Humor/Jobbik hírek

A Jobbikosok megérzik a zsidókat

Kiscsoportos szintű, személyeskedő hajba kapásba torkollt az alkotmányügyi biztosok ma délutáni ülése. Nyilván megint a zsidók okozták a vitát. És tényleg!

Pörzsi Sanya (Jobbik) a szeptember 24-ei ülésszakon lezsidózta az ülésteremben jelen nem lévő Steiner Pál MSZP-s képviselőt. A Jobbik érett, felelős és modern politikáját tanúsítja ez a fajta hátba döfés is. Steiner ráadásul azt állítja, hogy soha nem nyilatkozott származásáról nyilvánosan, ezért nem érti honnan tudnak zsidó mivoltáról. Szupernácik? Intuitív zsidókiszaglás? Lehet. Steiner mindenesetre “izzadtságszagú bunkóságnak” nevezte a náci képviselő rasszista böfögését.

Pörzsi

Az ügy kapcsán jött az ötlet, hogy személyes érintettség esetén a sértett képviselő a következő ülésszak elején visszakézből tudjon verbális pofont csapni támadója leventés orczájára. A kormánypárti politikusok azonban, habár irtó határozottan zárkóznak el minden fajta rasszi megkülönböztetés neopogány alkalmazásától, leszavazták a javaslatot. Miért is ne tették volna?

Gajditomi “különlegesen érzékenynek” csúfolta Steinert, és az ügyre szimplán a “politikai mozgolódás mellékhatása” címkét húzta.

Ez van, ezt kell szeretni. Ha a parlamentben akarsz ülni, számíts a bibikre.

About these ads

18 hozzászólás a(z) “A Jobbikosok megérzik a zsidókat” bejegyzéshez

  1. Ezt az oldalt tényleg lipótvárosi vegetáriánus, bevizelős, 40kg-os homoszexuálisok szerkesztik?

  2. nem értem a jobbik nézeteit!!!!!!!!! nem mindegy hogy magyar-magyar vagy zsidó-zsidó ?! mindannyian ugyanolyan emberek vagyunk!!!!!!! és amit a jobbik csinál az ugyan az mintha Amerikába vagy Palesztinába azt mondanák nem jöhettek ide mert magyarok vagytok!!!!!!!!!!!!!! jobb lenne ha mindenki észhez térne!!!!!!!!!

    • Gratulálok, retardált jobbikoshoz méltóan frappáns reakció:D Viszont tényleg érdekelne, hogy Pörzse bohóc MSZP-közeli múltja nem vet fel nálatok hitelességi problémákat? Nálatok, ultrahiteles, ultraelvhű “nemzeti radikálisoknál”, akik mindenkit zsigerből lekommunistáztok, aki nem a ti baromságaitokat zengi.:D

      • Figyelj ide te senkiházi akárki!!!

        A Pörzsét ne kóstolgasd,te kis múltbéli szülők által létrejött patkány.
        A maszop-ban sok a bibsi,ezt te is tudod,ne játszd az agyad.
        Lehet ,hogy utána néztek.Tudod a net ,sok mindenre fényt derít.
        Neked mondjam ,te áskálódós kis köcsög.ezt csináljátok ti is
        Úgyhogy halgass .vagy akkor ugass,ha olyan dologra
        bukkantál,amit te és a pártod nem követett el.

        • :D DDD

          “A maszop-ban sok a bibsi,ezt te is tudod,ne játszd az agyad.” Ha ez a helyzet, akkor talán még kínosabb, hogy Pörzse bohóc őket támogatta, nemde? Jesszusom, legalább óvodás szinten próbáljatok meg érvelni:DDD

        • névtelen pörzse seggnyaló. Örülj,hogy sok a bibsi!Sok faszt szophatsz ki. Kielégíti vitamin szükségletedet és még kukáznod sem kell érte.

          • ezt a mintat en is nagoyn szeretem es sk festett dolgokkal nagoyn jo! de azert vigyazz vele, mert nem tudom miert de nekem az elofonallal annyira egyenetlen lett, hogy bonthatom le az egeszet.

    • hagyd, ezeket úccse győzd meg. náluk ez nem cikimiki, csak akkor, ha valaki a vérgőzös mocsárból ébred föl…

  3. Steiner szégyelli, hogy zsidó. Identitás-zavaros, mint az összes többi. Segítségre szorul.

      • tetves kozaki!te még a bakancsos agyadnál tartasz.Vigyázz nehogy valami lézer sugárnak álljál útjába,fogatlanul!

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s