Jobbik hírek

Öljük meg a furcsaszemöldökűeket!

Stratégiaváltás a Jobbikban: a fiatalságot már nem a BTK HÖK nyilas hálózatán keresztül kívánják agymosni, hanem a Jobbik Ifjúsági tagozat megújításán keresztül.

Az újdonság, hogy a Jobbik IT már nem egy, a Jobbik által kinevezett szervező bizottság irányítja, hanem saját elnökséget választ. Egyébként azt leszámítva, hogy a legtöbb média orgánum lehozta, (például a rosszabbik.com) nem sok vizet kavart. Ingyen reklám.

Máris van új javaslatuk: legyen támogatott az első középfokú nyelvvizsga megszerzése. Ez kb. felér a kormány „rezsicsökkentés” kampányával. Demagógia. Hát… nem is lehet mást tanítani az újnyilas ifjúságnak, tekintve, hogy az ősök is csak ezzel tudtak valamit elérni, például 437402 magyar honfitársunk halálát Auschwitzban. Bár ezek annyira nem profik, de ahogy elnézzük, a Bari-kád eheti számát, kiderül, hogy mennyire is kacsingatnak a múlt zombijaival.

Na, elvtársak! Rohadt jó, hogy aktívak vagytok, meg hogy szívügyetek a magyarság, de semmi keresni valótok a magyar közéletben.

Egyrészt éretlen banda. Kikerült az egyetemről, és természetesen egyből hatalmat szeretne, hogy végig vigye azokat az elmebeteg ötleteket, amiket már hallhattunk idősebb, talán betegebb párttársaiktól.

Másrészt, semmi szükség olyan emberekre, akik a szájukat jártatják, ráadásul rosszul, és olyan dolgok jönnek ki rajta, amitől felfordul a társadalom gyomra, és keresztülhány lassan a parlamenten.

Tanuljál meg valamit, csinálj egy részletes tervet, utána kérdezd meg az időseket, hogy biztos, hogy jót találtál ki, és utána olyan 30 éves korodban menj be a parlamentbe és vidd végig. De nehogy zsidóirtásban meg cigányirtásban gondolkodj, vagy faji megkülönböztetésben. Eddig az óvodások is eljutottak, ott is mindig valakit kiközösítenek.

Sose lehet meg érteni, miért kell eljutni, oda, hogy az ember szájbarágósan elmondja, hogy ne közösítsetek ki senkit, nem tehet róla, hogy kicsit nagyobb az orra, vagy nem úgy nőtt a szemöldöke. És utána valamelyik elmebeteg kitalálja, hogy azok a „furcsaszemöldökűek, azok miatt nem sikerült semmit se összehozni az életben, és azért vagyok csóró meg, azért hagyott el a feleségem”.

Kell ez emberek?

About these ads

17 hozzászólás a(z) “Öljük meg a furcsaszemöldökűeket!” bejegyzéshez

 1. Azért ne felejtsük el azt sem mi történt “szegény” Szálasival, nagy imi- vel és még pár száz nyilassal 56-ban és utána. Nem csak vagonok léteznek, hanem kötelek is. :)

 2. A zsidó és cigányírtás szajkózása nem unalmas még? Annak akinek a cikkírónál egy kicsit is több rálátása meg esze van, beláthatja hogy szó sincs ilyesmiről. Egyébként nyugodtan rugózzatok ezen, ha ettől nektek jobb, csak gondoltam szólok.

 3. Ebben a hanyinger zsiraf ajvekolasbol egy jo dolog jott ki, kiderult, hogy a szemoldokot kell figyelni. Koszonjuk!

 4. A cikk írója vagy totálisan fogyatékos, vagy valami más világban él. Azt mondod, hogy felfordul a társadalom gyomra? Elárulom, hogy tévedsz, csak a Te liberális szivárvány agyadnak és pár másik lelketlen gyökérnek nem tetszik, de mivel Ti csak ártotok ezért ajánlom figyelmetekbe a vonat pályaudvarokat és a repteret. Hasonló cikkekért pár genetikai és szellemi rokonotok fel lett ültetve egy-két vonatra. Most még szabad az úti cél, de lehet pár cikk és már csak mi mondjuk meg, hogy hol szálltok le.

  • “Most még szabad az úti cél, de lehet pár cikk és már csak mi mondjuk meg, hogy hol szálltok le.”

   József (“héber eredetű férfinév. Jelentése: Jahve gyarapítson illetve Isten tegyen a most született gyermekekhez”), nem akarlak kiábrándítani, de felhívnám szíves figyelmedet, hogy a magadfajta lúzerek már évtizedek óta nyomják a röhejes fenyegetőzést, miközben a legnagyobb sikerélményük, hogy Fradi-meccs után sikerül felborítaniuk egy-két kukát:D Mellesleg egyeztethetnél a többi csökött agyú barommal, hogy most akkor volt-e holokauszt vagy nem, ugyanis rohadtul logikátlan, hogy egyikőtök holokamuzik, a másik meg vonatozást emleget:D

    • Nem vagyok egy párt szimpatizánsa sem! De ami ide le van írva az már nem csak kiforgatas de már szar keveres inkább. Itt leírtak alapján se a cigányok se a zsidók nem tehetnek semmiről… Próbálj megélni cigányok között ha áramot nem vezetsz a keritesedbe akkor még a ház alapját is ellopják. Tapasztalatom alapján nem a felnőtteo jönnek hanem a gyereket küldik el lopni! És eszük agaba sincs dolgozni(90% kb). Zsidók azok okosabban 21. Szazadhoz méltón reszik tönkre az országot megveszik a politikusokat… Felvásárolják az országot…. 5 éven belul 1000000 izraeli akár beköltözni… Ha ennyivel többen lesznek autonómiát akarnak majd… És lásd Erdélyt na azzal ellentétben ők meg is kapnák sajnos… Tudnám meg folytatni de akkor senki se olvassa végig…

     • Nem, baszdmeg, a zsidók és a cigányok kollektíven nem tehetnek semmiről. Mint ahogy az észak-koreaiak és az irániak sem. Sem az indiánok, sem az eszkimók. Van tisztességes ember és van tisztességtelen, ennyi. A kollektív bűnösség eszméjének hirdetése a mogyorónyi agyú fasiszta barmok privilégiuma.

      • Le a kalappal sleeplingpills…..végre valaki megfogalmazta szépen ezeknek a betegeknek a lényeget!!!

      • Kollektívan nem, csak a baj hogy kiválasztok egy 50-t mondjuk ( saját tapasztalat) és 2 az amelyik normális értékrenddel rendelkezik. Persze a kérdés mi a normális? A saját országunk értékrendje. Se a nyugati se a keleti értékrend nem normális. Továbbá az 50 kiválasztottból nézzük meg, hogy hányan zárnak össze az ország mögött egy kintről érkező támadás esetén. Vagy hányan kelnek fel úgy, hogy van egy gyökér politikai elit, aminek a munkája nem tetszik ezért a mainap többet fogok dolgozni, hogy munkámmal megoldjam az ország problémáját és nem azon merengek, hogy hogyan menjek szolgának külföldre, mert ott mindenki szolga lesz. Mert ott még azt se mondhatja, hogy a saját országának dolgozik. Több pénzt keres több iphone tud venni? Ezek elvésznek pár év, vagy évtized alatt.

      • “Kollektívan nem, csak a baj hogy kiválasztok egy 50-t mondjuk ( saját tapasztalat) és 2 az amelyik normális értékrenddel rendelkezik.”

       Attól függ, honnan választod ki. Mert ha valaki teszem azt, jobbik-szimpatizánsok közül “vesz mintát” egy magyarokról végzett közvélemény-kutatáshoz, tévesen azt a következtetést vonhatná le, hogy a magyar nép komplexusoktól gyötört, korlátolt agresszív hülyék gyülekezete. Remélem, érted, hova akartam kilyukadni.

     • kedves Zoltán…ezek szerint neked is üldözési mániád van és valamelyik üresagyú gyökér jobbikfossal beszélgettél… :-) ennyi baromságot, amit ide leírtál?!!! Sajnállak…. :-(

     • zoltan!
      -”ot even belul 10000000 izraeli akar bekoltozni……”-megsugom baratilag!!!!
      osszesen a vilagon nincsen tobb 10000000 zsidonal!!!
      Erets Israel osszlakossaganak csak a 73%-a zsido!! 864000 fo!

    • te szegeny szerencsetlen szellemi hajlektalan!!!!
     ey vodor sar is erelmesebb mint te!!!

  • József. te szellemi toprongy! Elárulom, hogy tévedsz! A társadalom gyomra felfordul, és te ezt csak azért nem látod, mert átmosták szarral azt a tompa agyadat. Őszintén sajnállak! Tudod a magadfajta agymosott barom, csak kárt tud okozni a magyarságnak, és szeretett hazánknak, Magyarországnak!

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s