Jobbik hírek/Jobbikbűnözés

Félmeztelen náci villantott a Parlament előtt

Nácik még mindig vannak. Mára is jutott egy Jobbik-vírussal fertőzött.

A mai nap folyamán, fél 4 körül, a fent említett vírussal fertőzött náci tette tiszteletét a Tisztelt Házban. Félmeztelenre vetkőzött, hogy látható legyen a karjára tetovált horogkereszt, majd, átlendülve a kordonláncon, náci karlendítéssel megpróbált bejutni az Országgyűlés épületébe.

A 24 éves V. István Károly füzesgyarmati lakost elfogták, és intézkedtek előállítására. A gyanúsítottal szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága önkényuralmi jelkép használata vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

…biztos gyöngyösi marcinak, akart egy „heil marci”-val köszönni.

 

horogk12123

About these ads

31 hozzászólás a(z) “Félmeztelen náci villantott a Parlament előtt” bejegyzéshez

  1. ,,Ez egy kis buzeráns. Be volt drogozva a gyökér. Remélem már tágítja valami nagydarab kisebbségi a fingóját.” LOL

    • Nyolc elbocsájtó lapja lehet a sittről a rendőrségről és a diliházból.Ez nem 8 általános osztályt jelent!

  2. Ez egy kis buzeráns. Be volt drogozva a gyökér. Remélem már tágítja valami nagydarab kisebbségi a fingóját.

  3. a jobbikos szavazásnál mért nincs olyan,hogy nem,nem akarom hogy feloszoljon a párt…?Talán félnek hogy nagyobb lenne a nem csík,mint a tv2 napló műsorában?:D:D

    • “Példaképeim:SZÁLASI FERENC,GÖMBÖS GYULA,HORTHY MIKLÓS,ADOLF HITLER,DR. PAUL JOSEPH GOEBBELS,PETŐFI SÁNDOR” – hát, ez mindent elmond a fickóról. Szegény Petőfi! Micsoda társaságba keverték!

  4. Teli Demizson.
    Van önálló gondolatod is, vagy csak a Kuruc.info és Barikád cikkét tudod egy az egyben átmásolni? Több, mint szánalmas…
    Amúgy az általad bekopizott cikk azt persze nem említi meg, hogy Gyöngyösi kifejezetten a zsidó származású képviselőket kívánta felmérni, listázni. Nem a német, olasz, trinidadi vagy ausztrál képviselőket, egyes egyedül a zsidókat. Ezek után ne mondja senki, hogy a Jobbik nem egy színtiszta náci, fasiszta párt, aki a 70 évvel ezelőtti eseményeket, amik ugyanilyen listázással kezdődtek, ne akarná feleleveníteni.

    • Ezeknek a szerencsétlen szélsőjobbos birkáknak egy szemernyi saját gondolatuk nincsen, azt bégetik, amit a névtelen nullák által szerkesztett zúgportál eléjük hány.

  5. haha, megszívta a kis rohadék, eddig tartott a híres neonáci szimpatizmus. elvezetik, tehát kiközösítik. kellett neki pucsítania, hűtlen kis dög minden náci! akkor is, ha jobbikos!

  6. Amiről nem beszél a cionista nagykoalíció: Izraelben nem is lehet képviselő, aki kettős állampolgár!!!!
    AKKOR ITT MIÉRT POFÁZNAK???

    • Szerencsétlen harcos háturul! Izraelben kettős,hármas vagy ötös állampolgársággal is lehet,ha úgy adódik még hadügyminiszter vagy miniszterelnök is.Izraelben nem érvényesülhetnek a turul záptojás- ból kikeltek ordas törvényei,nem szokásos a kitartás vagy heil rohadékok köszönés!

    • turulharcos!!-(az vajon milyen.????)-
      tevedsz!!
      VAN kettosallampolgarsagu miniszter -(nem is egy)-a Beth h’Knesseth-ben!!ne mond el senkinek!!
      udvozlettel Erets Israel-bol egy Zsido!

  7. na mivan bipsikéim, most nem érvényes az igazodni?

    Amerikában listázzák a zsidó képviselőket!

    Bár a nyugati sajtó egymással versenyt futva háborodott fel Gyöngyösi Márton hétfői parlamenti felszólalásán, a világ más országaiban bevett szokás a választott politikai tisztviselők állampolgárságának nyilvántartása, sőt, számos demokratikusnak mondott jogállam vezetett be e téren korlátozásokat.

    A sort kezdjük rögtön az Egyesült Államokkal, amelynek nagykövete kedden „a lehető leghatározottabban” elutasította a jobbikos felszólalást, az MTI-nek eljuttatott közleményükben kiemelték: „az ilyen gyalázatos és rendkívül sértő megnyilvánulásokat köteles minden demokráciában élő személy azonnal és keményen elítélni”.

    A közlemény már csak azért is megmosolyogtató, mivel a „szabadság és a lehetőségek hazájában” nem csak a politikusok állampolgársága, hanem vallása és etnikai hovatartozása is nyilvános adat. Angolul értő olvasóink a saját szenmükkel győzödhetnek meg arról, hogyan „listázza” kongresszusi képviselőit és szenátorait Amerika. A PEW Research Center nevű agytröszt összeállításából például kiderül, az egyes vallási csoportok számarányukhoz mérten mekkora súllyal vannak jelen az amerikai törvényhozásban, és ezek az adatok hogyan változtak az évek során.

    Az adatokból például kiolvasható, hogy az Egyesült Államok lakosságának alig két százalékát kitevő zsidó kisebbség a Képviselőházban 5, a Szenátusban 10 százalékban van jelen, ezzel messze a legfelülreprezentetáltabb vallási csoport. (2010-ben még 8,4, illetve 13 százalék volt az arány.)

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s