Humor/Jobbik hírek

Elő(d)állítás Videó!

Már megint nem bírt magával Emőke. Hiába, ha az ember nem szerepelteti magát, egy idő után már senkit sem érdekel. Ezzel a szándékkal vonult ki az egész Novák kolónia (Emő, Dúróri, a szerencsétlen Hunóri, és minimum kettő anyósnak kinéző öregasszony) a csütörtöki Izrael melletti szimpátiatüntetésre. A családot (biztosan tök spontán) két, nyakig fölszerelt sajtós kísérte el, és biztosan nem azért, hogy demagóg, valóságshow szerű felvételeket gyártsanak az internetnáciknak. (De.)

Emő előre megrendezett, könnyfakasztó családi drámájáról még aznap kikerült a videó a kurucinfosra. Mi egy kicsit átvariáltuk, hogy még barátokköztösebben, átjöjjön a valódi üzenet: Emő egy nemzeti hős, aki a vadak közé merészkedve, gyermekével a karján próbálta megmenti Hunnia böcsületét. Könnyezzünk, vérezzen szívünk együtt a család sorsán, hiszen tudjuk, végül megtörtént az elkerülhetetlen. Kimondani is nehéz… Emőt előállították! (Ez spoiler a videó szempontjából, bocsi.)

(Ha valaki nem sír, akkor azt kérjük, hogy húzzon egyet az alábbi címkékből, és a továbbiakban kerülje el ezt a blogot, köszi: zsidó, zsidóbérenc, kommunista, kommunistabérenc, cigány, cigánybérenc, félvér zsidó, félvér cigány, félvér zsidó és félvér cigány)

Osszátok!

About these ads

25 hozzászólás a(z) “Elő(d)állítás Videó!” bejegyzéshez

  1. A videó bizonyíték, hogy a nácik is aranyosak, amikor kisbabák. Az a baj, hogy felnőnek.

  2. Öcsém emlő a gyerekgyilkosságok miatt tüntet? Fel kellet volna hívni a színpadra, hogy mondjon pár szót, mert a palesztinok a legnagyobb gyerekgyilkosok. Szánalom ez a fasiszta “álompár”. A legviccesebb túrótorta, mikor a babakocsival elakad, nagy a gyakorlata… Szegény gyerek…

  3. Havi 3 milliáért hazafiaskodik a szélsőjobbos házaspár. Megnézném 2x 47 000 -ből lenne-e kedvük hozzá?

  4. Az a fej a túrótortánál….
    A kis leszbikus Emőke nem hiszem, hogy rendesen megkufircolja.

  5. Na, itt egy igazi megélhetési céllal , bizniszből gyűlöletkeltő, autentikus, palesztinbarát, “magyar” politikus házaspár. Emőke! Ha annyira szereted áráb terrroristákat, menjél lakni a gázai övezetbe! Látszik, hogy direkt provokál, hogy pofán akarja veretni magát a rendezőkkel. Dórikánál meg “véletlenül” ott lapul, hopp, a BRFK kommunikációs osztályának száma.

    Könnyű odamenni munkatábort túlélő, idős néniknek, bácsiknak meg békés problémamegoldást óhajtó, hívő embereknek keménykedni! Áráb terroristával nem merné csinálni. Azok elcserélnék Dórikát tevére, Emőkét meg lefejeznék, ha beszólna nekik.

  6. Kar hogy hogy Elod nem kerult a sittre, ahol bizonyara hatalmas roma-faszok basznak a segget. Kozben meg en Duro Dora segget.

    • Te a jó anyád picsáját bazd seggbe te féreg.
      Egy 10 éves cigánytól beszanál futnál anyádhoz,ott
      a neten nagy a pofád,mert itt nem lehet beverni.

      • Én nem jó anyámat szeretném seggbe baszni hanem Dúró Dórát. Esetleg a te anyádat.

  7. Akkor most Emőke és a felesége a palesztinokat képviseli az országgyűlésben? Nem értem. Akkor miért nem Palesztinában dolgoznak?

  8. emőke identitását meg lehetne kapargatni és lehet, hogy utána beállna a követség előtt szolidarítók közé. Szánalmas a túrótortával együtt. Azt mondja a tóra: “Hát akkor felhívom a BRFK kommunikációs osztályát”…… – DE akkor minek kérdezted basz+ hogy hová vitték a palesztin párodat?

  9. Hiányolom a cikkből azt a részletet, hogy a MAZSIHISZ tüntetésén kétszerannyian voltak, mint a Jobbikén. Bizony, a Jobbikot már a MAZSIHSZ(!!!) is le tudja nyomni tüntetésszervezésben. Na ez égés, kész, a Jobbiknak annyi, az már tényleg a végromlás jele, ha ők több embert tudnak vinni az utcára. :) )) Pedig az ország 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla, igaz??? XD

  10. A qrva anyját! Ha az a gyerek egy palesztin terrorista csecsemő lett volna, jól kiirtottam volna!

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s