Jobbik hírek

Facebookon zsidóznak a Jobbik ifjúsági vezetői

A Jobbik Ifjúsági tagozat több elnöke is a facebookon osztja meg véleményét a cigányságról és a zsidóságról, mind ezt most az oldalunk birtokába került képek is bizonyítják.

A rosszabbik.com birtokába került képernyőképeken a Jobbik Ifjúsági Tagozat belsős beszélgetései látható, amiken a párt tinédzser szimpatizánsai taglalják nézeteiket a zsidósággal, cigánysággal kapcsolatban, illetve fogalmaznak meg rasszista és antiszemita álláspontokat.

A Jobbik IT nyíradonyi elnöke, Pásztor Dávid például, ha kérdezhetne a Miniszterelnöktől, akkor az első kérdései ezek lennének: Miniszterelnök Úr, Ön nem zsidó véletlenül, olyan nagy az orra?

Egy másik beszélgetésben Major Csaba, a csongárdi Jobbik IT vezetőjével, azon viccelődnek, hogy cigány tagot milyen feltételekkel vennének be. Felmerül, hogy fehérre sminkelje magát, vagy éppen nyilaskereszt pecsétet rakjon a homlokára. Majd elmesél valaki egy történetet, hogy volt egy cigány, akinek „ijesztő gondolatai voltak, hogy mit kéne csinálni a saját fajtájával”. „Jó pár Magyar példát vehetne róla.”-vélekedik.

Majd a flashmob ötletét taglalja Putz István, a Jobbik IT szederkényi elnöke: Osztogassunk Gázt neki Sprayt!

Akik a beszélgetésekben megtalálhatóak és pozíciót is betöltenek a Jobbik Ifjúsági Tagozaton belül:

Major Csaba: 2010-től tagja a csongrádi alapszervezetnek. Majd 2012-ben megalapította Csongrádon az Ifjúsági Tagozatot.

Merkwart Krisztián: 2009 óta Jobbik tag, 2010-ben kampánymegbízott Mogyoródon az OGY választáson, Fóton képviselőjelölt volt az önkormányzati választáson.

Putz István: Jobbik IT elnök – Szederkény

Erdőháti Máté: Jobbik IT elnök – Hosszúpály

Baracsi Mihály: Jobbik alelnök, Sarkad

Pásztor Dávid: Jobbik IT elnök – Nyíradony

Racs Tímea: Jobbik IT elnök – Zagyvarékasi

Mindez csak kis ízelítő, a galériában a teljes képanyag megtalálható:

About these ads

16 hozzászólás a(z) “Facebookon zsidóznak a Jobbik ifjúsági vezetői” bejegyzéshez

 1. A Jobbik Ifjúsági tagozat több elnöke is a facebookon osztja meg véleményét a cigányságról és a zsidóságról, mind ezt most az oldalunk birtokába került képek is bizonyítják.” ÚR ISTEN!!!!! éhezés? járványok? erőszak? háborúk? adóemelés? életszínvonal csökkenés? KI A SZART ÉRDEKELNEK HÁT A NÁCZIK LE MERÉSZELIK ÍRNI AMIT GONDOLNAK!!!! :O :O :O

  kedves szerkesztő, neked nincs életed?! nincs jobb dolgod annál, mint azon csámcsogni, hogy vannak olyan emberek akiknek az egyetlen bűnük az hogy másképp gondolkodnak mint a többi birka??? és ez a veszélyes? egy agyhalott komcsi vagy, akinek nincsenek barátai, se élete, egyetlen szórakozási lehetősége hogy kiéli magát ezen a szennyoldalon, ahol ártatlan embereket baszogat csak azért mert kimondják amit gondolnak …

  • az egy dolog hogy face bookon Mernek irogatni de amikor odakerül a sor hogy élesbe mondják ami gondolnak inkább meghúzzák magukat!!!!!!!!!!!ja bocs akkor nagy a szájuk ! amikor sokan vannak de különben………!inkább hagyjuk

   • Na nemond!!! Olyan világban élünk, ahol bárki szidhat, mocskolhat, gyalázhat akárkit….kivéve ha a célszemély zsidó. Akkor automatikusan náci és bűnöző lesz belőle….Ha egy jobbikos ilyen szavakat használna mondjuk egy tévéadásban, bilincsben vinnék el a rendőrök.

     • Vigyenek, Hadd lássák, mekkora szólásszabadság van itt. Tiszta Észak-Korea…olyan hazaáruló tolvaj komcsi féreg nemzetgyalázó kormányunk van. Rákosi elvtárs könnyét törölgetve tapsolna, ha ezt látná…

  • A szólásszabadság, mint minden szabadságjog, addig terjedhet, amíg a másik szabadságjogaiba nem ütközik bele. Mindenkinek meglehet a saját véleménye különböző etnikai/vallási kisebbségekről, de nem facebook-ra való, hanem magadnak, vagy baráti körön belülre. A vélemény szabad, de a kifejtésével gondolni kell a a következményekre, és megfelelő formában kell nyilvánosságra hozni. Pláne nem szabadna egy politikai ifjúsági szerveződésnek nyíltan zsidózni vagy cigányozni, tekintve, hogy – ahogy te is nevezted őket, kedves Puhamancs – a sok birka sajnos hajlamos ezeket egy az egyben lenyelni, mindenféle személyes tapasztalat, vagy agytekervények megmozdítása nélkül. Azt kell mondjam, a stílusodból következtetve (mert kulturált módon kifejteni a véleményünket a témáról, gondolom snassz), te is csatlakozol a fent említett nyájhoz. Kellemes bégetést.

   Ó, és egyébként: ez az oldal nagy valószínűséggel nem azért jött létre, hogy éhezésről és háborúkról adjon hírt, talán érdemes felkeresned egy valódi hírportált.

 2. Pont a gázspray-s képet sikerült megnyitnom, de már abból is látszik, hogy igen szorgalmasan ferdítgetitek itt a tényeket.. :D Érdekelne, hogy konkrétan azon a képen mi a rasszista vagy az antiszemita. Mi azon a rasszista vagy antiszemita, hogy a lányoknak adnak spray-t, amivel talán meg tudják védeni magukat abban az esetben, ha megtámadja őket valaki, aki AKÁR CIGÁNY IS LEHET. :D

 3. Atyaúristen de szánalmas! Egy ártatlan kérdésért már megy az antiszmeita kártya?

  ABCD-nek meg igaza van, ritka gyenge a színvonal. Hozzászólásokat elnézve, anyázáson kívül értelmes ellenérvet nem láttam.

  • Szokásos jobbikos hülyegyerek taktika. Mocskolódsz, félrebeszélsz és kerülöd a forró kását.
   Nem az oldal szánalmas, hanem a jobbik maga!

 4. tökéletesen egyet értek veled ABCD. Ugyanis a kurva isten fajtádat kellene melegebb éghajlatra küldeni. Mondjuk a szaharába. Egy csepp víz nélkül. Te rühes náci féreg…

  • ne legyünk ilyen drámaiak. nem akarjuk mi őket kinyírni, bőven elég, ha befogják a büdös szájukat a tetves nácik

 5. Az oldal színvonala önmagáért beszél, tehát szükségtelen a szerkesztőket melegebb éghajlatra történő távozásra felszólítani.

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s