Humor/Jobbik hírek

Elbaltázott gyújtogatási kísérlet a jobbik székháznál

Tegnap este ismeretlen tettesek megrongálták a Jobbik központi irodájának zárját, leköpködték ablakát és felgyújtották postaládáját. Személyi sérülés nem történt, a tűzoltók gyors kiérkezésének köszönhetően nem keletkezett nagyobb anyagi kár. Az ügyben a Jobbik feljelentést tett a rendőrségen.

Ön szerint?

About these ads

11 hozzászólás a(z) “Elbaltázott gyújtogatási kísérlet a jobbik székháznál” bejegyzéshez

 1. Na tessék, most Vona nem tudja mit hozott neki az iráni posta. Mi lesz most szegény jobbikkal, ha nem tudja mit üzent az imám???

 2. lessz ez meg roszabb is,majd mikor eljon a szamonkeres, a tetteiket a felelem keltes, gyulolet, rasszizmus, gyilkosagok,kiterveloi merik e majd valalni a teteiket?Majd kattan a muanyagbilincs.kulonben az lett volna a jo ha bent lett volna a Vona!!!

 3. Szavazásnál, kellene egy 4. válaszlehetőség, nem így kellene megoldani a jobbik nevezetű problémát. Ez olyan megoldás amilyet, pont a jobbik csinálna pl. mszp/szdsz székháznál…

 4. Hát ez elég gyenge volt. Érdekes, hogy mi vagyunk a szélsőségesek, de nem tudom, hány jobbikos vagy nemzeti érzelmű tett ilyet. Valójában, mi még soha egy fizikailag felmutatható tettet nem hajtottunk végre. És ha szóban is mondtunk valamit nem sutyiban a hátuk mögött. Aztán persze jöhet itt a kuruc info ellen érvnek. Hát a sajtó szabadság félre értelmezése a szabályok önös válaszát hozzák maguk után.

  • Ha ezt tényleg le bírtad írni röhögés nélkül, akkor itt van néhány dolog címszavakban: tévészékház, parkoló autók, jegyiroda, MSZP- és SZDSZ-székházak, rendőrpalota, melegbárok, politikusok háza, nyaralója, romagyilkosságok. És ezt – az első kivételével – mind-mind sunyi módon, név és arc nélkül. Ha pedig ezek nagy része önmerénylet volt, akkor ezt is nyugodt szívvel elkönyvelhetjük annak :)

 5. Az önmerénylet lehetősége valóban elgondolkodtató, mert ezek a kecskét is meghágnák a főtéren vasárnap délben, csak foglalkozzon velük a sajtó. Egyre kétségbeesettebben kapálóznak. Sem a nyári mérhető támogatottságcsökkenés, sem a hétvégi veszprémi arculcsapás nem csökkentette a kétségbeesett kapálózásukat. Jobbikosok, ébresztő Itt a vég!

 6. “Hiányolom az “önmerénylet”-et a választási lehetőségek közül.”

  Na, ja, szellemi elődeik is éltek hasonló eszközökkel 1933-ban :D

 7. Hiányolom az “önmerénylet”-et a választási lehetőségek közül. Vagy lehet, hogy a Ferenczit fejbedobó ürge tévedett megint.

 8. nem ez első ilyen eset hehe….aki erőszakra és gyűlölködésre építi a politikáját, ne csodálkozzon ha erőszakkal reagálnak.

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s