Jobbik hírek

Lenhardt és a világbéke

Világbékéről böfög a félőrült náci, aki még a Jobbiknál is rosszabb. Lenhardt Balázs vérben forgó szemekkel gyújtott meg egy izraeli zászlót tegnap, a Külügyminisztérium előtt a Kárpát Haza Őrei és a Gárdaszövetség közös rendezvényén. A képviselő békés és áldott karácsonyt kívánva szította a gyűlöletet, hátha még az ünnepekre ki tud provokálni magának egy sajtómegjelenést. A rendőrök végül előállították, de ő (nyilván azért, mert már nem tagja az ilyen szempontból korrekt Jobbiknak) nem mondott le mentelmi jogáról, így este már a világbéke karácsonyfájára szurkálhatta föl horogkereszt alakú mézeskalácskáit a nappalijában. 

About these ads

7 hozzászólás a(z) “Lenhardt és a világbéke” bejegyzéshez

  1. undorító és egyben felháborító az tény hogy ezek az emberek bekerültek a parlamentbe!!!!!!!!!

  2. Ezzel a vezetéknévvel turbómagyarkodik a szerencsétlen nyomorult. Ráadásul “Palesztin sál” és “zsinóros mente” kombó-ban nyomul, ami még szerencsétlenebbé teszi ezt a zavarodott elmebeteg faszt.

  3. Balfasz, a zászlót nem sikerült elégetni, magát viszont (sajnos csak) majdnem felgyújtotta. Novák Emő óta megtanulhatnák már, hogy az ilyen nejlonos anyagok csak zsugorodnak, nem lángolnak rendesen.

      • Bárcsak gyulladt volna fel az a buta feje! Tudtátok, hogy a világon a legszomorúbb szó az, hogy bárcsak….pedig sokat használjuk! Bárcsak eltakarodna a földről a sok kis naci köcsög!!!!

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s