Jobbik hírek

Zagyva Gyula: egy igazi tapló baromállat

Hölgyek, urak, van az a szint, ahol már szó bennszakad hang fennakad lehellet megszegik. Zagyva György Gyula, tudtuk eddig is, egy akkor nagy büdös bunkó, amire még az egyébként roppant kifejező magyar nyelv sem talál szavakat. Bónusz képgaléria a trollkapitányról.

[FRISS-1] Majd el is feledtük: itt egy másik képgaléria, a prehistorikus koponyájú büdös nácijáról.

“Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek” – mondta a jobbikos Zagyva György Gyula Osztolykán Ágnesnek, az LMP vállaltan roma származású képviselőjének. Erről Osztolykán maga írt szerdai blogbejegyzésében. Mint írta, fáradtan, az ülésnap végén jött rá, hogy se pénze, se autója, ezért megkérdezte a folyosón álló képviselőket, nem tudná-e valaki hazavinni.

Elsőnek csak olyan válaszok érkeztek, hogy “hazaviszlek, de magamhoz”, de aztán egyre jobban belelendültek, Zagyva György Gyula pedig az idézett mondattal válaszolt. Osztolykán beszámolója szerint teljesen lefagyott a mondat hallatán, csak egy “suta vicces válasszal” próbálkozott.

Szerdán az Indexnek megerősítette a beszélgetés tényét Osztolykán Ágnes. Mint mondta, a megjegyzésnek több képviselő is fültanúja volt. Barátai tanácsára jelenleg fontolgatja, hogy további lépéseket tegyen az ügyben. A képviselőnő végül taxival ment haza kedd este a Parlamentből.

Zagyva György Gyula felháborodott, hogy megint ő van megemlítve rossz fiúként, holott több képviselő is beszólt Osztolykánnak. Mint mondja, ő csak egy “reflex-szerű, félhangos megjegyzést tett”, amikor meghallotta hogy Osztolykánék miről beszélgetnek. Zagyva elmondása szerint a beszélgetés kezdetén még nem volt jelen, amikor pedig odaért, akkor arról volt szó, hogy Osztolykánra valaki egy megjegyzést tett.

Ennek kapcsán beszélgettek arról, hogy “valaki akart vele kapcsolatba lépni, és hogy ezt lehet-e vagy nem.” Zagyva ekkor tette “a félhangos megjegyzést”, amit úgy értett, hogy “attól, hogy ő cigány, attól még szóba állhatnak vele fehér férfiak is.” Azt azonban határozottan kikérte magának, hogy ezt magáról jelentette volna ki. “Mert majd én pont ezekre szoktam ráizgulni” – mondta még a beszélgetés legelején, amikor meghallotta a kérdésünket.

zgygy

zagyvafront

zagyva repul

Zagyva_magyar_sziget

Zagyva György Gyula Jobbik HVIM Szentkorona rádió

Zagyva úr sajtót tájékoztat

Zagyva úr sajtót tájékoztat

"Ezt majd kint lerendezzük" Zagyva György Gyula

“Ezt majd kint lerendezzük” Zagyva György Gyula

About these ads

10 hozzászólás a(z) “Zagyva Gyula: egy igazi tapló baromállat” bejegyzéshez

 1. Olyan feje van mint egy terhes csimpánznak. Fizetjük az adónkból a nagy buflák fejét, hogy rothadjon rá a műanyag lakat.

 2. Visszajelzés: Vágó belevágta a konyhakést Zagyva hátába | Rosszabbik.com

 3. kurvára nem ezt mondta Zagyva!!!!az cigány kurva elempés köcsögökkel kacérkodott!Cigányok is és ti csak hazudni tudtok!!nyomorodnátok meg a sok aljas hazugságaitokba.aztán meg nyüszitetek ha az embereknek elegük lesz belöletek!

  • Én meg a te jó kurva anyáddal kacérkodtam, mesélte közben hogy mikor téged kiszart a szülész doki pofon vágta oly ronda voltál köcsög.

 4. Jelentsétek már minél többen ezt az oldalt a facebooknak, kurvára megy rajta a zsidózás, le kéne töröltetni: https://www.facebook.com/antiszegedi?fref=ts pl.mai:

  Érdekes évfordulóhoz érkezett egy cikk, amely a katolikus egyházban fontos tisztségeket betöltő z s i d ó származásúak nemzetpolitikailag rendkívül k á r o s s z e r e p é r e hívja fel a figyelmet!

  Köszi!

   • Igen, valóban járnak ide szarházi hazaáruló újnyilasok, de emiatt nem kell megszüntetni az oldalt.

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s