Jobbik ideológiája/Jobbikbűnözés

Leszbicsók – buliznak a képmutató jobbikos ifjak (Frissítve!)

Kommentár nélkül rovatunk jelentkezik. Olvasónknak pedig köszönjük a fotót, várjuk a sorozat többi darabját is!

537102_10151391701516938_81523751_n

Olvasónk írta:

Üdv!
Birtokomba került egy pár éve készült kép a Jobbik prominenseiről, akik Szávay Pistához hasonlóan szintén az ELTE BTK-HÖK-ben nevelkedtek.

Elöl a meggyalázott árpádsávos zászlóban Bencsik János akkori HÖK-alelnök, Jobbik-tag, a Jobbegyenes blog főszerkesztője látható. Hátul áll Nemes László korábbi HÖK-elnök (most Jobbik tag) az asztalon pedig Bársony Márton, a jelenlegi HÖK elnökségi tagja (Garbai Ádám jelenlegi, szintén jobbios HÖK-elnök beosztottja), Divinyi Zsombor a BTK HÖK mostani küldöttgyűlési elnöke. Füstös Móni, az egyik smároló csaj Garbai megválasztásakor Pesti Bölcsész Újság főszerkesztője volt.

FRISSÍTÉS

Most küldte olvasónk:

sziasztok,
a másik smároló csaj prischetzky réka, aki az elte btk művészetelméleti és médiakutatási intézetében is dolgozik.
fotója itt található: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=140025492843503&set=a.139529169559802.1073741829.138714919641227&type=1&theater

Az érintett kép:
536917_140025492843503_1301275340_n

About these ads

37 hozzászólás a(z) “Leszbicsók – buliznak a képmutató jobbikos ifjak (Frissítve!)” bejegyzéshez

 1. Utálom a sok jobbikos agymosotatt, de el kell azt is mondani, hogy ilyen, a képen látható jeleneteknek bármely főiskolán és egyetemen szemtanúi lehetünk este 10 után, ha van az adott helyen megfelelő mennyiségű alkohol. Legyen balos vagy jobbos, minden fiatal így mulat manapság.

  • Persze, csak azok nem papolnak a legkonzervatívabb erkölcsökről miután kijózanodtak vagy lejöttek a szerekről. Ennyi a különbség. Talán felfogod.

 2. Akkor most járjatok örömtáncot, könyveljétek el győzelmi sikereteknek, hogy sikerült előkukázni valahonnan egy darab, bulizás közbeni kompromittáló képet….:-) Izgi…

 3. Visszajelzés: Buli van: Leszbismaci a BTK HÖK – Jobbik tengelyen | Szuperblog.hu

 4. Másol olvasgassanak csak szépen Vass Albertet a szabadidejükben, a jobbikosok piálnak és szívnak majd helyettük. Képmutató , hazug bagázs. Teljesen kiábrándítóak.

 5. A két kis meleg náci gyerek simogatja is egymás karját. Erkölcsök jobbikos hazaffy módra. Pénz és buli csak ez számít a gátlástalan, gerinctelen törtetőknek

 6. Ezért iráni barátaik felakasztanák a két nőstényt valami daruállványra, fekete csuklyával a fejükön. Ott így szokás. Szánalmas, hogy ezek a szerencsétlenek papolnak erkölcsökről ha éppen lejöttek a cuccról.

 7. Ilyen, amikor a kognitív disszonancia teherbe ejti a funkcionális analfabetizmust. :D Rosszabbik.com hozzászólásán kívül gyakorlatilag egy komment sem arra reagál, amiről a poszt szól. Egyszerűen a felvetett kérdés okozta sértődöttség meggátolja a tényszerű érvelést arról, hogy milyen módon képes egy Jobbik szimpatizáns megtűrni maga mellett egy (irreleváns pártkötődésű) biszexuális hajlamait nyilvánosan felvállaló embert, ha a Jobbik ellentüntetéseket szervez az ezen jogaikért kiálló személyek és szervezetek rendezvényeire.

 8. Annyira szánalmas hogy csak ezt tudjátok a jobbik ellen felmutatni. Bezzeg libás-szarházi vagy esetleg egy bányászruhás papa képe nem volt a raktárban?

  • Jaj, dehogy is csak ezt lehet felmutatni. Ott volt a faszpumpás Pista, a melegfelvonuláson pózoló, füvező Király (aki egyébként esténként a Bibliából idézget), és ezek a nyomorékok még mindig a szektád tagjai. Ergo egy képmutató bohócbanda vagytok, akik a hatásvadász műfelháborodásaival próbálja lázítani a csökött agyúakat:D

   • Még pedofil is volt köztük…..szóval az extrém módon agybetegek társasága ez, a hozzájuk hasonlóan aberrált főemlősök hergelésére.

 9. Aki nem érti a kép lényegét, az mé böfög bele a csetbe? Itt most nem a bulizásról van szó, meg hogy kinek a pap, mienk a papné. Itt most arról van szó, hogy van egy párt, ami többek között a tőle eltérő nézeteket valló, illetve más származással rendelkező embertársaink ellen szított gyűlölet farvizén egész a parlamentig hajózott. Majd ugyanez a párt (tagjai és szimpatizánsai egyébként rendszeresen a kordon másik oldalán foglalnak helyet a melegfelvonulásokon) saját tagjai esetében rettenetes elnéző azzal szemben, amire más, párton kívül álló emberek esetén azonnal és automatikusan lesújt.

  Ez most független attól, hogy mi például mit gondolunk a homoszexualitásról. Ez most arról szól, hogy a jobbik egy képmutató párt, képmutató és álságos tagokkal a soraiban. Ugyanezt a képletet a leszbi-pornós gárdista esetén is gyönyörűen prezentálták. Ez csak egy apróbb megerősítése, ugyanannak a sztorinak

  • Oh , kedves szerkesztő úr is a körünkben van…okos kommentjéből látszik, hogy értelmi szintje megegyezik a képen látható sörösdobozéval. A képen ugyan valóban látható jobbikos, de valószínüleg nem egy Jobbikos rendezvényen készült, ezt ön is tudja, ráadásul mint lejjebb említettem, a csókolózó leányok Fidesz szimpatizánsok, személyesen ismerem őket. A Jobbiknak valószínűleg oly kevés köze van ehhez a képhez, mint magának az intelligenciához. Mindenesetre szeretnék sok sikert kívánni ahhoz, hogy gerinctelen módon újra megpróbálnak hétköznapi és ártatlan fiatalokat bemocskolni azzal, hogy mindenféle képeket közzétesznek anélkül, hogy utána néznének, hogy mi és ki is van a képen, ráadásul ezzel a jogaikat is megsértik.

   U.i.: Elnézést, hogy nem adom meg azt a boldogságot, hogy “felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére.” felhívásuknak elégtételt teszek, mert mélységesen elítélem az ilyen kijelentéseket.

 10. Csak annyit mondanék, hogy a képen több Fidesz szimpatizáns is látható, pl. az egyik csókolózó lányka. Gondoltam szólok mielőtt nagyon belelendülnétek a dologba:)

 11. Egyetemen én is voltam hasonló buliban…ezekszerint egy szemét náci vagyok…hogy dögölnék meg…jobb ha eltakarodok az országból.

 12. Fúúúúúúúúj, mi az hogy egy fiatal bulizik, és egyáltalán… inkább szavazok egy külföldről pénzelt szabadkőművesekkel megtüzdelt nemzetellenes pártra, akik tízezer milliárdokat lopnak el, de legalább nincs róluk ilyen smárolós kép. No, ennyi, meggyőztetek. :)

  • Egy külföldről pénzelt fasiszta párt mindjárt jobb, még ha nem is annyira hűek szegények ahhoz, amit a nagy nyilvánosság előtt röfögnek.

 13. Szánalmasak vagytok. :) Megint cska magánéletbeli dolgokba tudtok belekötni (ráadásul évekkel ezelőtti dolgokba), mint a 2010 kampányban. Szánalmas próbálkozás. Ráadásul nem is tudom kinek szól. Fogalmatok sincs a jobbikkal szimpatizáló fiatalokról. De reménykedni mindig lehet…. Csak nagy lesz a pofára esés.

 14. Húha, hát ez valóban nagyon kínos, várlázító. Egyetemisták akik buliznak, úristen!

  • Nem az gáz, hogy buliznak, tőlem melegek is lehetnek, de az első dolog, ami eszembe jutott a posztról, az az, hogy “nem nekem kínos”. Nekem ugyan nem kínos, de aki kicsiny gyármékével a nyakában mocskosbuzizik a prájdon, arról minimum vicces, ha egy ilyen hír kificcen. Amúgy persze, hogy önmagában az infó, hogy valaki bulizott, berúgott vagy tényleg meleg, az ebet nem érdekli, amíg felnőtt ember módján tudja kezelni a dolgokat. Bár ebben az esetben ez is erős kérdéses. A képmutatás miatt tudniillik.

   • Azért nem kicsit más szituáció nyilvánosan felvonulni és egy beteges dolgot “büszkeséggel” közszemlére tenni, mint ez a privát fotó.

 15. Most két olyan embert jobbikosoztok le, illetve kevertek hírbe (Füstös Móni, Prischetzky Réka), akik biztosan nem azok, még csak szimpatizánsoknak sem mondhatók. Mindkettejük tevékenysége ráadásul viszonylag könnyen felderíthető egy Google-kereséssel is.

  • Kurvára senkit nem érdekelnek a kis barnainges nőstényeid. Egyébként is madarat tolláról…..ésatöbbi tartja a mondás, ha már annyira oltalmazod őket, te kis turulfarkú….. Máskor azt is mondd el nekik, hogy az ember megválogatja a barátait meg a társaságot amihez tartozik. Ne csodálkozzon ha nácinak nézik, amikor nácikkal barátkozik. Ilyen egyszerű ez, azoknak akik nem féldisznóért járnak egyetemre. Értelmiségiek……szétröhögtem magam rajtatok, törtető kapcás parasztfiúkon és parasztlányokon. A vér nem válik vízzé……

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s