Jobbik hírek

Rablóbanda: jobbikosok lopják az ország pénzét

DSC_0338Fejenként 25 millió forintos költségtérítést vett fel tíz képviselő. Fideszesek és jobbikosok a listán.

A Blikk elkérte a parlamenttől a költségtérítési tízes toplistát. Eszerint az élboly legalább bruttó 25 millió forintot kapott eddig, a ciklusból hátralévő 14-16 hónapban pedig további 11-12 millió forinthoz juthatnak a képviselők. Mindezzel együtt a 40 milliót közelítik majd a legnagyobb költségtérítések, szemben az előző parlament 24 milliós összegeivel. A növekedés oka az, hogy 2009 előtt a politikusok még nem adóztak ebből a pénzből, és amikor ez változott, a honatyák annyit emeltek az összegeken, hogy a nettójuk ne csökkenjen.

A tizek:

1. Hörcsik Richárd, Fidesz, 26,8 millió
2. Apáti István, Jobbik, 26,7 millió
3. Vitányi István, Fidesz, 26,7 millió
4. Lipők Sándor, 25,8 millió
5. Gyüre Csaba, Jobbik, 25,4 millió
6. Pálffy István, KDNP, 25,3 millió
7. Firtl Mátyás, KDNP, 25,2 millió
8. Jakab István, Fidesz, 25,2 millió
9. Pósán László, Fidesz, 25,2 millió
10. Ágh Péter, Fidesz, 25,2 millió

About these ads

67 hozzászólás a(z) “Rablóbanda: jobbikosok lopják az ország pénzét” bejegyzéshez

 1. 25 millió költség egy évben?????????? Sok-sok ember egy életen át összesen nem keres ennyit!

 2. egy meg a valasztasok idejebol szarmazo ujsagckk a “kisalfold”-bol!
  -”Vona,;-a legnagyobb eloskodo a politika!”-
  it is csinal a jobbik a arlamentben most??Politizal???!!
  ergo,;- ELOSKODOK!!!!
  ugy gondolom ez mindenre valasz ad!!kara tovabbi szoert!!

 3. A kis probléma a cikkel mindössze az, hogy a jobbikos képviselők tesznek is valamit a pénzükért. Amíg a koszos hazaáruló fidesz és mszp – nem véletlenül íródtak csupa kis betűvel – csak lop, csal, hazudik, eladja, szétosztogatja az ország vagyonának még megmaradt részét addig egy jobbikos képviselő, ha nem a parlamentben dolgozik, többnyire az országot járja és lakossági fórumokat előadásokat tart, elmondja az embereknek azt a sok mocskot, bűncselekményt amit a fentebb említett politikai szarcsimbók társulatok elkövetnek. Sajnos a magyar egy nagyon elhülyített nép, nem számít semmi, csak otthon a tv-ben lehessen nézni az agyhalott sorozatokat és kérőzni meg böfögni a tesco gazdaságostól. Szégyen, mi lett ennek a népnek a nagy részéből.

 4. Ez aztán nagy hír. Gratulálok! De az persze teljesen normális, hogy fideszesből kapásból öt van a listán!?

 5. megszoljazok a romakat senkik vagytok mert isten szuleteskor mindenkit csupaszon hozott vilagra ahogy elsz ugy itelj legy emberhez melto akkor veszlek emberszamba

 6. Érthető miért van az a nagy tülekedés a politikai pály iránt!! A nagy semmittevés jól
  jövedelmez.és aki előrelátó.egész hátralevő életét gondtalanul élheti .Semmivel nem
  igazolható ( a lakosság jövedelméhez viszonyitott) ekkora jövedelem a politikai szereplők részére.Főleg a rendszerváltás óta folyamatos elszegényedés miatt.

 7. Mindegyik politikai párt lopott az elmúlt 23 évben. Ez a tőkés mentalitás! Jól teszik, hiszen a Nép hagyja!

  • Ez így van…mindegyik lop, mert hagyjuk!Nem kellett volna 1-et kiemelni! 23 éve rabolnak…..folyamatosan és egyre pofátlanabbul!

 8. Hát jót nevettem sok hozzászóláson……gondolkozni nem tud egyik sem,csak a másikat szapulni,és anyázni….. ezért tudja ez a sok “tanult” ember kizsákmányolni az országot…ahelyett,hogy összefognánk,és elzavarnánk a francba mindegyiket, elvennénk a harácsolt milliárdokat és területeket tőlük……persze, a veszekedés sokkal célravezetőbb…..gratulálok.Törni zúzni könnyebb,mint gondolkozni. Felfogni is nehéz,hogy azt is mi fizetjük ki,nem? Mindegy,hogy Jobbikos,Fityeszes,vagy baloldali,mindegyik lop,csal,hazudik….csak nem mindegy mennyit,és milyen jogkörrel….ha szabályozva lenne,és maximálva, mennyi pénzt kaphatnak, nem lenne kedvük képviselőnek állni…költségtérítés??? a dolgozó embereknek mennyit térítenek?

  • Ez az! Sikerűlt az embereket összeugrasztani. Hiszen ez volt a cél! NEm azon mérgelődni
   ,hogy kilopják a szemünket,és élősködnek rajtunk,hanem egymást marni. Félelmetes,hogy mennyire megtudják vezetni az embereket!

 9. a privatizör milliárdos Mszp-s,fideszes emberkékröl miért nem irtok?26 millio apropénzzel van bajotok?

  • Aprópénz? Tán te is az adózók által feltöltött költségvetésből élősködő jobbnyik vagy-e?

   • Arról miért nem tesz említést az oldal, hogy Zsiga Marcell kománk 40 milliós házat szerzett meg valamiből, meg persze rögvest le is lett aszfaltozva az utca, természetesen csak az ő házáig?

    Arról miért nem szól a fáma, hogy a kétszáznál is több fideszes ogy. képviselők közül a legtöbb tíznél is kevesebbszer szólalt fel a parlamentben az elmúlt három év során? Az ő fizetésük sokkal többe került az államnak, mint Apáti és Gyüre Csaba költségtérítése. (Ja, és persze ők nem alszanak a parlamentben, mint mondjuk Font Sándor és még sokan mások.)

    Your argument is invalid.

  • A 400milliós cigánysátorhoz képest aprópénz. Vagy az ország eladósodásához képest is, amit a kádár janikátok kezdett a 70-es években.

 10. Rohadt férgek vagytok ! Az egész oldal egy nagy kamu ! Írjatok a kommunista pártról aki hazavágta az országot ! ÉLJENEK A SKINHEADEK !!!

 11. Két képzett, tanult, intelligens ember. Rájuk kell nézni. Máshol budit sem takaríthatnának. Ez a mi hazánk.

  • Neked van jogi végzettséged? Gyüre Csabának igen. A Fidesz-frakcióban ül olyan ember is, aki magyar nyelven nem tudta elmondani a beiktatási esküjét. Ezzel nincs is semmi bajod?

   • Nekem is van jogi végzettségem, akkor nekem is jár automatikusan a 25 millió? Te hülyegyerek……

 12. Hűljön rátok a bőr, arra a zsíros náci fejetekre! Lesz még nektek futás, kövér nyilasok.

 13. mszp-t nem látok a listán?büdös szarháziakat miért nem irjátok?ja mert ti is közéjük tartoztok!Talmud népe vagytok!azt hányjátok más szemére amit pont ti csináltok!!!!!!!!!!!!!!!ugyhogy elmehettek a jo kurva anyátokba ezzel a szánalmasan primitiv oldalacskátokal együtt!!!

  • te kis pöcsköszörű egy annyira jelentéktelen kis faszkópé vagy, hogy még le se köpnélek.. :D sírva ülsz a monitor előtt, mert alázzák a kedvenc gyökereid.. szar ügy.. mindenről a zsidók tehetnek? akkor a megszületésedről is, nemde? ergo mi is vagy te? :D

 14. Nemzetmentők! Majd Ők megmentik a nemzetet a Zsidó karvalytőketől!!!!!!! Ugy hogy gyorsan elköltikDDDDDDDDDDDDDD.mas ne jusson hozzá a mocskos penzhez!!DDDDDDDDDDDDDD:

 15. Kedves Túró torta! (Hm… Túrótorta??)
  Ha nem vetted volna észre a nagy gyűlölködésedben, de a listán fideszes, kdnp-s képviselők is vannak. Gyanítom, hogy a lista további 10 helyén sorakoznak az mszp-s képviselők is,
  Ezeket nem akarod elzavarni?
  Ez az ország -írod- a te hazád. Nem tudom, ki vagy. De az én hazám is, meg többeké is.
  Amíg van… Barátaid és társaid a közös elvekben ugyanis már szétlopták, ha nem vetted volna észre!

  • Csakhogy ezek a képmutató náci pöcsök az erkölcs feddhetetlen bajnokának hazudják magukat és politikusbűnözésről vinnyognak. Hol itt a korrupcióellenesség?

  • Akik a legtöbbet lopják a mellékelt ábra szerint azok között vastagon ott vannak a szélsőséges perzsabarát elvtársaid is. Ergo ha politikusaink szétlopták a dolgokat abban vastagon része volt tarsolyos elvtársaidnak, akiknek elvtelen mohóságát kellőképpen demonstrálja a mellékelt lista is. Ez az ország azoké akik nem szétszakítani hanem egyben tartani akarják. Tarsolyos elvtársaid csak rombolják az országimázst, gyűlölködést szítanak és ebben a zavarosban talicskán tolják a pénzt hazafelé. Ez lenne a hazafiság szittya pártus módra?

 16. Ennyit a köcsög nácikról. Lop, csal, hazudik, és még gyűlöletet is szít! Ki velük az országból! Takarodjatok mocskok, ez az ÉN HAZÁM!!!!!!!

  • Ez soha nem lesz a te hazád,nézd meg ez elmúlt 60 évet,utána
   fröcsögj senkiházi patkány .
   Ti vagytok a legnagyobb nácik,nézz magadba,ajánlom a tükröt,ha ismered mi az…

 17. SZERINTEM MÁR EL KÉNE GONDOLKOZNI A MAGYAR NÉPNEK HOGY VALAMIT KÉNE CSINÁLNI. MÁS ORSZÁGOKMAN MEG MUTASSÁK AZ EMBEREK ,ÉBREGYETEK FEL KI ZSÁKMÁNYOLJÁK A MAGYAR NÉPET EZEK A ROHADT MOCSKOS PARLAMENTI KÉP VISELÖK, TISZTELET A KIVÉTELNEK HA VAN EGYÁLTALÁN KÖZTÜK.

 18. ezeket a dolgokat csak azokban az országokban lehet megtenni ahol a nép tespedt, tunya , saját magával sincs tisztában, nem tudja,h mi az igazi demokrácia és főleg van egy olyan ellenzék akik ugyan ebben a létben leledzenek.

  • Ez a tespedt és tunya nemzet nézte ölbe tett kézzel, hogy 2006-ban rendőrök (?) lőtték szét az embereket az utcán, hogy a kávézókból fényes nappal kihajtották az embereket és félholtra verték őket.

   • Azokat akik rendőrautókat és a tévé székházat verték szét? Kitüntetést érdemelnének.

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s