Jobbik ideológiája

Miért hazaáruló párt a Jobbik?

Hiánypótló cikkünkben szeretnénk összefoglalni mindazokat a történéseket az elmúlt évekből, amik a Jobbik háza táján történtek és amelyek komoly aggodalomra adnak okot hazánk jövője és biztonsága szempontjából. A felsorolandó lista, – mely vonáék nemzetáruló tevékenységét veszi sorba -természetesen végtelen, ám hely szűkében mi most csak az öt legfontosabbat tárjuk olvasóink elé.

5: Mert nemzetbiztonsági kockázat

Talán már kevesen emlékeznek rá, ezért is érdemes feleleveníteni. 2010-ben a parlamenti választások után négy jobbikos képviselő is elbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon. Az

Endrésik éles fegyverrel

Endrésik éles fegyverrel

Alkotmányvédelmi Hivatal a szélsőjobboldali politikusokról megállapította, hogy nemzetbiztonsági kockázattal járna, ha „fontos és bizalmas munkakörben” államtitkok birtokába jutnának. A négy prominens kockázati tényező: staudt gábor, balla gergő,

endrésik zsolt és schön péter. Bár a párt hangosan tiltakozott az elnyomó liberális rendszer ellen, úgy látszik számukra is kényelmetlenné vált az ügy, endrésiket tavaly ki is zárták a frakcióból, miután kiderült, hogy köze van egy szélsőjobboldali szervezet fegyvercsemészéséhez. Valamilyen úton sajnos a többi jobbikos jómadár átment az átvilágításon, pedig sneider tamás személyében egy volt szinhead is helyet kap az Országházban.

4: Mert nácik.

Pont.

3: Mert terrorista szervezeteket támogatnak

Hiába tagadják, takargatják, fedezik magukat, mára már a vak is látja, hogy ez a helyzet. Legyen szó hazai vagy külföldi szervezetekről, a Jobbikot támogatóként mindig megtaláljuk mellettük valamilyen formában. A Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereghez – mely szervezethez több vállalt támadás is kötődik (Csintalan Sándor brutális megverése, mert kiállt az antiszemitizmus ellen, több szocialista képviselő ellen elkövetett emberölési kísérlet, stb) – több szálon is kötődik az a budaházy györgy, akit a Jobbik a kezdetektől bajtársának tekint, és akinek szájából többek között a következő szavak hangoztak el: Szóval azt mondjátok, Tomcat robbantani akart? Hát én azt kérdezem erre: Nem megérdemelné már ez a nemzetvesztő, országromboló, hollókoszt imádó, vérszívó bolsevik csürhe, ha valaki közéjük robbantana? Nem öngyilkos akciókat kell persze csinálni, hanem titkosakat, váratlanul odacsapni itt is, ott is. Nincs semmi fantáziátok?”

Külföldi terrorista szervezetek háza táján is rendszeresen felbukkannak hazánk nyilasai, legyen szó tevékenységük méltatásáról vagy közvetlen együttműködésről. A párt egyik emblematikus figurája, morvai krisztina például pár éve budaházy őrizetbe vételekor az

Hamasz gyerekkatonák.

Hamasz gyerekkatonák.

összegyűlt tömegnek lelkesen számolt be arról a palesztin konferenciáról, ahol nemrég járt és ahol rengeteg “bátor, remek” Hamasz és Hezbollah harcossal és vezetővel találkozott, akik – elmondása szerint – hasonló cipőben járnak, mint mi magyarok és nekünk is hasonló módon kell harconlunk a jogainkért. Az, hogy az öngyilkos merényletekre vagy a civil lakosságot pajzsként használatos ellenállásra gondolt, nem derült ki.

Pár évvel ezelőtt pedig ifj. hegedűs lóránt sátánista lelkész és prominens jobbikos alapított “nemzetmentő” gárdát, mely – minő véletlen – éppen a Hamasz nevet kapta.

Ha esetleg valakikben kétség merülne fel a fent említett szervezet szándékait illetően, azoknak íme pár idézet a Hamasz hivatalos alkotmányából, az Iszlám Ellenállás Alapokmányából, melyet a “Legkönyörületesebb Allah Nevében” fogalmaztak meg és

A Hamasz módszere: civilek között rejtőznek el

A Hamasz módszere: civilek között rejtőznek el

melynek elveiből állításuk szerint semmilyen körülmények között nem engednek egy jottányit sem: „Izrael addig fog létezni, amíg az iszlám el nem pusztítja, mint ahogy másokat is elpusztított már korábban.” ‘Az Ítéletnap nem fog elérkezni, amíg a muzulmánok meg nem küzdenek a zsidókkal, amikor a zsidó a fák és kövek mögé fog bújni. És a kövek és a fák meg fognak szólalni, hogy »Óh Muzulmánok, Óh Abdullah, egy zsidó van mögöttem, gyere, és öld meg«.” (7. cikkely) A Hamasz gyáva és alantas módszereit pedig már fentebb említettük: kilövőállások létesítése kórházakban, iskolákban, civil lakott területen és öngyilkos merényletek iskolabuszokon, óvodák környékén, stb.

2: Mert hamis identitástudatot kínál a fiatalabb korosztály számára

Nagy bűne a Jobbiknak az antiszemitizmus, rasszizmus és sovinizmus, de még nagyobb, hogy a fiatal generációt módszeresen és tudatosan fertőzik meg ezzel az ideológiával. A Jobbik-vírussal szemben természetesen mindenkinek vigyáznia kell, ám a még fejlődő világnézetű és stabil identitással nem rendelkező fiatalok immunrendszere sokkal inkább kiszolgáltatott ezzel a kórokozóval szemben. Ezt pedig a vírusgazda nagyon jól tudja, ezért is szólítja meg őket hívogató módon főleg az interneten olyan szólamokkal, hogy gyere, csatlakozz ehhez a fiatalos, dinamikus, emberközeli közösséghez. Észre sem veszik, de a divatos hazafias szólamok, rigmusok éneklésével, Nagy-Magyarország és Árpádsávos zászlók lengetésével együtt egy gyilkos ideológia rabjává válnak. Egy olyan ideológiának, amely elsöpri és eltapossa a másként gondolkozókat és olthatatlan indulat tombol benne a közös ellenségekkel szemben, melyre egyezményes úton elsősorban a zsidók és cigányok lettek kijelölve. Óriási, de talán nem jóvátehetetlen károkat okozott eddig tevékenységével a Jobbik, amely elhitette a fiatalokkal, hogy hazafinak lenni annyit jelent, hogy a belső ellenséget – a cigányokat és zsidókat – el kell űzni, tevékenységüket el kell lehetetleníteni, hazánk elszakított területeitől pedig ha kell erőszakkal a külső ellenséget – szlovákokat, románokat, szerbeket – meg kell fosztani. Ezen pusztító ideológiának köszönhető, hogy a – nagyrészt fiatalokat tömörítő – magyar gárda, túllépve eddigi “hatáskörét” (cigányok megfélemlítése idehaza), az országhatárt túllépve, Szíriában kezd öncélú mészárlásba. Szintén a Jobbik által gerjesztett ideológia számlájára írható, hogy tavaly a Rongyosok Kulturális Hagyományőrző Egyesület szélsőjobboldali szervezet (melynek tagja volt endrésik zsolt is és amely szervezet csempészett éles fegyvereket) egy gyerekeknek otthont adó, militáris képzést biztosító tábort szervezett.

Ezen elterjedt ideológiának köszönhető továbbá, hogy nemzetünk jövői, a fiatal generáció többsége sokkoló módon nem hisz a demokrácia értékeiben, sőt, magában a demokráciában sem.

1: Mert Iránnal ápol baráti kapcsolatot

Az iráni rezsimet reméljük senkinek nem kell részletesebben bemutatnunk. Egy diktatórikus, keresztényeket, nőket mondvacsinált okokból bebörtönző és kivégző, az emberi alapjogokat teljes mértékben figyelmen kívül hagyó állam, mely kormányzati szinten támogatja a terrorszervezet Hezbollahot és amely évek óta fenyegeti a világot

Életkép Iránban

Életkép Iránban

atomprogramjával. Érdekesség ezen kívül, hogy a már leköszönt elnök, Mahmúd Ahmadinezsád példaképének Hitlert tekinti, a holokausztról pedig úgy vélekedik: zsidó kitaláció.

Mindezen apróságok a Jobbikot cseppet sem zavarják és gátlástalanul fűzik szorosabbra a két fél kapcsolatát, lásd: Arbedil és Tiszavasvári testvérvárosi megállapodása két éve.

Ám ez a kérdés nem csupán két elvetemült társulat egymásra gerjedéséről szól, hanem hazánk elárulásáról és kiszolgáltatásáról egy terrorállamnak. Komolyan azt hisszük, hogy egy 80 milliós nagyságú ország egy potenciális gazdasági partnert lát hazánkban, aki majd segít neki gazdaságának felvirágoztatásában? Ó nem. Irán valódi érdeke, hogy kitörjön a külpolitikai elszigetelődésből és olyan kormányokat juttasson hatalomra Európában, amik gyengítik az ország euroatlanti szövetséghez való tartozását és erősítik az Izrael és a zsidó ellenességet. Más szavakkal: Irán anticionista, antiszemita és iszlamista érdekeinek megfelelő kormányt akar hazánkban hatalomra segíteni, hogy aztán irányítani tudja. Egy ilyen helyzetben pedig mi lenne a garancia arra, hogy hazánkban nem vezetik be ugyanazt az értékrendet, amit jelenleg Iránban alkalmaznak? Pl: keresztényüldözés, nők emberi jogainak megfosztása, új BTK a sharia előírásai alapján, stb.

Ma Magyarországon a valódi nemzetbiztonsági kockázatot a Jobbik és Irán kapcsolata jelenti.

Végezetül néhány agyzsibbasztó idézet: „A Jobbik meglátása szerint nem a nemzeti erő és az általa nyíltan képviselt Irán melletti kiállás jelent kockázatot és veszélyt Magyarország számára, hanem a magyar kormány folyamatos háttér­egyeztetései a cionista hatalommal.” (gyöngyösi márton)

“A baráti hangulatú megbeszélésen egyúttal kifejeztem reményemet, hogy amennyiben a Jobbik kerül kormányra, a két ország gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatait újra a régi magas szintre fogjuk visszaállítani.” (vona gábor az iráni üzletemberekkel tartott megbeszélésen)

“ha az iszlám megbukik, akkor a fény szinte teljesen kialszik, és a globalizmus sötétsége előtt már nem marad érdemi ellenfél” (vona gábor)

És végül a megunhatatlan:

About these ads

3 hozzászólás a(z) “Miért hazaáruló párt a Jobbik?” bejegyzéshez

  1. prosztolányi györgynek. “A tevebaszó irániak” az a AI, a TASZ, az ATHÉNA vagy melyik baloldali emberi méltóság csoport hivatalos megnevezése a iráni emberekre? Vagy csak akkor baj a jelzőzés, ha történetesen a “büdös zsidó” kontextusban hangzik el? Olybá tűnik, hogy kettős a mérce.

  2. Végig lehetne cáfolgatni a pontokat, de ez már annyira súlyos tévedések halmaza, hogy kár is a gőzért. Az 5-ös pontban lévő Endrésiket kérdezzék meg, mennyire tiltakozna az ellen, hogy őt jobbikosnak nevezzék.

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s