Humor/Jobbikbűnözés

Beijedtek a ‘bátor’ nácik, törölték a mémgyárat

memgyarTegyük hozzá: ennyire bírják az ötletes kritikát. Emlékezetes, hogy múlt héten mémgyár versenyt hirdettünk a nyilas párt kapcsán. Hét közepéig szépen születtek a pályaművek – kedd-szerda magasságában már több tucat kép röhögött a jobbik bénázásain és hülyeségein. A pártnak, amelyik szereti függetlennek látszó, valójában vérnáci intézeteken keresztül azt hazudtatni magáról, hogy a fiatalok körében a legnépszerűbb, nyilvánvalóan nem tetszett ez, szerda óta – hogy, hogy nem – az oldal elérhetetlen. A képek – kis méretben ugyan – még elérhetőek a a google cache-ben. Az eredmény hirdetés így legnagyobb sajnálatunkra elmarad. Ha valaki volt olyan előrelátó és lementette, küldje el email címünkre: rosszabbik.blog kukac gmail pont com. Kösz.

About these ads

28 hozzászólás a(z) “Beijedtek a ‘bátor’ nácik, törölték a mémgyárat” bejegyzéshez

 1. Azt nem értem miért kell rinyálni a büdöstestű neonácik újabb cenzúrája miatt? TESSÉK IDE KIRAKNI EGY BEILLESZTHETŐ MÉMKÉSZÍTŐ PROGRAMOT ÉS MÁR MEHETNEK IS A JOBBNÁL JOBB MÉMEK! Elképesztően jók voltak egyébként, nem csodálom, hogy a büdös neonácik beijedtek és lekapatták azonnal. Tudni kell róluk, hogy ami a neonáciknak nem tetszik mert őt figurázza ki, az sérti a személyiségi jogait és túllép a véleménynyilvánítás szabadságán ezért a neonáci büdös bakancsban lóhalálában szalad a bíró nénihez. Ellenben mikor ők kirakják az ellenük felszólaló magánemberek telefonszámát, fényképét, lakcímét az – szerintük – nem személyes adatokkal való visszaélés hanem – szerintük – a véleménynyilvánítás szabadsága. Naaa, pont ezért kell ide mémkészítő program.

 2. A büdösbogár neonácik, a megélhetési rettegők ismét összerettegték magukat egy kis mém vicctől? Mi lenne velük ha ezek a mémek óriásplakátolva lennének a legforgalmasabb helyeken? Összefosnák magukat félelmükben? Csicskák!

 3. Hát nem hiszem, hogy ezeket a szar képeket (amiket ti mindent megváltoztató ébredésnek állítotok be) a Jobbik töröltette. :D Nem hiszem, hogy szarhuszárokkal, meg elmebetegekkel foglalkozna a párt. A hozzászólások meg mindent visznek. Ennyi primitív bunkót egy helyen. Nem semmi. :D

  • A megélhetési jogvédő kuruc is idetévedt? Milyen komoly intellektussal bír a neonácija! Még leszólja itt a népet, hogy “minő szellemi fertő van itten”. Inkább otthon a kurucfingó háza táján nézzél szét neobarom és ott tanítsad jómodorra a kétbites agyú neonáci társaid. Talán beijedtetek a mémektől?

     • Szánalmas vagy te neonáci retek gyerek! Dolgoznotok kellene neonáci barom, mert az adónkból rátok már nem futja. Az életerős, kopasz trógerfajtádat mi dolgozók (robotolók) tartjuk el de már egyre kevésbé bírjuk a drogpénzeteket meg a vonatkocsik javítási díjait előteremteni

      • -szerintem a “jobbik” a hungaricum szo magyarositott neve!!
       persze lehet tevedek!

 4. Egyszerűen zseniális alkotások születtek és szétröhögtem magam rajtuk. A nácik radikálisan gondolkodnak, radikális eszközökben,megoldásokban látnak problémákat megoldani, eközben ha ellenvéleménnyel vagy radikális kiállással találkoznak azonnal rohannak rendőrbácsihoz, bírónénihez jelenteni (köpni), hogy meghúzták a hajukat. Tiszta gyökér csicska kisiskolás banda. Ezek szerintem jövőre nem a Parlamentben, de Magyarországon sem lesznek úgy fognak szaladni.

  • Ne haragudj, de egy felvilágosítással kell szolgáljak, mert elég sokan használják helytelenül a szót: a nácik ERŐSZAKOSAK és PRIMITÍVEK, tehát azt hiszik, mindent láncfűrésszel kell megoldani. Sokan tévesen használják a “radikális” szót, mert azt hiszik, hogy az ezt írja le. NEM! A valóságban a “radikális” a gyökeret jelentő radix (görögből átvett) latin kifejezésből ered, természetes jelentése tehát: “a dolgok eredetét megragadó” illetve azt kutató. (Ilyen értelemben használja a fasiszták által gyűlölt, és a fasizmus elleni harcosok ideológiai alapját hozó Marx Károly is.)
   Feltehetjük a kérdést: vajon az eredeti szóértelemben “radikálisak”-e a nácik?
   A LEGKEVÉSBÉ SEM. Ugyanis ők azok, akik a legvéresebben ignorálják a világállapot valóságos gyökereit, sőt, a valóság vizsgálatát elutasítják, és minden mögé hazug, fasiszta rémlátomásokat hazudnak oknak. (Fajelméletet, “zsidó világösszeesküvést”, istenkét és sátánkát, ill. hogy a világot puszta eszmék irányítják gazdasági összefüggések helyett.) A szó valós értelmében, mint keményvonalas VALÓSÁGKERÜLŐK, a nácik igazából NEM “radikálisok”.
   Kérlek, terjeszd ezt a felvilágosítást!

   • Anton bácsi, ők a politikai definíció alapján jobboldali radikálisok csoportnak számítanak. Persze valójában újnácik de hát politikailag korrekt módon akarják besorolni őket valahova.

 5. Ennyi végre észbe kaptak a fiatalok és rájöttek hogy ez a párt semmi jót nem hozhat magyar országnak ! Itt az ideje hogy ezt ők is belássák és leálljanak a leálló sávba!!!!!!:-);-):-DB-)O:-)

  • “lealljanak a leallosavba….”
   csak oda??
   szerintem meg vissza veluk a tortenelem pocegodrebe a leheto legmelyebbre!!

  • Országnevet illik nagybetűvel írni. Egyébként miből gondolod, hogy a Jobbik rosszabb a Fidesznél vagy az MSZP-nél?

   • “r”
    annyival biztosan hogy hogy pl az mszp nem egy neo-nyilas part mint a jobik!

    • Az MSZ(M)P helyette egy komcsi banda, a Fidesszel karöltve sanyargatják a népet, ellopnak mindent, tönkre vágják a vidéket, embereket üldöznek el a házukból akik végső elkeseredettségükben még az öngyilkosságtól sem riadnak vissza. Emellett a Fidesz nyomatja a Magyarország jobban teljesít propagandaszöveget aminek semmi valóságtartalma sincs. Akarod, hogy folytassam?

      • Csak ennyi? Amúgy a Jobbik miért antiszemita? Kétlem hogy bajuk lenne mondjuk a palesztinokkal, akik szintén sémi nép. A helyes megfogalmazás inkább az anticionista, ahol a cionizmus a nemzetiszocializmus izraelita megfelelője. Lehet nevetni, de ezt úgy is fel lehet fogni, hogy ők a zsidó nácik. Mielőtt kiforgatnák a szavaimat, ezzel nem arra akarok célozni, hogy minden zsidó cionista és ezért megvetendő. Minden népcsoportnak megvannak a jó és rossz tagjai, csak vannak akik rögtön rasszistának bélyegeznek, ha erre emlékeztetjük őket.

      • R, ennyi eszed van. A cionizmus annyiban a “nemzetiszocializmus izraelita megfelelője”, amennyiben a magyar hazaszeretet a “nemzetiszocializmus magyar megfelelője”. Ülj le fiam, megbuktál.

     • R, kisfiam, te enyhén szólva döbbenetesen tudatlan vagy: az MSZP egy LIBERÁLIS párt, ami a vállalkozás szabadságában hívőt jelent. A vállalkozás szabadsága a kapitalizmus alapja, így annak keményvonalas válfaját, a fasizmust is jelenti.
      “Komcsi” viszont az a hozzáállás, mely szerint az egyén nem harácsolhat, azaz vállalkozhat, mert a vállalkozáshoz lopni, rabolni kell, viszont az egyik személy jogai nem terjednek tovább a másik személy jogainál. A vagyongyűjtés viszont csak rablás, lopás, csalás útján működik. Ergo: “komcsi” vállalkozó nincs.
      Vagyis: hülyeséget mondtál.
      Az MSZP és a Fityisz mindkettő vállalkozás-alapú párt, a kettő közti különbség csak az, hogy az MSZP nyitottabb a kisebbségek embernek elismerésére, náluk bárki, aki elég “tehetséges üzletember”. lophat, míg a Fityisz azért kirekesztő és náci, mert érezvén emberei tehetségtelenségét (tolvajok, de annak is bénák) erőszakkal a saját vállalkozóit juttatja sikerpozícióba. (Ez a fasizmus lényege: egy protekcionista-nepotista kapitalizmus, mondhatni: privilegizált liberalizmus, “nemzeti liberalizmus”, “nemzetikapitalizmus”… Gitler és tsai igen komolyan hazudtak a pártjuk nevével.)
      Amit itt leírtam, egyébként gimnáziumi harmadikos anyag, aki ezzel nincs tisztában…

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s