Jobbik hírek/Jobbikbűnözés

Szabadon rohangálhat a jobbikos AK-47-el…

Micsoda meglepetés, egy jobbikost találtak AK-47-el meg néhány száz lőfegyverrel, közel romák házaihoz.

AK-47 típusú gépkarabélyt, hozzá tartozó tárat és más típusú lőfegyverekhez való lőszereket, továbbá fa ütőeszközöket találtak a tapolcai rendőrkapitányság járőrei július 31-én éjszaka Lesenceistvánd és Lesencetomaj belterületén egy Nissan személyautó csomagterében, egy táskában. Lesencetomajon, egy Fiat Tempra két utasánál a rendőrök egy-egy gázriasztófegyvert találtak, amelyek tartására, mint később kiderült, nem volt engedélyük.

A rendőrök összesen hét embert állítottak elő, közülük B. Ákos 39 éves sümegi lakost lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés alapos gyanúja miatt őrizetbe vették. A férfi elismerte, hogy a gépkarabélyt és a lőszereket tartalmazó táskát ő rakta be a Nissan csomagtartójába. Azt állította, hogy a táskát július 30-án kutyasétáltatás közben találta; őrizetbe vétele és a gyanúsítás ellen nem tett panaszt. A Veszprémi Járásbíróság augusztus 2-án elrendelte az előzetes letartóztatását. A lőfegyver és a lőszerek származását, az elkövető szándékát a tapolcai rendőrkapitányság vizsgálja.

A Facebookon eközben egész hétvégén keringett egy olyan kommentár, amiben egy Demokrata nicknevű ember így egészítette ki a letartóztatás hírét:

2013. augusztus 3-ra virradóra történt Tapolca határában pontosan Lesencetomaj nevű településen (itt kimagaslóan magas a roma lélekszám) szóval ezen a nap hajnalán a Tapolcai Rendőrkapitányság rendőrei feltartóztattak egy autót, melyben négy személy ült (…) mind a négyen ellenőrizhetően Jobbik-tagok Sümegen, (…) több esetben voltak büntetve erőszakos bűncselekményekért! A gépkocsit a rendőrök alaposan átkutatták és egy AK típusú gépfegyvert hozzátartozó közel 100 db. lőszert találtak, továbbá baseball ütöket, viperákat, késeket (több forrás is azt említette, akikkel beszéltem, hogy a rendőrök tippre mentek) A személyeket őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, mivel alapos gyanú van arra vonatkozólag, hogy ezen személyek lesencetomajon a cigány holokauszt “alkalmából” az ott élő romák ellen akartak támadást elkövetni. A rendőrség hallgat a veszprém megyei Naplónál dolgozó barátomat hívtam hogy mi történt, ő később visszahívott és azt mondta, hogy a megyei RFK nem adhat az ügyről tájékoztatást. Sümegen és Lesencetomajon gyakorlatilag mindenki erről beszél, a négy személynél egyébként tegnap délelőtt nagy rendőri kjelenlét mellett házkutatás volt, B. Ákos jobbikos lakásán (melynek bejárati ajtaján egy hitler poszter látható) további eszközöket foglaltak le. Kérem ellenőrizzék az információt és adjanak neki hírt! Köszönettel egy Demokrata

Az esetről a Sümegi Hangok is ezt a kommentárt átvéve tudósított: „A VMRFK továbbra is hírzárlatot rendelt el mindenesetre a rendőrség alkalmatlanságát bizonyítja, hogy a fogvatartott B. Ákos lákásán kívűl sehol nem volt házkutatás. Egyébként K. Kornél 1999-ben rablásért, 2007-ben önbíráskodásért, garázdaságért volt börtönben.”

Ferenczi Gábor, a Jobbik Veszprém megyei elnöke, aki több száz szkinhedet vitt a devecseri roma falurészbe, viszont vasárnap délután az alábbi nyilatkozatot tette az ügyben:

A tapolcai rendőrség által előállított és egy Facebook-posztban említett személyek közül egyik sem tagja a Jobbiknak. Azokkal a hírportálokkal szemben, melyek ezt az álhírt a Jobbikhoz kötötték, pártunk kénytelen lesz megtenni a szükséges jogi lépéseket, mivel arra sem vették a fáradságot, hogy a Jobbikot az ügyben megkeressék és reagáltassák a hazugságokra.

MTI/Index/Rosszabbik

Ha már egyszer Szíriában gyilkolnak…

About these ads

6 hozzászólás a(z) “Szabadon rohangálhat a jobbikos AK-47-el…” bejegyzéshez

 1. “néhány száz lőfegyverrel”
  Melyik analfabéta, nem gondolkodó barom írta le ezt -már elnézést a kifejezésért-,de az se különb amelyik engedte leközölni.Korrektor,szerkesztő és más egyéb normális újságoknál meglévő posztok itt biztos üresek.
  Egy Nissan csomagtartójában elég nehezen fér el száz lőfegyver,az említett “néhány száz lőfegyver”-hez meg minimum egy furgon vagy teherautó kellene.
  Amúgy a mocskolódók,kárörvendők hamar előkerültek.
  Senki nem tud semmi biztosat, de találgatni mindenki elsőrangúan tud; akárcsak focizni és még millió más dolgot.
  Hajrá madzsarisztán, csak előre, dübörögjünk a gazdasággal együtt, menet közben hatalmasat ugorva a Pannon pumával karöltve, messze még a bányászbéka segge!

 2. Honan ezek a források? xD Ekkora ökőrséget hogy lehet ösehordani? Rosszabak vagytok, mint a Blikk, a Bors meg az összes szenylap együtt! Legallább olyat közölnétek, ami ezred részben fedi a valóságot! xD Balfaszok! (print screen)

 3. A tapolcai rendőrség által előállított és egy Facebook-posztban említett személyek l mind tagja a Jobbiknak. Azokkal a hírportálokkal szemben, melyek ezt az álhírt a Jobbikhoz kötötték, pártunk kénytelen lesz beismerni, mert ismertek a jobbikos vezetők a rendőrség előtt. NE TADADJÁTOK LE!!!

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s