Humor

Mi tudtuk, a tudósok most bebizonyították. A nácik hülyék

azduoprss3b6a7ohNáci hülye, hülye náci. Nem csak a folklórban ismert, immár tudományosan is igazolt tény, hogy a (neo-)náci eszméket valló emberszabású majmok az átlagosnál alacsonyabb intelligenciával rendelkeznek. Kíváncsian várjuk a jobbik frakció közleményét, csak a faxpapír ne tessenek összenyálazni.

15 874 fő bevonásával készült, valóban széleskörűnek nevezhető mintán végzett empírikus kutatások alapján brit tudósok megállapították: az alacsony gyerekkori intelligencia-hányados nagyban növeli felnőttkorban a rasszista nézetek kialakulásának a veszélyét. A kutatásról részletek itt olvashatnak.

R:C kommentár: a sok tíz- vagy akár sok százezer fontot felemésztő kutatások helyett ajánljuk tanulmányozásra a magyar emberszabású majmok parlamenti csoportját, aka. jobbik magyarországért pártot.

About these ads

54 hozzászólás a(z) “Mi tudtuk, a tudósok most bebizonyították. A nácik hülyék” bejegyzéshez

  • igen kerem!
   rajuk vonatkoztathato az hogy “genetikai selejtek”,a termeszetes kivalasztodas csuf trefaja!!

   • Egy rasszista amerikai pszichiáter 1972-ben megállapította, hogy a zsidók között sok az elmebeteg.

    Dr. Arnold A. Hutchnecker, egy New York-i pszichiáter – aki többek között Richard Nixon amerikai elnököt is kezelte – 1972-ben egy terjedelmes tanulmányt jelentetett meg az alábbi címmel: Mentális betegség – a zsidó kór. Az írás végkövetkeztetése: “Noha nem mindegyik zsidó tekinthető lelki vagy elmebetegnek, ez a betegség ragályos, és a zsidók ennek a fajta kórnak a legfőbb hordozói”.
    Zoom
    A súlyosan antiszemita és rasszista tanulmány legfőbb megállapításai az alábbiak:
    1. A zsidók közül sokan – skizofréniájukból eredően – nem képesek különbséget tenni jó és rossz között. Vallásuk és törvényeik ugyan hangsúlyozzák a türelem, az emberség és a jóság erényeit (habár a gójokkal szemben azért nem annyira), mégis jellemző rájuk az agresszivitás, a bosszúvágy és a becstelenség.
    2. Miközben a zsidók a nem zsidó amerikaiakat (és persze másokat) rasszizmussal vádolnak, Izrael a világ legrasszistább állama.
    3. A világ sokkal megértőbb lenne a zsidókkal szemben, ha általánossá válna a felismerés: ők valójában nem felelősek az állapotukért. A skizofrénia ugyanis egy betegség, amely a zsidókban egy leküzdhetetlen vágyat ébreszt arra nézve, hogy üldözöttnek érezhessék magukat. De a skizofrén ember nem csupán vágyik az üldöztetésre, akaratlanul is olyan helyzeteket teremt, melyek következtében üldözötté válik.
    4. A zsidók általában reménykednek abban, hogy lesznek, akik fellépnek majd ellenük, akikre azután majd rá lehet sütni az antiszemita bélyeget.
    5. A mentális betegségek aránya az USA-ban egyenes arányban növekedett a zsidók lélekszámának emelkedésével. 1900-ban 1,06 millió zsidó élt az Egyesült Államokban, és ekkor 62 112 személyt kezeltek kórházban elme- illetve lelki betegséggel. 1970-ben a zsidók létszáma 5,87 millió (ami 454,8%-os növekedés), a mentális okokból kórházban kezelt betegek száma pedig 339 027. Ugyanebben az időszakban az USA lakossága 76 212 368-ról 203 211 926-ra nőtt, ami 166,6%-os növekedés. Az Egyesült Államok a zsidók nagymértékű beáramlása előtt egy lelki szempontból egészséges ország volt. Többé már nem az.
    6. A zsidók perverz módon büszkék a mentális betegségükre.
    Dr. Hutschnecker a következőképpen vonta le a következtetést: “Semmi kétségem nincs afelől, hogy a zsidók megfertőzték az amerikaiakat a skizofréniával. A zsidók ennek a betegségnek a hordozói, és valóságos járvány fog kitörni, hacsak nem leszünk képesek valamilyen oltóanyagot kifejleszteni a kór terjedésének megállítása érdekében.”

    A nyilvánvalóan súlyosan antiszemita és gyűlöletkeltő tanulmány megállapításaihoz érdemes egy aprócska kiegészítést fűzni. 2010 június elején arról érkezett hír, hogy a Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt akkor már kilenc esztendeje kezelő neves izraeli pszichiáter, Moshe Yatom öngyilkosságot követett el. Búcsúlevelében azt írta, hogy betege „teljesen kiszívta belőle az életet”, amit a „továbbiakban nem képes elviselni”. Egy héttel később Ehud Barak hadügyminiszter pszichiáter kezelőorvosa, Yigol Peleg is önkezével vetett véget életének, mivel – kollégáihoz hasonlóan – állítólag reménytelennek látta súlyos skizofréniával küszködő betegeinek a gyógyítását.

  • az!!
   nem hogy elhuznanak iranba homokozni!!az ahmadinedjad orulne nekik biztosan!!

 1. Buzeráns, leszbikus, pedofil, pornószínész, sittes,gyilkos …….. ezek a jobbik erkölcscsőszei, a betegagyú zazrikusz fingikuszok és a rejtett intelligenciával született gagyva-börgy-gyula turáni vezető követői. A selejtek lázadása.

  • -es koztorvenyes,kiskoruak megrontasaert,pedofiliaert elitelt tobbszorosen visszaeso bunozoi az MG fokapitanya!!
   ez sokmindent megmagyaraz!!

 2. Hiába vergődnek még itt is a neonáci idióták :) Elég a fejüket megnézni. 10 náciból legalább 7-nek látszik a fején,hogy milyen buta. Pontos az a megfogalmazás,hogy
  “emberszabású majmok”. Zsidók lennénk? hahahahaa! :) Szegedi Csanád,Adolf Eichmann,Peiper Joachim stb stb. Szinte az egész Wermacht zsidókból állt,nem beszélve a Gestaporól,ott is sok zsidónáci volt. Azért is volt ilyen hatékony. Hogy tudták volna megtalálni a zsidókat,ha nem lett volna köztük zsidó. Erről meséljenek kicsit a jobbikos hazaáruló patkányok!

 3. A zsidó bank viszi a házat? Hát ez bizony gusztustalan! Figyelem, jó érzésű neonácik, deli, becsületes legények! Nagy összegű kölcsönöket felveszek, biztosítékot nem tudok adni. Aki háborog, hogy nem törlesztek, azonnal lezsidózom!!! Mert ha már ideadtátok, semmi közötök hozzá!!!

  • melyik “zsido bank” viszi a hazatok???
   mert sem az Erste,sem az OTP-bank nem az!!
   Magyaroszagon meg tudtommel nincsen -(polgari forgalommal kolcsont folyosito)-Bank Leumi!!
   -no es egy koltoi kerdes csupan!!
   kit kergettek korbaccsal az asztal korul ha nem akart valuta alapu hitelt felvenni???
   gondolom nem volt kotelezo mint anno a “bekekolcson jegyzes”??!!

 4. Ha ilyen az elfogadó, toleráns, mindenkit egyenlőnek tartó oldal, akkor én inkább a “buta” nácik mellé állok. Azok legalább nem mondják azt, hogy milyen elfogadóak. Nem álságos, álszent f*szkalapok.

  “Tisztelt” cikkíró, te sem vagy külön, sőt rosszabb is vagy a fasisztáknál. Te arra vered itt a melled, hogy mennyivel különb vagy náluk, de közben ugyan olyan gyűlöletbeszédet írsz, melyben lekicsinyled őket. Ezért még alávalóbb vagy, saját magad, illetve eszméidet hazudtolod meg.

  A Jobbik szavazói, párttagjai, a rasszisták is ugyanolyan emberek, mint bárki más, ha pedig ezt te nem fogadod el, akkor ezzel magadat is a saját kategóriádba, a majomba sorolod.

  Ja, és a honlap neve tényleg betalált ;)

  • Szerintem a II. vh után tényleg nem lehetnek Nobel-díjasok..Az echte nyilasoknak annyi halovány mentsége lehetett 39-ben, hogy nem tudhatták hogy vezet az út 1944-ben.
   Gyönge mentség, de mentség némileg. A mai büdös szájú neonyilas patkányoknak ennyi sincs!

   • hazugsag hogy ne tudtak volna mar 39-ben!!!
    jo pelda a -(jo 3 honappal a II.ik vilaghaboru kitorese elott eletbelepett,;- 39Majus ho 05-en)-39 evi IV;ik TC Elso zsidotorveny Magyarorszagon!

 5. Én előítéletes vagyok: a neonácik mind gyökér buzeráns, seggfej, primitív tajparaszt állatok kurvannyukat nekik! Ez fáj valakinek? Mondjuk ki az igazságot, itt a tanulmány !

 6. Kíváncsi vagyok, ha ilyen vizsgálatot nálunk egy bizonyos etnikai kisebbségnél végeztek volna el, hányan sipákoltak volna, hogy a felmérés készítői (cikk megállapításait átvéve) “alacsony gyerekkori intelligencia-hányados”-sal rendelkeztek.

  “Minden embernek, emberi mivoltából fakadóan, kijár a tiszteletet, még akkor is, ha a nácizmus legsötétebb bugyraiba merült is el.” Idézet tőletek a Rólunk rovatból.
  “…a (neo-)náci eszméket valló emberszabású majmok…” Megint idézet tőletek.
  “…magyar emberszabású majmok parlamenti csoportját, aka. jobbik…” És megint.
  Vagy azt nem ugyanez a hős szabadságharcos írta?
  Én nem így szoktam tiszteletet adni másoknak, pl. nektek se most.

  Apropó: itt most nem egy előítéletről/általánosításról beszélünk? Pfuj, gonosz náci szerkesztők!
  Körbeértünk. Köszönöm az épületes szórakozást, amit nyújtottatok, PONT annak csináltok propagandát (ezzel a nívóval), aminek nem akartok.
  Better luck next time!

  • Ha elvégeznék ezt a vizsgálatot, akkor az bizonyára azt az eredményt hozná, mint bármely ilyen szociális helyzetben élők közt hozna minden országban.
   Itt egy ideológiailag elkötelezettek közt végeztek felmérést, amely szintén minden országban ezt az eredményt hozná.
   Ilyen primitív eszmék támogatói vagy hülyék, vagy pénzért hülyék.

 7. nagyon cukik a hozzászólások, ez a kedvencem: “vagy viszi a zsidó bank a házad”. kedves zsidógyűlölők, nem kell zsidónak tartott banknál hitelt felvenni – vagy a pénz jó, ha jön, csak visszafizetni büdös? amúgy édes, ahogy szándékaitokkal ellentétben igazoljátok a cikk állítását. LOL

  • na igen!!
   a zsidok penze csak akkor budos ha vissza kell fizetni!!amugy………….jol jon az na!!
   pl,; amikor a magyar gyogyszeripart izraeli penzen-(uram bocsass SHEKEL-en)-megmentettek a teljes csodtol,valahogy nem hallottam ajvekolni,rinyalni a szelsojobbos balfaszokat,neo-nyilasokat,nacikat,hogy igy meg ugy a zsidok penze budos!!!
   nos hogyan is csak?,
   megsugom hogy azt a penzt BARMIKOR ki is lehet onnet vonni!!!!
   ugyhogy tessek csak ugatni,ajvekolni!!magatok alatt vagjatok a fat!!lol-lol-lol-lol!!!!!

  • Ebben nincs egészen igazad, én zsidó vagyok, a házunkat mégis elárverezte a bank. Olyan rublika nem volt, hogy milyen a vallása.
   A deviza hitel egy gyalázatos konstrukció volt akár keresztény akár ateista , akár zsidó volt akárki volt a kimódolója.

   • nem is szolva az elso un,; “karterites”-rol!!mar az otlet is ocska!!!
    felajanlottak egy felnott elvesztese utan 50$-t,egy gyermek utan 30$-t!!
    ird es mond!!mind a mai napig orzom ezt a szennyet!!ketoldalas kerdoiv!!olyan kerdessel is hogy pl,; “mivel bizonyitja hogy a szuleit elgazositottak auschwitzban?”
    jo vicc ugye???

 8. A jobbiknak semmi közük nincs a nemzetiszocialistákhoz se a Szálasi féle hungaristákhoz csak egy politikai párt, ha valamit is tehetnének az országunkért ak nem kerültek volna be a parlamentbe.

  • tevedsz!!
   legutobb a hajogyari szigeten egy jobbikos kepviselo,a kovetkezo kijelentest tette nagykozonseg elott,;
   -”mikor leszunk annyira batrak vegre hogy le merjunk loni egy mocskos zsidot?!”-

   • De lehetőleg hátulról, huszan, és egy tízkilós gyereket, mert a nácik kurva bátrak is, nemcsak okosak!!

 9. Összekeveritek a szubkultúrát és a politikai nézetet. Hitler sose engedte volna, hogy szubkultúrák alakuljanak ki mivel az szemben áll az általa hirdetett dolgokkal és megosztja a társadalmat, pláne olyan szubkultúra mint a bőrfejűeké. Ugyanezen okból nevetségesek még az anarchista vagy kommunista nézeteket valló punkok, akik életükben nem dolgoztak csak vedeltek. Arról, hogy olyan mint “náci” pedig nem létezik mivel egy helytelen műszó ne is beszéljünk. Nemzetiszocialista van. Ugyan olyan hibás szóhasználat mint amikor a kommunistákat komcsizzák.

 10. Nézzük csak kikből lettek a neonácik vezérei?

  Pörzse Sanyi tesvér amnéziás, mert hosszasan tagadta, hogy at MSZP kampányában segédkezett volna, amíg az ezt bizonyító fotók elő nem kerültek..:O)

  Még mielőtt a vendéglői pofozkodás miatt repült a Takony tv-ből..egy betelefonálós műsort vezetett…egy alkalommal a magyar történelemről beszélt, mert éppen senki sem hívta a műsort többek közt Ady Endréről aki Móricz Zsigmonddal együtt a Tanácsköztársaság előkészítője volt. Ámde a TK leverése után belátta, hogy hibázott és önkritikát gyakorolt. Közvetlen eme magasröptű után bekapcsoltak egy nézőt aki megkérdezte:
  _Pörzse úr, mikor tört ki a TK?

  ???
  Segített 1919 március 19-
  Mikor is halt meg Ady Endre?

  ???
  A néző ismét segített:
  _ 1919 január 27.-én.
  A nézőt kikapcsolták, mert Sanyi tesvér hosszasan tátogott…:O)

  • :O))))))

   A minap prof. Pörzse az OGY és a tv színe előtt…kiállt a János vitáz Juliskája mellett akit szerinte nem jó színben tüntetett föl a rendező..
   Az OGY kivételesen a bal és jobb _ a nácikig bezárólag_ harsány kacajjal fogadott..szegény hülye Pörzse Sanyi csak állt mint ….a lakodalomban, és nem jött rá, hogy össze tévesztette a Jancsi és Juliskát Jancsi és ILUSKÁVAL…:O)))))
   minek tesztelni a nácikat itt az élő példa..:O)

 11. Ezek nem nácik! Ezek csak szeretnének nácinak látszani. Hitler is forog a sírjában, ha ezeket látja.

  • plane a NAZIONALSOZIALISTISCHE DEUTSCHE ARBEITERPARTEI-hez a magyaroknak vajmi keves kozuk van!!vagy inkabb semmi!!

  • Nézzük miért gondolom, hogy nácik?

   Kis Csaba

   Náci nézeteket vall, neonáci zenekart szponzorál a Jobbik jelöltje
   Kis Csaba a nemzetiszocializmusban látja Európa jövőjét.

   Neonáci felvonuláson vett részt, és a Titkolt ellenállás nevű neonáci zenekart támogatja az egyik jobbikos jelölt. Kis Csabát a Hajdú-Bihar megyei Balmazújvároson indítja a jobbik egyéni jelöltként.

   A képek tanúsága szerint Kis Csaba 2009-ben ott volt a Becsület Napja nevű rendezvényen, cége pedig az elsők között szerepel az egyik neonáci zenekar, a Titkolt ellenállás támogatói listáján.

   Részlet a zenekar Kitartás című dalszövegéből: “Felemelő érzés / Ha az ellenséged a földön fekszik. / Az erőnk hatalmas, / Minket nem állít meg senki. / KITARTÁS! / Te nem azért születtél meg, / Hogy egy idegen faj elnyomjon. / A cion bölcseiről, / A leplet le, mikor rántod, / KITARTÁS!”

   Kis Csaba (jobbra) a 2009-es Becsület Napja nevű neonáci gyűlésen.

   Kis Csaba kisvállalkozó Balmazújvárosban. 1997-ben a MIÉP balmazújvárosi alapítója és elnöke lett, de csalódnia kellett a pártban. 2004-ben kezdte el készíteni Harcos nevű ruházati termékeit, melyek egyre népszerűbbek a fiatalság körében.

   Kis Csaba nem titkolja szélsőséges nézeteit: az egyik interjúban arról beszél, hogy nacionalistaként indult, de Európa jövőjét a kor kihívásainak megfelelően a nemzetiszocializmusban látja.

   Néhány gondolat a Hungária portálnak adott interjúból. „Akár bal, akár jobb, a politikai elitnek nevezett élősködők ássák a sírunkat. De nem csak nálunk, egész Európában ez a helyzet: bevándorlók és cigányok milliói rendezik át kontinensünk etnikai arculatát. Ezért kell most nekünk is harcosoknak lennünk.”

   A póló árus és filozófus ex képviselő jelölt valahogy nem került be a parlamentbe, pedig maga Vona testvér és a nagy tudású Pörzse Sándor is támogatta…

   • csak arrol a tenyrol feledkeznek meg hogy a csatlosuk,akinek fenyesre nyaltak a segget az NSDAP kovetoi kitalaloi a nemetek,a magyarokat II.od rendu herdenvolke -( =csordanep)-nak tartottak csupan!!a gyozelmuk eseten ment volna ki az osszes az ural-i banyakba rabszolgamunkara!!

   • Rugógyártó a náci. Gondolom van 6 elemije meg a nagy buflák feje. Varrónőt játszik már egy ideje: a kínai gagyi cuccokat fellogózza és eladja mint komoly cuccot a kis csöves antiszemita gyökereknek.

 12. Szerintem őket megkülönböztetni és útálni pont ugyanakkora IQ-ra vall. Intelligens dolog felülemelkedni és nem lesüllyedni egy szintre. Egy dolgot tehetünk, példát mutatunk. Ennyi.

 13. Erre veritek , antifa pankok ?? :D Szégyen hogy ezen a világon hogy lehet valaki ilyen gondolkodásmóddal megáldott mint az a nyomi anti fejetek. Majd ha leszúrnak az utcán , vagy viszi a zsidó bank a házad , gondolkozz el kinek az oldalán állsz gyökér!!

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s