Jobbikbűnözés

A Bahamák, a jobbikos képviselő meg a szeretője

Kezdjük egy indiszkrét kérdéssel. Senki pénztárcájában nem kívánunk turkálni, de elgondolkoztató: vajon hány magyar minimál béren tengődő állampolgárnak telik két hetes bahama-szigeteki nyaralásra a tél közepén. Nem gyakori, lássuk be. És vajon hány olyan van ezek közt, aki nem jobbikos megyei közgyűlési tag és álláshalmozó.

sooskaIsmerkedjenek meg Soós Antal, megélhetési politikussal, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés jobbikos tagjával – civilben a Tiszasasi Vadásztársaság vadászaként aprítja a környék vadállatait. A r:c-hoz érdekes adatok érkeztek a jóvágású úriemberről. Így többek közt az alábbi kérdésekben várnánk válaszokat Soóstól:

  • Melyik minimálbéres állásából futotta neki két hét, facebook-on is gazdagon dokumentált utazásra a Bahamákon?
  • Mit üzen előző feleségének, aki eközben egy közeli faluban nyomorog két porontyával, miután az apuka lecserélte öregecskedő asszonyát egy látványosan újabb “modell”-re?
  • Mit üzen előző főbérlőjének, akit tetemes bér- és rezsihátralékkal hagyott elúszni, miközben luxusvillát bérlet tőle, csak fizetni felejtett el időnként?
  • Ezt már a helyi önkormányzattól kérdeznénk: Soós úr pontosan milyen rászorultsági alapon jutott az önkormányzattól jóárasított bérlakáshoz?
  • Végül a “nagy kérdés”: minimál bér + az új nej (maga szintén jobbikos álláshalmozó) GYES-éből miként telik a gyerektartás díj, lakbér és megélhetés mellé egy fullos téli nyaralásra is?

Nos, köszönjük figyelmüket, az ismert elérhetőségeken várjuk a magyarázkodást.

Kínos lesz.

Galéria a két hetes családi kiruccanásról:

About these ads

31 hozzászólás a(z) “A Bahamák, a jobbikos képviselő meg a szeretője” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Ünnepeljük magunkat | Rosszabbik.com

  2. 1 hét Thaiföldi pihenés ára közepes színvonalon: kb. 200- 250.000 Forint
    1 hét Bahamákon nyaralás ára közepes színvonalon : kb 550-750.000 Ft

    Nem mindegy bogaram! Ráadásul a Bódi kiccsalád nem az adónkból flancol, hanem abból amit megkeresnek.

  3. Zsíros kan elment a Bahamákra kiáztatni a gombás lábát. De nagy jampi volt, otthon meg szaros csizmában ganajászik a bahamák jampija. Jazzgari ezerrel szélsőhibbantéknál. Már nem a homoszex a divat náluk, tangában rúd előtt simogatva a gyíkot?

    • Tudjuk, hogy ezek is tolvajok de, ez a körülmény nem menti fel a zsírdisznó neonáci elvtársad a súlyos bűnei alól. A helyzetet súlyosbítja, hogy zsírdisznó elvtársad tiszta erkölcsökről meg rendcsinálásról papol és a segélyek elvonását szorgalmazza a nincstelenektől, miközben a Bahamákon nyaralgat, amit egy német középosztálybeli sem engedhet meg magának csak úgy. Gondolom nektek kifejezetten jóleső érzés azt tudni, hogy az ötmillió létminimum alatt élő ember országában van olyan szélsőjobbos politikus akinek még a Bahamákra is jut.

  4. Ki mondta hogy minimálbéres?Azt gondoljátok hogy a Jobbikban csak szegények vannak? Egyébként meg önkormányzati képviselő,vállalkozó.Miért is ne mehetne nyaralni? Ha a saját pénzén megy, nem úgy mint a kormánytagok, akkor menjen.

    • 1) Ki azonositaná a Orbán állatkertjét a szegényekkel? Hiszen burzsoá szervezet a Rosszabbik is, mint anyja, a Fityisz!
      2) Ha meg vállalkozó? Az sokkal jobb? A vállalkozó vagyonosodása ugyanis abból jön, hány munkavállalóját tudja éhbérért, de minél nagyobb hatékonyságú munkavégzésre szoritva kizsákmányolni! Azaz: hasonlitsuk össze ennek a neonáci zsirdisznónak a lakáskörülményeit, jogi mozgásterét (pl. még nem lakoltatták ki, pedig nem fizet – csinálná meg ezt egyszer egy melós!) és nyaralását a munkavállalói életkörülményeivel! Vajon nem látnánk-e szakadékot az életminőségben és az életlehetőségekben? Vagyis: ha vállalkozó, akkor még rosszabb, mert tolvaj, csaló, rabló! Nos, ez tetszene?

  5. Kezdődiik a mocskolódás,úgy látom! Ha ennyire féltek a Jobbiktól,annak én nagyon örülök!

  6. Kedves Hölgyek ,Urak! Nem az a lényeg hogy a politikusok mit csinálnak szabadidejükben! A “munkaidőben” végzett tevékenység a fontos!Az MSZP-nek is meg volt az Idő adva hogy országunkat jobbá tegye , ehelyett :nem csináltak éveken keresztül SEMMIT!!!( Öszödi beszédből nem véletlenül a hazugságra tették nagyon gyorsan a hangsúlyt ! Gyurcsány Ferenc miniszter elnök a hangsúlyt a NÉGY ÉVEN KERESZTÜL NEM CSINÁLTATOK SEMMIT CSAK A SALYÁT ÉRDEKEITEKET NÉZTÉTEK mondatra helyezte!!!!!!!!!! Ennek jutalma az lett hogy gyorsan ki is közösítették a pártjából!Most ezek az emberek az ellenzék és bármit megtesznek azért hogy a húsos fazekat újra elérhetővé tegyék a külföldi tőkének.Amiből persze ők is profitálnak nem keveset! A FIDESZ is ugyan ezzel próbálkozik ! Befekszik a külföldi tőkének ahelyett hogy az országot egyre lakhatóbbá tenné !Virágzó mezőgazdasági és az azt kiszolgáló ipar tevékenységeket fojtató befektetéseket támogatná!Mindenki az előnyösebb oldalát fejleszti és ennek az országnak földrajzi adottságai miatt talán a mezőgazdaságot illene előtérbe helyezni ! Végül egy tanulságos beszélgetés leírása. Idős emberek hallgatták a vonaton ahogy fiatal ,öltönyös urak arról vitatkoztak a választások előtt hogy jobb vagy bal oldal.A vita egy kissé hangossá vált amikor az egyik idős bácsi megkérdezte őket hozzászólhatna-e vitájukhoz. csak egy dolgot kérdezett: ha kimennek a rétre ,látnak két nagy tehénlepényt melyikbe ülnének bele jobb vagy a bal oldaliba?A fiatalok miután tanácstalanul összenéztek ,nemleges választ adtak és nem tudtak dönteni. A válasz pedig egyszerű ha kimegyek a rétre én a füvet választanám ,mondta az idős bácsi! A mai politikusok is azt sulykolják a fejünkbe hogy csak a két nagy párt közül lehet választani,pedig nem igaz!A párt attól lesz nagy ha sok választója van!Én bízok abban hogy az emberek a gyepet fogják választani ha eljön az ideje! Nem vagyok sem jobb sem bal oldal párti! Azonban ha lenne egy olyan párt amely erkölcsi , anyagi, (itt értem a családi vagyont is) felelősséget vállalna minden, az országunkra kihatással bíró tettéért
    biztosan rá szavaznék! Ezt az országot csak felelősség teljes irányítással nagyon kellemes lakható hellyé lehet tenni ! A külföldi tőke nélkül is!TEHÁT NEM EGYMÁST KELLENE CSESZEGETNI !KICSI EZ AZ ORSZÁG ENNYI PÁRTNAK AKIK CSAK A PÉNZ MIATT ALAKULTAK! NEM KELLENEK OLDALAK CSAK EGY DE AZ AZ ORSZÁGÉRT DOLGOZZON!!!

  7. 40 napig keresgéltetek a “nacifaszistákgárdisták “között egy jó kis balhé miatt?ÉS CSAK ENNYIRE FUTOTT?Akkor ti nagyon nagy bajban vagytok ha ez nektek az ország problémája!!!

      • Mi lenne a szöveged, ha valamelyik párt felé húznál! Nem kéne hazudni, vállalni kéne párthovatartozásodat! Mit csinál a jobbbik 4 éve? Asszisztál a fidesznek a demokrácia szétverésében, minden mozgatható pénz lenyúlásában. Anno a csőcselékét negyed ennyi hazudozásért, megszorításért kiküldte szétverni Budapest Belvárosát. Most néha ejnye-bejnyéznek, aztán majd szövetkeznek a fidesszel, ha az lesz az érdekük!
        Egyébként sokkal többen szemeznének velük, ha az itteni magyarok életével foglalkoznának, nem mindig a határon túliakéval. Lassan a határon túliaknak több joguk lesz mint nekünk van. Ment a duma, hogy nem kapnak az állampolgársággal szavazati jogot, hazudtak! a fidesszel együtt. Számomra mindkettő hiteltelenné vált, azért nem szólók a kdnp-ről, mert az még 1 százalékos párt sem, csak a pofája nagy!
        Ja és örülök, hogy annyira fostok Gyurcsányéktól, pedig nem is rájuk fogok szavazni!

    • Nem az adónkból dőzsöl. A saját pénzén ment.a cikk megtévesztő, ő nem ország gyűlési képviselő, hanem önkormányzati.Kezdődik a kampány, hát előásnak mindent.

    • Indulatok érthetőek! Megoldás esetleg? Miért nem azt osztjuk meg egymás között???????

      • A megoldás az ha az ilyen hazug, senkiházi, gyűlölködő, neoprimitív, megélhetési szélhámosok eltűnnek a közéletből a bandájukkal együtt követ törni. Oda ahová már egyébként is (eredendően) valók voltak. Ez a végső megoldás.

  8. Értem, szóval ők fogják felszámolni a “politikusbűnözést”. Aha, értem. Tényleg. Wow.

  9. Melyik minimálbéres állásából futotta neki két hét, facebook-on is gazdagon dokumentált utazásra a Bahamákon?

    Az Iráni Gárda pénzeli a Jobbik aktivistákat, eladják az országot némi haszonért.

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s