Jobbik hírek

há’ vótak vagy háromszázan – anticionista nagygyűlés

Anticionista nagygyűlést tartott a Jobbik, háromszázan meg is jelentek a rendezvényen, pár gyúrós szkinhed, de főleg nagymamák, nagypapák. Beszédet tartott hegedűs lórántné, vona gábor gyöngyösi márton, ezekből nem emelünk ki konkrét részleteket, mivel egyrészt nem akarjuk untatni az olvasóközönséget, másrészt össze lehet foglalni röviden, tömören: mocskos zsidók.

Érdemes elgondolkozni azon, hogy amíg ezek a majmok itt verik a mellkasukat, hogy képviselik a nemzetet, addig a nemzet már kinyilvánította, hogy nem kér a gyöngyösi fajtából, sem a vona félékből, a NEM tüntetésen, ahol egy össznemzeti összefogással elküldték őket valahova Iránba, vagy valamelyik muszlim országba, hisz az elvtársak úgy is oda vágyakoznak, gyöngyösivel az élen.

Támogatjuk, a mélymagyar exodust!

Nem mellesleg többen érkezhettek a Zsidó Világkongresszusra, mint amennyi embert meg tudott mozgatni a Jobbik, a dögunalmas mocskolódó rendezvényére.

antizion

About these ads

17 hozzászólás a(z) “há’ vótak vagy háromszázan – anticionista nagygyűlés” bejegyzéshez

 1. Csak úgy szólok: a) vannak frankadósok, vannak jenadósok (ezekért senki sem tüntet?) de nincsenek sékeladósok! És a neonáci oldal mégis mindenáron Izráelre akar kenni mindent… b) a hiteladósok tüntetését olyan személy szervezte, aki 5 év alatt 16,5 M forintot fizetett ki. az havi 275E ft. törlesztés, a megélhetésen túl. Szóval, mennyi szociális jelentősége is van ennek? SEMENNYI! A burzsujok tüntetnek saját magukért, a bérből és fizetésből élők pedig dögöljünk meg?!

 2. Még,hogy nem kérnek az emberek a jobbikból.Ehhez képest már a 2. legnépszerűbb párt.És megállíthatatlanul tör előre.

 3. Sziasztok cionisták!
  Köszönjük, hogy kiirtjátok a fehér embert és minket is!

  http://youtu.be/gzM3NK6dq4s

  Egy cinikus, de nagy igazságot tartalmazó, nagyon jó rajzfilm. Hitler visszatér és cionisták baliberális multikulti módszereikkel irtja ki a zsidókat Izraelbe:

 4. A Jobbik es hivei egyszeruel utalja a zsidokat, cionista vagy sem. Hiteltelen ezert a tuntetes, na meg a Jobbikosok nagy
  kocsog nacik is am.

 5. Ez még mindig egy fajgyűlölő rettegő oldal nagyon szánalmas, nem tudnátok más országban gyűlölni az uralkodó népet??

 6. Most ti vagy cionisták vagytok, vagy csak nagyon jól idomított fattyai a hatalomnak… Esetleg vakok és gyengénlátók, de méginkább gyengén érvelők! Szánalmas FluorTomi színvonalú cikket olvashattam….

  • A két lábon járó majom mutáció nácitet- vek miért érdemesülnek bármiféle válaszra?Ezt szerkesztőtől kérdezem, mert 4 általánost kislétszámúban végzettekkel nincs párbeszédem. Velük majd el fog beszélgetni Kozarek vagy – gár utódja.Lengedezni fognak, mint az örmény nemzetvezetőjük és gyilkos társai.Csak még egy kis kitartást!

 7. A cionisták zsidók, de a zsidók túlnyomó része nem cionista, így a cionizmus elleni tüntetést egybemosni a zsidózással tudatlanság, vagy direk mocskolódás! A cionisták pedig ugyanolyan károsak, mint a nácik, ugyanis ők is fajgyűlölők!

  • Az ideológiájukat tekintve nem más népek ellen irányul, hanem csupán zsidók visszatérését szorgalmazza a több ezer éves lakóhelyükre, amit a rómaiak 135-ben neveztek át Palesztinára.

 8. Ezeknek a Jobbik náci fasisztáknak semmi se szent!
  Azt szeretnék ha bokáig érő magyar vérben járnának!!!
  A rendőrség miért nem verte szét ezeken a fasiszta bűnözőket!

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s