Jobbik hírek

Előkerültek a trollok, a felelősségre vonásra várni kell

kurucinfo-trollHogy, hogy nem kiderült: mégiscsak tudja a kuruc-in-fos lakcímét a magyar rendőrség. Ha a náci kór hazai gócpontjának felelősségre vonásáról van szó, akkor jobbára csak töketlenkednek a fakabátok, ha ellenben dörgölőzni kell, akkkor valahogy célba ér a küldemény. Az atv riportja.

A nyíltan neonáci kuruc.infó beszámolója szerint segítséget kért tőlük a BRFK Bűnügyi Főosztálya egy nyomozás kapcsán. A rendőrség elismerte a megkeresést, az évek óta üldözött kuruc.infótól való segítségkérés problematikájára nem kívántak reagálni.

A nyomozás tárgya egy 2011. augusztusában a Budapest, X. kerületben történt esemény, mely során több elkövető egy villamos-megállóban bántalmazott egy férfit. A rendőrség közlése szerint a nyomozás során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az eseményt egy ismeretlen személy telefonjával rögzítette, majd a videót 2011. augusztus 20-23. közötti időszakban a kuruc.info nevű web oldal videó galériájába is feltöltötte. „Az eljárás sikeres lefolytatása érdekében kérem szíves tájékoztatásukat arra vonatkozóan, hogy ennyi idő elteltével visszakereshetőek-e még a web-oldalra feltöltött videók? Segítségüket előre is köszönöm!”- írta a BRFK Bűnügyi Főosztálya a kuruc.infónak. A portál olvasóitól kért segítséget, emlékeznek-e még a cikkre.

Reakcio_naci_trollA rendőrség az atv.hu megkeresésére elismerte, hogy „a BRFK egy életellenes bűncselekmény felderítése érdekében valóban megkereséssel élt a hírportál felé”.

Azt is megkérdeztük a rendőrségtől, nem érzik-e ellentmondásosnak, hogy a kuruc.info szerkesztőinek kilétére évek óta nem derült fény, annak ellenére, hogy a portál tulajdonképpen sorozatosan követett el bűncselekményeket az elmúlt években, ráadásul a külföldi szerver miatt sikertelenül próbálták elérni a nyíltan neonáci oldal lekapcsolását is.

Arra is kíváncsiak voltunk, esetleg a BRFK levele nem egy próbálkozás-e arra, hogy „kiugrasszák a nyulat a bokorból”, azaz, hogy fény derüljön arra, kik állhatnak a portál mögött? A rendőrség utóbbi kérdéseinkre nem kívánt reagálni.

atv.hu

About these ads

10 hozzászólás a(z) “Előkerültek a trollok, a felelősségre vonásra várni kell” bejegyzéshez

 1. Viszont Pláton megmondta, hogy a vélemény kevesebbet ér, mint a tudás. Ha viszont a vélemény értéktelen, az megmagyarázza, miért hisz a szélsőjobb…
  Másrészt: semmi nincs ma, amivel szemben ellenállásra lenne szükség, hacsak nem pont a szélsőjobb, ami ellenállásnak képzeli magát… A skizokígyó itt harapott Orbán – a gazdi – farkába.

 2. Ezt a nyiltan neonáci dolgot nem értem. Nem foglalkoznak a Német Nemzeti Munkáspárttal különösebben. Nem éppen baloldali beállítottságúak, amikor Horthyt támogatják, aki köztudottan náci ellenes volt. Esetleg Hungarista lehetne, de még az sem inkább. Aki fogalom zavarban van, mert az ostoba agyába az iskola padba nem fért bele a fogalmak megkülönböztetése az minek lesz újság író?

  • Horthy annyira volt náciellenes, hogy Gitler szolgálatába állította az egész országot, a lakosságot, és minden vagyont. Ebben hol a náciellenesség?
   A neonáci a tiltások miatt nem hivatkozhatja le nyíltan elődeit, TE erről vartyogsz. Viszont Horthy, Szálasi, Mindszenti és társaik istenítése, az “ezeréves” és “szentistváni”, és “szent” koronás elmebajok, amiket hirdetnek, valamint a romásírás (since 1830!) és a magyar “faj” tízezer-hatvanezer-akármennyi évesnek hazudása egyértelműen fasiszta, azaz 1945 után neonáci vonások.
   A fasizmus ideológiája ugyanis egy “nemzet”, “faj” fajelméletesen “igazolt” más népek fölé helyezése (ezt teszi az USA is!), ami együtt jár az adott “nemzet” (valójában: nép) genetikai “összetartozásának” dogmájával, az “ősök” történetének megszépítésével, közvetlen leszármazási elmélet kitalálásával, és az “ősöktől” “örökölt” “kultúrfölény” hangoztatásával. A fasizmus tehát fajelméletes kapitalizmus.
   A legundorítóbb pl. az, mikor a szélsőjobb saját romás küllemét azzal igyekszik magyarázni, hogy “török a magyar”… És finnugor nyelvünket törökké akarják áthazudni. Bár, nyelvi bűvészkedésnek az is kemény, mikor egy neonáci buzerant kitalálta, hogy a szlovák nyelvről, ami szláv, ő “bebizonyítja”, hogy az magyar… (Sztálin az ilyet diliházba vitette kivizsgálásra, és legyünk őszinték, az orvosok szakmai alapon hoztak döntést, mikor az ilyen pszichopatákat ottfogták. Á propos: fasiszta szokás a szocializmus rágalmazása, ezt is kimeríti a szélsőjobb ma: ergo – aki fikázza a szocit, az náci.)
   Végül: a fasizmusnak ősi szokása mindenért az “idegeneket” és a “bolsevistákat” hibáztatni. Így próbálják kikerülni, hogy a nép a valódi kérdéseket tegye fel. Hibáztatja-e a kurvuc a “gonossidókat”, meg a “komonistákokat”? Igen. Náci a kurvucinfo? Náci. Hülye, aki pártolja? Igen.

  • András, ne butáskodjon:
   a) Tudományos értelemben nincs isten. Morális értelemben sincs. Akkor nincs miről beszélni.
   b) A történelmi kurucok korántsem voltak azok a rasszista, idegengyűlölő majmok, akiknek névbitorlóik látni akarják őket: valószínűleg ők rúgnák le először az ezeréveskedő névbitorló náci barmok veséjét. Tkp. a kurucok emlékének meggyalázása, hogy buta orbánskinek bitorolják a nevüket.

   • Kedves “Csehov”! :D
    Megtisztelő, hogy holtából is megszólít. Sosem hittem volna. Válaszul közlöm, hogy a) Isten létezése hitbéli kérdés, nem tudományos. Szerintem van. b) A kurucoskodás az ellenállást hivatott jelképezni. Arra pedig szükség van, persze nem olyan értelemben, mint ön gondolná.
    üdv.

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s