Jobbik hírek/Jobbikbűnözés

A Jobbik nemzetbiztonsági kockázatot jelent

“Pont itt lenne az az ideje, egy ilyen konfliktus kapcsán, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára.” – mondta Gyöngyösi Márton a Jobbik képviselője, a külügy palesztin-Izrael konfliktusról tett nyilatkozatára.

Gyöngyösinek nem ez az első kirohanása a zsidóság ellen, korábban a The Jewish Cronicle-nek adott botrányos interjújában fejtette ki gyűlöletét a zsidókkal szemben, és ő volt az egyike, aki tárgyalt Tiszavasváriban az iráni küldöttséggel.

Jobbiknak egyébként is erős az Irántól jövő hátszele, nem véletlen, hogy nagy támogatója Iránnak, és a muszlim érdekeknek:

-          Vona Gábor már 2008-ban megmondta, hogy az Iráni Forradalmi Gárdát kívánja Magyarországra hívni. Miért is?

-          A Tiszavasvári jobbikos polgármestere egyetlen testvérvárosi megállapodást kötött, azt is egy iráni várossal. Miért pont velük?

-          A Jobbik az amerikai nagykövetség előtt tüntetett Irán mellett. Ez is nemzeti érdek?

-          Iráni zászlóval mentek a jobbikos képviselők a magyar-izraeli meccsre. Ti normálisak vagytok?

-          Vona Gábor a múlt héten kijelentette, hogy a jobbikosok „európa palesztinjai”. Mi van?

-          A Jobbik közeli kuruc.info-ra rendszeresen írnak irániak. Erre mi szükség?

Már csak a fent említettek alapján is Gyöngyösi Márton és a Jobbik sokkalta inkább jelent nemzetbiztonsági kockázatot, mint az összes zsidó együttvéve Magyarországon.

About these ads

35 hozzászólás a(z) “A Jobbik nemzetbiztonsági kockázatot jelent” bejegyzéshez

 1. A bordámban NYILALL a fájdalom…ez azért van mert lenyeltem 10 liter gecit és állandóan hánynom kell.

 2. Nem tudom hányan vették itt észre, de a pártprogram, amit ide paste-oltam, Szálasi Ferenc írta. Ideje hogy Magyarország kövesse a Nyilas Párt példáját. De ez nem elég! Én például naponta kiverem a faszom egy hatalmas Szálasi Ferenc posztert bámulva. Ó Nemzetvezetőm, lihegem minden este. Nehéz a “kitartás” ilyenkor!

  • De szánalmas, megy a cenzúra az igazság ellen mi?:) Máshogy már el sem bírtok az emberrel :) De innen is látszik a színvonal :)

   • Nah mindegy maszturbálj csak nyugodtan a nevemre :) ti zsidók ilyenek vagytok, sáskanép, elveszitek a történelmünk, a nyelvünk, de még a nevünk is :)

  • Hát ebből látszik mekkora egy abberált féreg vagy.
   Én maradok a NŐKNÉL.
   Szar ,senkiházi ,uszító vagy,nagyon szétbasznám a fejed…

 3. Mivel a jobbik és vezetői több szálon köthetőek Iránhoz, komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent a jelenlétük az országban és az Országgyűlésben.
  Különös tekintettel őket a köztudottan terrorista szervezetként ismert iráni gárdához kötő szálakra, kérjük, hogy a jobbik vezetőivel és legelvakultabb híveivel a terrorelhárítás kiemelten, terroristáknak kijáró módon foglalkozzon.
  Különösnek is nevezhető, hogy az országgyűlés irán-magyar baráti tagozata ebben a formában létezik, s legfőképpen az, hogy a tagjai felét Fideszes kormánytagok és/vagy képviselők, másik felét pedig jobbikos képviselők alkotják.

  A tagok névsora a linken…
  http://www.romalap.eu/komoly-nemzetbiztonsagi-kockazatot-jelent-jobbik-az-irani-kapcsolatai-okan/

  • Kérdés csak az, hogy melyik nemzet, számára jelent kockázatot a Jobbik? Biztosan nem a magyar nemzet számára, inkább a Judea sáskanépére. Ez csupán nézőpont kérdése :) és én Magyarként látom a dolgokat, pont egy hazug megbízhatatlan zsidó, nem lehet egy ország élén, a történelemben összeszámolhatatlanul sok árulást követtek már el….a zsidózás, zsidó törvények sem véletlenek :) én támogatom a javaslatot! Sőt teszek ide gy kis pártprogramot is, szíves engedelmetekkel.
   A zsidó származás kérdése a hungarista munkásállamban
   A Szegedi-botrány kapcsán tette fel a kérdést néhány olvasónk, akiknek rokonságában vagy ismerősi körében érintettség van zsidó felmenőket illetően, hogy mire számíthatnak, milyen elbírálás alá esnek ezek az emberek, illetve milyen jövővel számolhatnak gyermekeik? A kérdéseket feltevő olvasók meglátásainkat nem vitatják, nem próbálják a kérdést elbagatellizálni. Mivel sok embert érinthet, a kérdést itt válaszoljuk meg.

   Mondhatnánk, hogy kényes kérdés, de számunkra egyáltalán nem az. Kényes és kellemetlen legfeljebb azoknak, akik megnyilvánulásai első adandó alkalommal ütik korábbi retorikájukat. Kaptunk már kérdést az úgynevezett józsidókat illetően, de Izraelből is volt már levélírónk. Világképünk határozott, álláspontjaink ezért egyértelműek és következetesek. Higgadtak, de nem megengedők.

   Sem a liberális demokráciának való megfelelési kényszer, sem elvakultság, gyűlölet, vagy bármiféle indulat nem befolyásol minket. Legyen szó akár cigánykérdésről, akár zsidó származásról. Állásfoglalásaink épp ezért egyik szélsőségbe hajló oldal számára sem elfogadhatóak, sőt, azokat megérteni is képtelenek. Sem azt nem képesek felfogni, hogy merjük nyíltan taglalni a kérdéseket, sem azt, miért nem akarunk népirtást. Világképünk, és a majdan erre alapozott állam elég erős lesz ahhoz, az igazságtól való félelemtől, de az attól elhajló gyűlölettől is mentes maradhasson.

   Tehát a zsidó származás kérdése. Először is tisztázzuk, ki minősül zsidónak. A kérdést egyszerűen letudhatnánk azzal, hogy az a zsidó, akire mi azt mondjuk. Ezt egyébként így is kezeljük, de ez inkább bővíti a kört, semmit megengedő lenne, ugyanis származástól függetlenül nyugodtan zsidónak lehet tekinteni azokat, akik ismert vérségi kötődés ellenére teljes mértékben kiszolgálják a zsidó érdekeket. Ennél azonban törekedjünk kimerítőbb válaszra.

   A korabeli zsidótörvények a származást nagyszülőkig visszamenőleg vizsgálták. Tehát ahol a dédszülő zsidó volt, már nem minősül zsidónak, így zsidó nagyszülők esetén az érintettől születendő gyermekek már nem számítanak zsidónak. Dédszülőkre magunk is csak különleges esetekben kérdezünk rá (vezetők, csúcsvezetők, különleges megbízott, belső ellenőrzés, stb.), különben csak nagyszülőkig. Bármilyen más európai népből eredő felmenő esetén nyilatkozat alapján magyarnak, a magyar nemzethez tartozónak tekintjük.

   A zsidó származást magunk elsősorban biztonsági kérdésnek tekintjük. Mozgalmi szinten ez a meghatározó, ezért nem fogadjuk el az úgynevezett józsidók jelenlétét a nemzeti oldalon, és ezért kizárt nálunk az ilyen tagság, illetve ezért minősítjük potenciális cionista szervezetnek azokat, ahol akár egyetlen, származásával tisztában lévő zsidó is van – pláne vezető pozícióban. A tapasztalat azt igazolja, hogy az ilyen, kettős identitással rendelkező zsidók választási helyzetben könnyen választják a vérségi szolidaritást (Reiner-jelenség). Ami pont úgy érthető, mint a cionizmus elutasításának kinyilvánítási szándéka – de ez a kockázat pont ezért megengedhetetlen.
   Kapcsolódó cikkek:

   A zsidókérdés árnyalatai
   .

   Az új mozgalom és az anyanemzetbe be nem illeszkedett népcsoportok
   .

   Zsidóság és cionizmus – sorsforduló előtt

   Állami szinten hasonló szempontból fogjuk kezelni a zsidóságot, illetve a zsidó származás kérdését. Szögezzük le: a származás önmagában nem szolgálhat elítélés alapjául. A zsidó származás nem bűncselekmény. De óvatosságra intő tény. Minden népnek vannak vérségi alapú, ha úgy tetszik, faji tulajdonságai. Legjobb példa erre a cigányság. Hogy ezek a tulajdonságok milyen irányban fejtik ki hatásukat, gyakorlatilag az állam felelőssége. (Épp ezért mérhetetlen ostobaság a cigányhelyzet kialakulásáért a cigányokat okolni.) A zsidóság például rendkívül hajlamos a klikkesedésre, konspiratív tevékenységre, környezetét romboló érdekérvényesítésre. Az államnak szükségszerű ezért nyilvántartásba vételük, már csak az esetleges vérségi alapú, romboló szándékú konspirációs tevékenységek felderíthetősége végett is. Emellett a normális életvitelt folytató zsidók, zsidó származású emberek joghátrányt nem szenvedhetnek, rájuk is a munkásállam általános szabályai érvényesek. Vérségi alapú bűnszervezet alakítása esetén azonban a fentiek okán a származás súlyosbító körülmény lehet. A zsidó származás mindaddig biztonsági kockázatot fog jelenteni, amíg akár egyetlen országban is meghatározó a szerepük, Izraelen kívül (melynek emberi normákat betartó működését a szintén megújuló világban a nemzetközi jog nyilván szabályozni fogja).

   Az új rendben, tekintettel a zsidóság rendkívül erős vérségi kötődésére, állami vezetői pozícióba, politikai vagy gazdasági döntéshozó helyekre, valamint stratégiai posztokra zsidó nem kerülhet. Ugyanakkor például a vállalkozási lehetőséget nem kell elvenni tőlük, elvárt azonban, hogy üzleti érzékükkel az állami és társadalmi elvárásoknak megfelelően éljenek. Ezt a munkásállam működése származásra való tekintet nélkül szabályozza, ahogy a korlátlan vagyongyarapodásnak is megállj-t parancsol. A zsidó közszereplők tobzódása megszűnik, az általuk érvényesített kulturális rombolással együtt. Ugyanakkor saját népi kultúrájuk közösségeikben való ápolását az állam támogatja. A zsidó identitás őrzését az állam nem kifogásolja, de mindenféle konspiratív tevékenység, faji izgatás a legszigorúbb elbírálás alá esik.

   A hungarista munkásállam gyakorlatilag egy dolgot vár el a zsidóságtól, pont úgy, mint bárki mástól: hogy emberként éljenek!

   A zsidót azért teremtette a jó Isten, hogy a társadalom magas szerkezete: a nemzet tudja, mikor piszkos, mikor van nagytakarításra szüksége,Ugyanaz a nemzet testében, mint a sváb, poloska, tetű, bolha, rüh az egyénen vagy a környezetében,” Szálasi Ferenc

 4. Mint ahogy mondtam itt korábban, utálom a magyar népet. E mellet fasiszta köcsög is vagyok, aki kamu leveleket írogat dr.Regös Péter nevében egyre több helyen az interneten.

  • Ha utálsz minket takarodj MAGYARSZÁGRÓL ,te senkiházi ,féreg.
   Mehetsz izraelbe.Ide soha ne gyere vissza mert megtalálunk…

 5. teljesen egyetértek a kommentárokkal! az ilyen embereknek nincs helye a parlamentben!!!!!!!!

 6. “Utálom a magyar népet!”

  Köztudott, hogy a new yorki Hungarian Lobby vezetője Lipták Béla legfőbb életcéljának tűzte ki a magyarok és zsidók békítgetését. Az alábbi förmedvényt neki írta dr. Regős Péter, az MZSVSZ szóvivője, a Magyar Zsidók Világszövetsége az amerikai magyar ajkú zsidóság képviseleti szerve, — egyébként — “holokauszt-génes” dr. Regős Péter. Lipták legutóbbi körlevelelének címe:
  “A megbékélés alapja csak az igazság lehet!” [Lipták B.]

  Regős levele Lipták Bélához
  „Nézd Béla! A gyengémre tapintottál, s mivel a hangvétel baráti volt a részedről, hát én sem mehetek el amellett, hogy őszintén bevalljam (I have to plead guilty), hogy nekem eszembe sincs megbékélni azokkal, akik a népem (?) gyilkosai, mészárosai voltak. Ez nem egy pitiáner jogvita két pereskedö fél között néhány krajcárról, amin lehet vitatkozni, aztán később lehiggadva megegyezni peren kivül.
  Magyarországnak meg kellene újulnia erkölcsileg, szellemileg, kultúrájában, stb, de a magyar nép erre képtelen. Én tudom hogy miért, de kérlek ne kényszeríts arra, hogy ezt most megmagyarázzam. Csak nem azt várod el tőlünk zsidóktól, hogy egyik napról a másikra csak úgy felébredjünk, s megbocsássunk szeretteink elvesztéséért. Ez nem az az eset, amikor valaki véletlenül rálép a lábadra, és bocsánatot kér érte. Életet visszaadni sohasem lehet. Én például 1951-ben születtem, de a génjeimben hordozom a holokausztot.
  Te meg két félröl beszélsz, akik nem akarnak megbékélni? Csak egy oldalon kérheted ezt számon, a gyilkos magyar nép oldalán. Véreim vére a kezeteken. Nekem ne próbáld eladni a nagy zsidómentő magyarok hosszú sorának hamis történetét, mert az nem hogy nem igaz, de még cinikus is 600 000 mártír teteme felett.”
  [Mi sem vagyunk „lehorgasztott fejűek”, sőt nyitott szemekkel járunk és hosszú idők óta figyelünk! Míg a Jad Vashem emlékmúzeumban csak 334 ezer ’magyar ajkút’ gyászolnak, az 1948-as magyar Statisztikai Hivatal kimutatása szerint mindössze 128 000 zsidó áldozata volt. Auschwitzban ’négymillió zsidó mártír’ nevét már lekaparták azokról a márványtáblákról, amelyeket korábban, szomorúan könnyezve maga II. János Pál pápa is megáldott! Ennek ellenére, Jehuda Bauer professzor szerint „a hatmilliós számot nem csökkentjük, csupán kiigazítjuk”…/„not reduced, only corrected.”/-Tóth J]

  „Az igazság az, hogy a gazság méreteihez képest alig voltak. Egy szégyen erre egyáltalán hivatkozni is. Én bátran kimondom – mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban – hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni. Aztán ezért csak nyugodtan húzzátok le rólam a vizes lepedőt. Nem érdekel.
  Tehát nem Magyarországot utálom, hiszen a fák, az erdők, a mezők, a virágok, a folyók, a hegyek, s a völgyek nekem cseppet sem ártottak. Én ennek a népnek a kultúráját, karakterét, minden alapot nélkülöző nevetséges magabiztosságát utálom. Azt, hogy annak ellenére, hogy a térképen alig található meg ez a gyüszü méretü ország még nagyitóval is, minden nagyhatalmi vezetőt és nemzetet kioktat, lásd azt a barom Antallt és a még nagyobb állat Orbánt. Nem is fogadták őt Washingtonban, mármint Orbánt, s elárulom: közvetve ehhez nekem is van kissé közöm. Ezért nagyon is büszke vagyok. Majd egyszer elmesélem személyesen, hogy miért is van közöm hozzá.
  Ezt az istenverte népet azonban nemcsak a holokauszt miatt utálom, hanem azért az erkölcsi fertőért is, ami ebben a kis szar országban uralkodik, mindegy hogy a komcsi vagy a náci oldalon vizsgálódunk. \”Engem ez az ország már apámban meglopott\” – írta a költő. Hát engem is. Egyenlőre ennyit erről.” +++ Tisztelettel, dr. Regös Péter

  • Bizony, a zsidók azért éljeneztek és szolgálták ki lelkesen a ruszki megszállókat, mert csak így érezték magukat biztonságban. Tudták, hogy a mi népünk átlát rajtuk – kivéve az olyan megalkuvókat, mint Orbán, vagy Horthy. ’89-ben még nagyon magabiztos volt a kiirtottak népe, az addig meglapuló zsidók egyre-másra szedték elő a trágyavillát és a Dávid-csillagot, de elszámították magukat. Az SZDSZ alulmaradt az MDF-fel szemben és egy jámbor, de buta miniszterelnöke lett az országunknak, Antall személyében. A nemzetközi zsidajok főkolomposa, Tom Lantos már akkor elkezdte Antallt fenyegetni a maga sunyi módján, már akkor elkezdett fasiszta visszarendeződésről vartyogni. Így a történelmi szükségszerűség okán az SZDSZ összeállt régi szövetségesével, az MSZP-vel és szétprivatizálták-szétfosztották Magyarországot, valamint újra megszállták a sajtót. De ennek most vége. Egyébként, ha a zsidók bármikor is sorsközösséget vállalnának a magyarokkal, sokkal könnyebb lenne az élet. De zsidótól még nem tapasztaltam hasonlót sem.

 7. A Jobbik közeli kuruc.info-ra rendszeresen írnak irániak. Erre mi szükség? hívjuk továbbra is kuruc-in-fos-nak

 8. Ezeket a náci fasiszta szélsőjobbot el kell kergetni ebből az országból, minél előbb és minél messzebb.

 9. Itt vagyok, kifliorruak. En most eppen Iran-ba vagyok, es nemreg megbasztam egy tevét.

  • Látszik az írásaidból, hogy tevebaszó vagy :-) …..azért ne hagyd abba…szopjál le pár iráni faszt is!!!! :-D

   • elszórakoztatják egymást a zsidajok :D úgy látszik a teveszopás náluk favorit téma mert azonnal megjelentek mint hiénák a dögnél :D

    • neked valami bajod van:-) két sorral feljebb fejtegeted, hogy szereted a tevéket baszni, akkor kinek favorit az?? :-D úgy csaptál le a témára, amit te gerjesztettél, mint tyúk a takonyra :-) ! állati vicces vagy!! tetszik, ahogy hülyét csinálsz magadból te tevebaszó köcsög iráni fasz!!!!! :-D

 10. Ti sem vagytok jobbak mint egyesek a Jobbik képviselői és szavazói közül, ugyanolyan gennyes rák vagytok minden nemzeten.

   • Figyelj te köcsög 1-1 be boksz? Részletekről később,
    Most mutasd meg a metélt faszodat mennyi vér van benne.Ne a zsiderák
    kurváknak tartogasd,légy férfi,ha tudod mit jelent ez!!!

  • Patkányszarból kipattant evolúció előtti mutáció!Ti csak saját tetves Ő ősenkiségetekre vagytok veszélyesek.Mi pedig fosunk nektek amennyit tudunk, hogy pótoljuk a kukákból hiányzó vitamin tartalmat. Jó étvágyat!

  • Jaj, kis náci buzikák, mindig ez a fránya jövő idő:D És soha nem valósul meg belőle semmi, csak rázzátok az öklötöket a monitorra, miközben azzal áltatjátok magatokat, hogy egyre többen vagytok:D

   • Már csak az a nagyon okos :-D Nyilas Misi hiányzik! Őt is küldjétek melegebb éghajlatra, mert itt szeret kulturáltan beszélgetni:-), ahol anyázni kell!!!!

    • Egy hozzá szólást mutass már ahol anyáztam, ja és amit nem ti hamisítottatok :) Ejnye HAZUG JUDÁS!

     • Látom funkcionális analfabéta vagy Nyálas Misi…..azt írtam, hogy itt anyázni kell nem simogatni a te fasszopó náci lelkedet!! :-)

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s