Humor/Jobbik hírek/Jobbik ideológiája/Jobbik program/Jobbikbűnözés/Vélemény

Botrány kollekció 2012

Indul a nagy szilveszteri visszaszámlálás, a Jobbik 10 legnagyobb botrányával!

Miután mindenki túlélte a világvégét… várjunk … sajnos a jobbikos nácijaink is. A szerkesztőség összeült és elkezdte kiértékelni az évet. Néha nevetve, néha sírva, gyakran a nevetéstől sírva tekintettünk vissza az elmúlt évre. Minden esetre egy nagyon produktív, botrányokkal teli évet zárhatunk 31-én. Ezúttal elindítjuk az év utolsó cikk sorozatát, amiben összegezzük a Jobbik botrányait 2012-ben. Minden kedves olvasónknak boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, náci-mentes új évet kívánunk!

rosszabbik.com

Indul a nagy szilveszteri visszaszámlálás, a Jobbik 10 legnagyobb botrányával:

10. A jobbikos minta polgármester 1,5 milliót autózott közpénzen

juhasz2

Itt az emlegetett Schumacher

Az atv.hu kiderítette, hogy Juhász Oszkár, Gyöngyöspata polgármestere mennyit költött közpénzből autózásaira. Az önkormányzat adatai szerint a polgármester a tavaly augusztus óta eltelt egy évben összesen 1.319.657. forintot autózott el szolgálati célból, havonta átlagosan mintegy 130 ezer forintot.

A csúcshónap október volt, amikor 141 ezer forintért vásárolt üzemanyagot a polgármester. Ebből az összegből az akkori átlagárat – 392 forint – figyelembe véve 360 liter 95-ös benzin volt kapható, ami – 8 literes átlagfogyasztással kalkulálva – 4500 kilométer megtételéhez elegendő.

A benzinszámlákból további következtetések is levonhatók: 2011. augusztus 13-án hosszú útra indulhatott a jobbikos polgármester, hiszen aznap délelőtt 10 órakor 50 litert tankolt. Ez a mennyiség 625 kilométer megtételére elég. A bizonylatok alapján Juhász meg is tette a távot, hiszen aznap délután 15 órakor ismét üzemanyagot vásárolt, ezúttal több mint 47 litert.

9. A jobbikos Ferenczi Gábort fejen dobták sajátjai, egy rasszista felvonulás közepette

A Jobbik parlamenti képviselője Ferenczi Gábor szervezett tüntetés Devecserre. A tüntetésen a nyíltan rasszista, neonáci Tyirityán mellett Toroczkai László, a HVIM vezére is felszólatlt. Ezek után az összeverődött csürhe a cigányok lakta utcákba vonult végig. Az egyik házat kövel dobálták, végül Ferenczit is fejbevágták. Ferenczi kapva kapott a lehetőségen, hogy hergeljen a cigányság ellen, azt nyilatkozta, hogy nem tudja ki dobta fejbe, próbálva beállítani, hogy cigányok tették. Végül az atv.hu kamerája kiderítette az igazságot, az egyik feldühödött neonáci tette.

8. Novák Előd elégette az Európai Unió zászlóját

Ahogy korábban megírtuk novák előd elmebeteg, ezt már a cikkünk megjelenése előtt is bizonyította. A Jobbik egyik demonstrációján, a színpadon elégette az Európai Unió zászlóját. Az egész csattanója néhány hónappal későbbre esett, amikor kiderül, hogy az uniótól a Jobbikban többen is kaptak fizetést, Novák Előd is.

50730_novak_elod_eu-zaszlot_eget_2012_januarjaban

A héten folytatjuk a visszaszámlálást, addig is kellemes ünnepeket!

About these ads

33 hozzászólás a(z) “Botrány kollekció 2012” bejegyzéshez

  1. Ezt az oldalt tényleg lipótvárosi vegetáriánus, bevizelős, 40kg-os homoszexuálisok szerkesztik?

    • -en speciel egy 204 centis,146 kilos akarki vagyok!!ha a “szadra” ulok akor kapsz levegot ha elfingom magam!!kiprobaljuk kicsirigo???!!!

  2. Ez a :) nicknevű egyén valószínűleg meleg. Aki szinte minden mondatában használja a fasz szót, eléggé gyanús. XD

    • ÉÉN? Hiszen te vagy az aki (minden előzmény nélkül) a zsidók körülmetéltségéről írogat rendszeresenezen a fórumon. Miért köt le annyira ez a téma?

  3. Gondolom Szegedi Csanádé lesz az elsö helyezés.Azért jol kijött belöle a zsidó vérvonal(lebuktam tehát átállok az “ellenséghez”)megvettétek kilóra.Szerintem nagyon sok pénz kapot ezért.gyermekeinek se lesz gondja a jövöre nézve.

  4. SZÁLKA, téged is listáznak mint “közveszélyes buzeráns”, anyádat meg mint “fertőző prostituált”. Egyikőtök se lehet képviselő…de ezt meg te jól tudod.

    • nem tudok róla hogy buzeráns lennék,de nekem mint a tolerancia népének gyermeke miért probléma a buziság.ti vagytok a legnagyobb buzivédök!!Anyám nem “fertözö prostituált”!remélem minél több Jobbikos képviselö lesz a parlementbe,hogy ti elhuzzatok az országbol,de elötte elkobozni a lopott vagyonotokat.Az viszont 100% hogy listázva vagyok a saját hazámban,mert nektek ezt szabad.Számotokra az már rossz(rasszista,antiszemita) ember aki nem a ti érdeketeket szolgája Ha nem lenne annyi filoszemita akkor nem létezne az antiszemitizmus,de ehhez tul nagy a egotok,hogy belássátok

      • Te a kizárólag faszok módszeres szopásának érdekét szolgálod. Jól mondod, emiatt 100% listázva vagy, kisköcsög. A faszok szopása érdekében képes vagy vagyont lopni meg a hazát kiárúsítani, emiatt biztos kirúgnak m.o-szágból mint nemkívánatos személy. Ne is gyere vissza!

        • Az anyád meg igenis “fertőző prostituált”. Az, hogy téged kiszart valamikor ezt bizonyítja. Nomeg a saját hazai 100%-os lista.

  5. A taxis cion haverok vezényelte ki azt a sok hitgyülis zsidó rettegöt December 2.-án!na akkor hogy is állunk a a kettös állampolgár képviselökkel(mert ez volt a kérdés)?Izraelben nem lehet kettös állampolgár képviselö és ök listázzák az állampogárait bár ezt te jol tudod(demokrata)

    • Úgy fest, nem tanult a Jobbik a Gyöngyösi-ügyből. Az ellenzéki párt lemondásra szólítja fel Ertsey Katalint, mivel az LMP-s politikus eltitkolta, hogy izraeli állampolgársággal is rendelkezik. Novák Előd Jobbikos képviselő szerint elfogadhatatlan a titkolózás. A kettős mércével kapcsolatban Novák természetesnek nevezte, hogyha például egy erdélyi magyar országgyűlési képviselő rendelkezik román állampolgársággal.

  6. Milyen kedves figyelmesség ez tőletek Karácsony estéjére…. és, hogy nem vagytok zsidók, mint már többször hazudtátok, mi sem bizonyítja fényesebben, hogy azok vagytok, mint ez a bejegyzés Karácsonykor… de nem baj, küzdjetek csak az újabb holokausztért, ha jól dolgoztok akkor ez most biztos jól is fog sikerülni. Kb. hat milliárd ember él a földön, de biztosan sikerül mindenkit megetetni… egy darabig….de ki tudja mit hoz a jövő…

    • Érdekes, hogy karácsony esete erre van időd, hogy egy általad zsidónak tartott portált nézegess… Netán te valami iszlamista államból szöktél, talán Iránból? Takarodjál oda vissza is és fogd be a pofádat, inkább toljad a ramadánt, mert Magyarország a magyaroké, nem holmi iráni pénzen fizetett hazaárulóké, mint a Jobbiké, és egyéb neonáci söpredékeké.
      Boldog Karácsonyt mindenkinek!

      • Csak a hülyék nem veszik észre, hogy ez egy véresszájú cionista portál….

          • provokátor oldal a fitymátlanok számára.Én ingyen kommentelek,de titeket biztos a DK-s agyrém fizet.727 faszbukos barom között sok gyurcsányista van.

            • Minket nem fizet senki! December 2-án is össze tudtunk gyűlni ellenetek a Kossuth téren több tízezren, azóta meg nap mint nap kapjátok a közvélemény arculcsapásait! :) Vezetőtök, Vona csak annyit tudott mondani, nem szervez ellendemonstrációt, mert beégnétek, milyen kevesen vagytok! Különben, ott akkor, nemcsak a DK, hanem a Fidesz, az MSZP, Az Együtt 2014 és számos civil mozgalom, amelyek együttvéve több millió magyar ember támogatását élvezik, mindannyian kiálltak, és együtt üvöltöttük, hogy Jobbik oszolj!!!! Beégtetek, de piszkosul! Nehezen viselitek el, de ebben az országban halálra van ítélve mindaz, amit képviseltek, mert nem hagyjuk, hogy tönkre tegyétek az országunkat! És ha kell, kimegyünk minden hétvégén, ugyanennyien, amíg neonácik uszítanak a parlamentben, a hazafiság undorító álcája mögül!

  7. Milyen kedves figyelmesség ez tőletek Karácsony etéjére…. és, hogy nem vagytok zsidók, mint már többször hazudtátok, mi sem bizonyítja fényesebben, hogy azok vagytok, mint ez a bejegyzés Karácsonykor… de nem baj, küzdjetek csak az újabb holokausztért, ha jól dolgoztok akkor ez most biztos jól is fog sikerülni. Kb. hat milliárd ember él a földön, de biztosan sikerül mindenkit megetetni… egy darabig….de ki tudja mit hoz a jövő…

    • Érdekes, hogy karácsony esete erre van időd, hogy egy általad zsidónak tartott portált nézegess… Netán te valami iszlamista államból szöktél, talán Iránból? Takarodjál oda vissza is és fogd be a pofádat, inkább toljad a ramadánt, mert Magyarország a magyaroké, nem holmi iráni pénzen fizetett hazaárulóké, mint a Jobbiké, és egyéb neonáci söpredékeké.
      Boldog Karácsonyt mindenkinek!

      • iszlámista országból? retkes tetves kurva anyátok basszátok meg a hányinger vádaskodásotokkal mocskos tolvajbanda. Mehettek a büdös picsába ha nem tetszik itt nálunk…

        • Na ez a veszett kutya jól megugat minket szerencsére itt harapni csak a mocskos szavaival tud,de azt aztán keményen a szennycsatorna mélyéről üvölti a degenerált nácibunkó.

      • Miért üres demizson? Fulladásig tele van szarva a mocskos csatornatöltelék- nyilas pofája.

    • Nagyon aranyos a cse9szike9d e9s a tűpe1rne1d is!!!c9n vetinlle1torral alszom egyik nap,de a pe1romat zavarja a zaj e9s nem tud aludni,me1snap vetinlle1tor ne9lkfcl,akkor meg e9n nem alszom.:DDDVe1rom a hidegfrontot!!!!!

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s