Jobbik hírek

Terrorista tisztelgéssel köszöntötte Vona Gábor a törököket

Nem metálvillát formáz Vona Gábor kéztartása, a napokban magáról facebookra feltett képen, hanem egy terrorszervezet köszöntését.

szürkefarkasgabesz

A képen látható tisztelgés, a kéztartás, ami egy farkast formál, ez a Szürke Farkasok, török fasiszta terrorszervezet köszöntése. A szervezet 1974-ben alakult a Nacionalista Cselekvés Párt (MHP) ifjúsági szárnyaként, majd hamarosan fegyveres szervezetté váltak. Komoly szerepük volt az 1980-as katonai puccs előkészítésében, a hetvenes években 619 gyilkosságot sikerült a tagjaikra bizonyítani. Fénykorukban számos baloldali politikust ellen követtek el fegyveres vagy robbantásos merényletet, ellenségeiket gyakran megkínozták, több alkalommal részt vettek főként kurd civilek elleni mészárlásokban.

Érdekes, hogy amíg vona gábor a szervezet kézjelével tetszeleg a muszlimoknak, addig a II. János Pál pápa ellen merényletet elkövető Mehmet Ali Agca is a Szürke Farkasok tagja volt.

A mozgalom, illetve az azt támogató MHP párt egyébként ma is létezik. Ez a párt ráadásult a Jobbik által gyakran idealizált Erdogan török miniszterelnök egyik legnagyobb ellensége, hiszen a militarista, a hadsereg uralmát visszaállítani óhajtó, de szekuláris MHP-val szemben Erdogan mérsékelt iszlamista vonalat képvisel. Jó kérdés, hogy most kiket is támogatnak, a jelenlegi kormányt, vagy annak ellenfeleit a gyilkosságtól sem visszariadó szövetségesüket.

A magát kereszténynek tartó Jobbik egyébként is nyíltan iszlám barát politikát folytat, a külföldi kapcsolataik legjava iszlám többségű társadalmakkal van. Vona Gábor könyvében ki is fejti nézeteit az iszlámmal kapcsolatban, amiben védőbástyaként aposztrofálja az iszlámvallást.

A Jobbik keleti elkötelezettségeiről itt olvashat többet, itt meg a szíriai Magyar Gárda akcióról.

About these ads

10 hozzászólás a(z) “Terrorista tisztelgéssel köszöntötte Vona Gábor a törököket” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Miért hazaáruló párt a Jobbik? | Rosszabbik.com

  2. A kis hájhurkás buzeráns. Akkor a legviccesebb amikor tájszólással kiabál, miközben a táskás alligátor szemei kimerednek. Egy vicc ez a homokos, falusi bugris-jankó aki most nácit játszik.

  3. Azért foglalkozik velük, mert nem magyar. Feltehetően szerb muzulmán vér folyik benne. Az iszlám terjesztésében feltehetően anyagilag is érdekelt lehet.

  4. Húzzon el az arab haverjaihoz és maradjon is ott. Örökre. Ne rondítsa itthon a levegőt ez a patkány náci!

  5. Egyre szimbatikusab Vona Gábór. Jó egésséget, jó munkát kivánok neki! 2014-ben is újra rátok szavazzok!

  6. Kiváncsi vagyok,vona mit szól azokhoz a keresztényeket ért támadásokhoz,melyekről a Vatikán,de akár emberi-jogvédő szervezetek is folyamatosan beszámolnak…Nincs itt égbekiáltó ellentmondás?Amennyiben magyar pártként definiálják magukat,úgy ez teljességgel természetes,hiszen akkor Örkény köpönyegéből kipottyant pártról van szó-de akkor/remélhetőleg/csupán egyek az egypercesek közül…

    • Szégyenletes,hogy ez már a második zsidó gyerekből náci mocsokká süllyedt tetves senkiházi.A hírnév ennyire vonzó akkor is ha megalázó?

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s