38 thoughts on “Levél nekünk

 1. hat ugye a magyar “hadero”-nek csufolt akarmit,jobbikostol gardastol akar egy het alatt letarolnank a terkeprol!!
  csak igy tovabb gyerekek!!lehet rola szo!!
  van olyan terv keszen hogy oda ezrovel bevonuljunk!!

 2. Gratulálok kedves neonáci embereknek! Nagy teljesítmény hogy tudnak szavakkal dobálózni, taps-taps de azt mindig elfelejtik hogy izrael-nek van a világon a 2. legnagyobb hadereje…

  • nem a 2-ik legnagyobb!!
   viszont a vilagon elso legutokepesebb haderonk nekunk van!!
   az usa,az oroszok,a kinaiak,stb a mi droon-jainkat veszik!!nem veletlenul bizonyara!!

 3. nevtelen!!
  nahaaaaat!!ennyire bator vagy te majom!!?!”nevtelenul hoskodsz”??
  huzas vissza AZSIABA!!!!foldrablok vagytok!!

 4. szegeny szerencsetlen szellemi hajlektalan nacifereg!!
  nysgm!!1000% KOSHER!!

 5. Húzatok vissza az országotokba ti gyarmatosító férgek,nem veszítek észre már mindenhol koncok vagytok,csak az usa nyalja a …. ,remélem eljön a napja és az arabok a sok bűnért amit a palesztinokkal műveltek lerohanják a cionista tel-avivot.Egyszerűen férgek vagytok ,állandóan csak rólatok szól minden ,a köcsög atv veletek van tele,ha nem tetszik takaródjatok el innen,senki nem fog sírni.

 6. no majd a har h’golan-on szolgalo katonaink figyelmet felhivjuk a magyar gardas nyikhajokra!!-lesz kikre celbaloni ejszaka!!
  kuldunk par fotot amin jol felismerheto a gunyajuk,jelvenyuk!!
  meg ma esete megy az info!!!kosz az otletert kedves Rosszabbik.com!!!
  ha van meg szeretettel varjuk!!!!

  • Sikerült eltalálni valamelyiket? Nem hallottam az eltelt idő alatt semmit a hírekben erről

 7. Hagyd má! A buta magyar még azt sem veszi észre, hogy Tel – Aviv -ban magyar vizet isznak.
  Ki fogtok száradni magyarok.

  • Agytumorral születtél.Menthetetlen vagy.Kizárólag jobbikos nácinak vagy alkalmas.Az is csak rövid lejáraton.Látom igyekszel lejáratni magadat és a hozzád hasonló nyilastetveket.Hajrá fradiagyuak!

 8. Az internetes Hungarizmusozasert, magyarkodozasert mennyi borton jar ma Magyarorszagon?? Ugyan miert?
  Na ezert Eljen a Jobbik es vesszen az osszes rosszabbik!

 9. Dehogy fogom szidni az anyátokat, nem tehet arról, amivé váltatok.
  Nem tudtok fogalmazni sem, ennél komolyabbra számítottam azért. Ez rosszabbik, de a javából. Ha összefogna a magyar a magyarral, akár el is érhetnénk valamit, de így nem lesz egyszerű. Ha a Jobbik -véleményetek szerint- rasszista működése zavar benneteket, akkor lenne mit sepregetni a saját házatok táján is. Zsidók.

 10. Kedves Lényeglátó!
  Egyedül pedig azért nem maradtunk, mert a németek és az oroszok túl erősek voltak. Mohácsnál a törökök. Annak idején a tatárok. Nem kell hősködnöd, mert nincs racionális cél, ahogy 1848-ban, 1956-ban volt. Törődj bele a demokráciába, a fizikai erő jelentőségének csökkenésébe, légy inkább művelt. Majd ha mindezen triviális, evidens dolgokat elintézted, akkor vitázz egy ‘magyarlealacsonyítóésneonácibarbárantidemokrata’ párt ellenzőjével. Addig nincs kompetenciád hozzá, és a véleménytársaidat hozod nehéz helyzetbe.

 11. Újra aktuális! Megfontolandó!

  Rákosi Mátyás azt üzente!
  1943. (a hadifoglyokhoz)
  Nincs új a Nap alatt!

  Az örvény szélére került az ország, és sok idő a menekvésre már nincs. A kivezető út csak egy: azonnal és gyökeresen szakítani azzal a rendszerrel, mely ide vitte az országot, azonnal, és kíméletlenül eltávolítani azokat a vezetőket, akik ezért felelősek. Csak azok a férfiak moshatják le ezt a gyalázatot, amelyet a Horthy-rendszer (Horn-Gyurcsány) ránk kent, akik bátran és megalkuvás nélkül kilépnek nemzetünk megmentése mellett. Ők a magyarság jövőjének és becsületének megmentői.
  Felrázzák a magyar közvéleményt, hogy ráirányítsák a figyelmet a küszöbön álló veszedelemre, mint az otthoniaknak. Otthon még mindig a csendőr, a rendőr, a cenzúra garázdálkodik.
  Túlnyomó többségük felismerte, hogy az ország a szakadék felé rohan. Felismerték, hogy a nemzetet egy Moháccsal súlyosbított Trianon várja. Ez a felismerés kötelez. Arra kötelezi minden hazáját szerető magyart, hogy felemelje figyelmeztető, ébresztő, és tettre, harcra serkentő szavát. Állást kell foglalnia vagy amellett, hogy támogatja tovább is azt a népellenes, országvesztő rendszert, amelynek ő maga is áldozata, vagy állast kell foglalnia azért, hogy felrázza testvéreit, és segítse megtalálni, kiharcolni nekik azt a kivezető utat, melyet saját, keserves szenvedései árán felismert. Azt a kivezető utat, melyen át hazáját még Meg lehet menteni. Az igaz magyar ember számára a választás nem kétséges.
  Egy emberöltőn belül már másodszor viszik a németek oldalán vereségbe az országot (az oroszok oldalán pedig kétszer vitték anyagi csődbe, adós rabszolgaságba).

 12. Visszajelzés: 3 év börtön jár internetes zsidózásért « rosszabbik.com

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s