Jobbikbűnözés

2012, Magyarország, gyerekkatonák

Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Egész konkrétan kinek kellett ez? Tegyük félre a viccelődést, most komolyan: mekkora idióta az a szülő, aki arra vágyik, hogy gyerekei élethű fegyverekkel vér komolyan katonásdit játszanak, miközben beszámíthatatlan hungarista alakok tömik a fejüket, zavarosnál zavarosabb eszmékkel. Elmentek-e kendéknek otthonrúl, vagy soha nem is volt ott senki?

Rongyosok Kulturális és Hagyományőrző Egyesület, egy a tucatnyi fegyveres, hungarista, söpredék-bandából. Néhány idézet a facebookon közzétett képeikről:

 • Amíg lélegzel, addig harcolni is tudsz!
 • Amennyi a fegyvered, annyi a szabadságod
 • A fegyver a szabad ember ismérve
 • Ha az igazságtalanság törvénnyé válik, az ellenállás kötelesség

Egyszóval szimpatikus banda, az elmebaj minden szemmel látható jele nélkül. Ugye Ön is gondolkodás nélkül rájuk bízná a gyermekét?

About these ads

36 hozzászólás a(z) “2012, Magyarország, gyerekkatonák” bejegyzéshez

 1. Visszajelzés: Miért hazaáruló párt a Jobbik? | Rosszabbik.com

 2. Délafrikában is így kezdődött, fegyvert a gyerek kezébe! Nézd meg mi van most “rend” helyett…

 3. Visszajelzés: Ungarn, der Kongo der EU: Kinder lernen an der Waffe « Popierać! Support the antifascists in eastern europe!

 4. Visszajelzés: Ungarn, der Kongo der EU: Kinder lernen an der Waffe « Pusztaranger

 5. há elfogyik az olaj, összedűl a egész, egymást fogjuk ölni, valaki így készül. Vagy csak sejti. Bárcsak ne így lenne mégse. Mi van a világoddal? Az ostoba, egyszeri neonácikat leszámítva minden ok? Burjánzunk a végtelenbe > illúzsön.

 6. Ez egy igazi katasztrófa! És a Fidesz által hozott törvények évekre előre biztosítják ezeknek a tudatlan, elállatosított gyerekek számának tömegesítését, amit persze a jobbik fel fog használni . . . :(((

 7. az ilyenek miatt nem egyértelmű 56 sem. ha a csürhe fegyvert kap, ha a primitív csőcselék az utcán randalíroz, ha a gyerekeket hazug ideológiával frtőzik meg. PINTÉR ELVTÁRS!HOL AZ A BIZONYOS POFON?SZÁJKARATE?

 8. Hogyan form aljak velemenyt innen ! A kommonistaknak volt uttoro sokan azt mondjak (szocialista) tehat amelyiket akarod hivd ugy a hogy akarod,tehat az anti kommonistaknak van a cserkesz ,az egyik 19 a masik egy hijan 20 na mond meg melyik tobb kivancsi vagyok a velemenyedre! Mert tolem most ilyen butadagot kerdeztel! Vagy mond meg melyik tetszik a deli nap ragyogas vagy tuz a nap amikor az eg kozeprol

 9. A toborzók ifjúság elleni bűntettet követtek el. (persze nem idehaza,hanem egy normális országban,ahol a miniszterelnök nem egy elmebeteg,fasiszta disznó!!!!

 10. Te barom fasiszta,a tengerészgyalogsághoz a 17. életévüket betöltöttek jelentkezhetnek,de ezek a kölykök 8-14 évesek!Te hülye,műveletlen tuskó!

 11. Ti agyament kimosott elméjű EU. droidok, akkor is így fröcsögne a nyálatok,ha ez a komment az USA.-ba jelenik meg.Mit gondoltok a tengerész-gyalogosok a fán teremnek,de azok ugye a jó érdekébe, / a nektek jó / cselekszenek!

 12. A gyerekek jelentik a jövőt. Politikai célokra, vallási és egyéb fanatikus célokra befolyásolni és felhasználni nem szabad őket. Amennyiben ez megtörténik, akkor jogi kérdéssé válik annak a ténye, hogy miféle szellemi és testi befolyás alá kerülnek az önálló döntési joggal nem bíró gyermek személyek, amikor hatalmi pozíciótól irányítva militaris szuggesszió alá kerülnek.

  Pongrácz Éva Zsuzsanna – Bernáth Elek- díjas művésztanár

  • Richard, nem akarlak letörni de tévedsz egy cseppet. Keress egy független oldalt és ott olvass utána. Rájössz mennyire nem helytálló a kijelentésed.

 13. Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de szerintem ez már a bűncselekmény kategóriába tartozik.Enyhén sokkoló!

 14. arra senki nem gondolt,hogy csak azt próbálják éreztetni a mai fiatalsággal amit a Magyar katona megélt valamikor? rengeteg emberrel beszélgedtem akik azt mondják,nagyon bánják,hogy nem lehettek katonák.és most itt van egy lehetőség,és mit mondanak rá? vicc

  • Értelmes, tájékozott ember nem akar katona lenni. (Szerintem.)

   De amúgy persze, játszhatnak a gyerekek katonásdit, csak nem ilyen kriptofasiszta férgekkel kéne.

  • Szerintem aki tényleg katona szeretne lenni az katona is lessz, csak el kell mennie egy toborzásra vagy egy katonai főiskolára… Ha pedig valakit nem vesznek fel annak is egészen biztosan meg van a nyomós oka, pl szellemileg elmaradtott szegényke… Épp ezért azt mondanám az ne is probáljon meg katonásdit játszani, mert annak aligha lesz jó vége!

 15. angrytree, te sem lehetsz több 11 évesnél. Csatlakozz a nagymagyar gyerekkatonákhoz, aztán irány Dél-Szudán. Ott meg majd harcolhatsz a helyi gyerekkatonákkal a szebb jövö érdekében.

 16. Hát nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de ezt én már a bűncselekmény kategóriába sorolom…Enyhén sokkoló!

 17. lógni fogtok, szarok, és ezek a MAGYAR gyerekek fognak titeket kibelezni!
  MÉG AKKOR IS HA KIMODERÁLTOK, AGYHALOTTAK!

  • Az nektek lesz rossz, hülyegyerek. Ha “mi” nem lennénk, kit hibáztatnátok azért, mert anyu és apu nem figyelt rátok gyerekkorotokban? Vagy szimplán azért, mert egy fröcsögő szarházi nulla lett belőletek?:D

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s