Humor

In memoriam: kutyakorbácsos náci farok

Isten látja a lelkünket, nem akarunk mi állandóan csatáryzni, még akkor sem, ha a kivénhedt, megdöglött vén nácija meg is érdemelné, hogy ne csak megrugdossuk, de kibelezzük és a sírjára is odapiszkítsunk. Az ő áldozatainak sem jutott nagyobb tisztesség, miért jusson neki, ugye. De mi már ugranánk, hisz téma az dögivel, hazánk kies földje ismét a nácik Kánaánja akar lenni, még se hagyhatjuk. De itt vannak a fradista szurkolók, gondoskodnak róla, hogy a holtak temetetlenül heverjenek a köztévé képernyőjén. Nekik is küldjük sok-sok szeretettel az alábbi összeállítást csizsik-csatáry lászlóról. Az olvasóknak pedig köszönjük a fotókat!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

About these ads

30 hozzászólás a(z) “In memoriam: kutyakorbácsos náci farok” bejegyzéshez

 1. Remélem az oldal is a pokol tüzén fog égni. Főleg, hogy hiteles bizonyíték nélkül hurcolták meg. De cska tessék építsétek a liberálfaszita újvilágotokat, én meg építem a warp drive-ot. Gery Cochrane.

   • Neonáci gyökér, nem elég a magyarországi ítélet amit a háború alatt hoztak ellene és a kassai eljárás amit a háború után közvetlenül folytattak le? Mi kellene még, hogy időben visszavigyünk a kassai téglagyárba és a saját két kancsal szemeddel lásd amint a hóri-hogas nyilas faxkalap korbácsolja az öreg zsidókat? A magadféle degenerált idiótától már semmi jót nem lehet remélni. Remélem a pokolban lángol a vén szadista majom.

 2. Remélem a pokol tüzén sütögetik ezt a gyilkos gazembert az idők végezetéig. Mert megérdenli. by loreal

   • Remélem az idők végezetéig kínozza a vén náci férget az a 15 ezer ember akiket a halálba küldött. A legszörnyűbb fájdalmak és a végtelen kínok mardossák a vén majmot.

 3. Asher, Te hülyébb vagy mint bárki más! Miért nem dugulsz el a hazugságaiddal ot, ahol vagy?

 4. van valahol fotom arrol ahol fiatalon a kassai getto udvaran all tobbedmagaval egyenruhaban!!

   • hogyan kell-(lehet)-ide fotot csatolni!?
    kuldom a csizik-csatary fotojat egyenruhaban a kassai gettoban!

     • Á, szoval nem. Ojat is külddj, ahol Csatáry szapant illetve lámpaernyöt készit a kiírtottakbol!

      • andras!
       te szerencsetlen elvakult nacifereg!!
       ha annyira tetszik neked a zsidok borebol keszitett lampaernyo,konyvjelzo menj ki Buchenwald-ba!!ott lathatsz ilyesmit!
       a Lagerfuhrer felesege -(Ilse Koch)- keszittetett ilyesmiket!!

      • Á, ilyenkor annyira örülök, hogy megbuktatja magát a holopropaganda. Ti. sosem készítettek szappant meg lámpaernyőt a zsidókból, ez csak a trükk (vagy inkább hazugság) volt, hogy nagyobb lóvét tudjanak bekaszálni. Asher, menj a holokamu-központba egy kis fejtágítóra! :D :D

  • Ilse Koch egy fehérmájú náci kurva volt, akit az impotens Otto Koch nácibűnöző nem tudott kielégíteni. Ilse lotyót és a meleg náci Ottót egyaránt rühellte az SS felső vezetése, amit homokos Otto – mint Himmler jó barátja – mindíg jól hárított, ezért azt hiszem 44 -ig az impotens náci mindent megúszott. később már nem nézte az SS jó szemmel azt, hogy az életerős rabokkal – jó munkaerő – kegyetlenkednek és ráadásul a két gyökér meglopja a führert, hiszen a raboknak szánt ellátmányokkal üzletelt a náci kurva meg az impotens, aminek eredményeként tömegesen haltak el a hadimunkára szánt – Buchenwaldi tranzittáborban – a rabok. A fehérmájú náci kurva – több beszámoló szerint – a férfi tetoválásokat gyűjtötte lámpaernyőnek. A szalonjában tartotta azokat. Persze még mielőtt az amerikaik megérkeztek volna a két köcsögöt (Ilsét és impotens Ottót) évekkel korábban kirakták Buchenwaldból a lámpaernyőikkel együtt, így azokat nem is találhatták meg a nagy “felszabadító” amerikaiak. Ellenben lenyúzott tetoválásokat és zsugorított fejeket találtak, amiket a büdös lotyó papírnehezéknek használt. A háború után az impotens náci férget (Ottót) kivégezték, a fehérmájú rossz kurváját meg sittre csapták, ahol 1967-ben (nem tudom mire várt addig a retek lotyó) a lepedőjével felkötötte magát. Remélem úgy forog a sírjában mint a hajórotor.

    • Hát azon, hogy meghatódtál volna ha láttad volna a szálasi férget felkötve, a nadrágszárán kicsöpögő szarral. Erre mondják, hogy szarban volt a nemmagyar srác. Muhahahaha

     • -en speciel sajat szemmel lattam a nyilas keretlegenyek akasztasat az oktogon lampavasaira!
      mindegyik nagyon-nagyon kisfiu lett a kotel alatt!!ott rinyaltak irgalomert-kegyelemert!!
      ennyire tokos gyerek voltak mind!!

      • de bizony fiam!!lattam!!nyilvanos akasztasok voltak 1946 Novembereben az Oktogon-on!!
       az olyan fergeket mint Te logattak fol a lampavasakra!!
       pl,; a Kovarcz Emil ossze-vissza rinyalta a Rabo mobiltol a kotelig azt a kb alig 30 metert is beszart behuggyozott!!
       -ha a joistenke jot akar…………Rad-ratok is sor kerul!!!!hamarabb mint hinnetek!!

      • Te inkább menekülj a ovóhelyedre,mert nem sokára picsán lönek titeket a szirek!most izraelben jol összefossátok a bokátokat!Mikor látjuk a Csatáry képeket(ha lenne már láttuk volna(válaszd a régi jó zsidó szokást és hamisitst))?Hazudsz vén fasz!!Elö a “BIZONYITÉKKAL” vagy kussolj!!!

kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Módosítás )

Google+ fotó

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Módosítás )

Kapcsolódás: %s