ellentüntetés meg miről szólt? Csonka magyarországos tábla alatta “Magyarország én így szeretlek”, fúj fúj nácik, le az antiszemitizmussal, náci jobbik stb. Hazátlan senkik által szervezett antimagyar vergődés ami csak a hozzátok hasonló egyenlőre biztos egzisztenciával rendelkező liberális hülyegyerekeknek menő. Rajtatok még röhögni se lehet mert nem csak hülyék vagytok hanem kártékonyak is, sajnos nem csak magatokra hanem mindenkire aki ebben az országban él.

  • Egyáltalán nem kedves,sőt remélem nagyon is kedvetlen haz (udós) ard 27.Mint látom az oldalak olvasásakor te egy hivatásos lázitó, bajkeverő náci vagy.Én kizárólag a hozzád hasonlók firkálmányaira reagálok. Amire te uszítasz,igénybe véve mind a 15 IQ-dat oda vezet, hogy az elődeid által dicsőségesen megszerzett Trianoni határ esetleg a nagy kőrútnál lesz legközelebb meghúzva.Utódaitok majd “áldó imádság mellett mondják el szent neveiteket”. .Ébredj fel!Még az ilyen nagyeszüek,mint te is nem vettétek észre:(mert nem is tudjátok,hogy az mi)ma már a világ 2012-t ír,nem 1944-et.

   • Gyuri(dióta)10! Az ostoba hozzászólásodra csak az a mentséged hogy mindezt teljes történelem és geo politikai ismeretek nélkül hoztad össze. Trianonról is annyi fogalmad van amit a heller ágnes félék elmondtak neked, te meg vidáman fújod. Biztos vagyok benne hogy én nem tudnálak meggyőzni titeket liberális idiótákat, de ahogy állnak a dolgok, majd az élet meggyőz mindenkit. Majd ha a következő megszorító csomag a szociális segélyeket érinti és a csimpánzok lerágják a bőrt a nyamvadt seggedről akkor majd meglátjuk mennyire leszel liberális. Majd ha megszűnik a munkahelyed és vége a jóvilágnak te is rádöbbensz hogy a libsi baloldal az ellenség még nektek fitymahiányos idiótáknak is. A Jobbik talán nem tökéletes , de legalább szándéka és elképzelése van a problémák kezelésére, a többi párt csak lakáj. Felfogni a helyzetet persze sokkal nehezebb mint nácizni.

    • Haza (áruló) rd. Látom, még mindig nem vetted észre(neked olyan nincs is)hogy a te hazád 1945-ben megszünt létezni. 1944 márc.19.-én.hivatásos nácicsatlósok,1945 január végétől pedig a veszteseknek kijáró rabszolgák lettetek.A szabad,demokratikus világot nem tudjátok elfogadni,mert ehhez némi emberi érzések is kellenének.Emberi érzés és a hozzád hasonló hazafyyyyyak köszönni sem tudnak egymásnak! “Úri véreim zsidózzatok,mert a ti IQ-tokból többre nem telik.” Nagyon csodálkoznék,ha tudnád,hogy kit idéztem.Ennyit nem is várok el egy ilyen (csatorna) mélymagyartól.

     • Gy(agya)uri10!
      Kár veled vesződni mivel fogalmad sincs róla miket írkálsz, a szavak legtöbbjének meg amit bepötyögsz a jelentését sem ismered . Szabad demokratikus világ…. szerencsétlen .:D :D :D

      • hazard27, az vagy, mint a neved. egy ön- és közveszélyes bolond. takarodj vissza az óvoda kiscsoportba, szellemi nívótlanság koronázatlan bajnoka

      • ha ha ha… (s)zard össze magad örömödben.Már nincs mitől félned.A Lipótmezőt bezárták. Nem tudnak vissza vinni. Habzó szájjal cigányozhatsz, zsidózhatsz. A körülötted élők nem veszik észre, hogy a szájhabzás a genetikus veszettség jele.Zölden vagy pirosan.Lényeg, hogy a szátok habozzon! Mindig is nagyok voltatok ebben a témában. Nemzetvezető jelölteteknek 1991 augusztus 26.-án. néhány évvel később mint nekem,de ugyanabban a zsinagógában volt a bár-micvája ahol nekem. Megleptelek? Szegedi (3.14) Csanád után?Tököském! Imrédy sem volt fajtiszta.Mondjam tovább? Ha Jézus Krisztus,Szűz Mária és a 12 apostol a 40-es években éltek volna a náci Európában bizony a krematóriumban ők sem váltak volna szentekké. Ajánlanám,hogy biztonság kedvéért te is nézz utána a családfádnak. Kitartás!Szabadság!Szebb jövőt! Mindegy hogyan köszöntöd az új köpönyeget lényeg,hogy ügyesen forgasd!Nem lesz nehéz.Ez a ti szakmátok.Fő,hogy jusson valami a rabolt vagyon- ból, mert a régit már csapra vertétek.

     • Gyuri(nyagép)10, Szegediről sokan sejtettük hogy zsidó de ha a nemzet szolgálatában cselekedett volna a kutyát nem érdekelte volna hogy bibi, csak hát a vér nem vált vizzé. Ha Vonára célzol az csak egy kamu papír csak egy hozzád hasonló a többszörös vérfertőzéstől genetikailag visszamaradott hülye zsidó gondolhatja igazinak. :) Ahogy én látom a te szád habzik és te ragadtál meg a 40es években , de ez legyen a te bajod. A köpönyegforgatásról meg légyszives ne papolj… A többire amit a zsidó feminin lelkivilágodból kifolyólag ideszartál most nem reagálnék mert túl hosszadalmas lenne és annyit nem érsz sem te sem ez a koszos kis blog.

      • Faszikám! Itt Machiavellit idézve feladom a vitát. “Ne vitázz idiótákkal, mert irreális gondolkodásban nagyobb a gyakorlatuk,ezért meggyőzni meg se próbáld!” Elküldeném eredetiben olaszul,de egy ilyen bunkóról nem tételezem fel,hogy akár elolvasni is képes lennél. Abban sem vagyok biztos,hogy a turulveréb nyelvén megérted!

  • “lassan minden napra jut 4-5 gyilkosság amit cigányok követnek el magyarok ellen.”

   Ez a gigászi szociális érzékenység akkor lenne tőletek minimálisan hiteles, ha közben nem éltetnétek tömeggyilkosokat és nem tartanátok szimpátiatüntetést vén nyilasok mellett. Továbbá a munkahelyekért való vernyákolás is hagy némi kívánnivalót maga után egy olyan politikai szekta híveitől, akik – minden mérvadó közgazdász egybehangzó véleménye szerint – véglegesen hazavágnák a gazdaságot.

 11. Nos, most biztos idegesek lehettek kedves kopaszok. Kb. 100-150 tüntető, ennyit sikerült összehozni a pártelnök úrnak. Meg egy olyan beszédet, amit 20-as IQval is bárki megért. Ezzel szemben egy tucat szervezet tiltakozott többszáz ember részvételével. Persze a barikád 14 ellentüntetőről ír, az mti elegánsan nem említ számokat, a hírTV pedig csak pár punkot mutat be, mint ellentüntető. Ettől még a valóság nem változik, benéztétek Veszprémet!! Kellemes hajtépést kívánok!!

 12. Józan ész? Ahogy láttom, te már kóra regel be vagy rugva. Vagy löve.

  • Ja, a számok makacs dolgok, nehéz velük vitatkozni. Gondolom a párt internetes propaganda képzőjében szépen meg is tanították veletek, hogy ha esetleg égés van, akkor ilyenkor érzelmi síkra kell terelni a párbeszédet. De az itt nem fog menni.

   Képzeld, az egész internet ilyen címekkel van tele, mint például ez: “Hússzor annyian vannak az ellentüntetők, mint a menetelők”. Tudod, még ha erős túlzás is, akkor is nagyon-nagyon jól esik ilyet olvasni….

  • kóra=kora löve=lőve. Tanulj meg helyesen írni. De te még azt sem veszed észre, ha pirossal alá van húzva a szó….

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s