Jobbik hírek

BRÉKING: vonagábort és a jobbikot szapulják a kuruc-in-fos kommenterei

Talán a korábban vizionált pártszakadás, talán csak a náci párt-führer egy visszájára elsült, és teljen végig nem gondolt akciója kapcsán, de BRÉKING: jobbikot mocskoló kommentek lepték el a pártnál nem kevésbé náci kuruc-in-fost. Részletek a hajtás után: képernyőképek, linkek. Érdemes a lájkok számát is nézni, ami mutatja, hogy nem egyedi véleményről van szó. Elérhető közelségben a pártszakadás?!

Update: olvasónk így érezte magát a cikkünk olvasta után:

Update-2: lemaradt. A téma vona-zazrivecz törökországi útja, és az általa felmelegített török-magyar (más értelmezésben: muszlim-keresztény) örökbarátság kérdése. A jobbik fajelméletben bajnok szimpatizánsainak tetemes részét természetesen hideg zuhanyként érte, hogy akkor ezek szerint nem csak a fehér faj az uralkodó, hanem az általuk zsidó-cigányoknak bélyegzett törökök is? Zavar a fejekben, ami rögtön az első szemlézett kommentből is ragyogóan kisüt:

Screenshot from 2013-11-05 17:54:14

Screenshot from 2013-11-05 18:52:33

Screenshot from 2013-11-05 18:52:58

Screenshot from 2013-11-05 18:53:13

Screenshot from 2013-11-05 18:53:34

Screenshot from 2013-11-05 18:54:10

Screenshot from 2013-11-05 18:54:48

Ilyen se lesz sok, ígérjük, de itt egy link a kuruc-in-fosra, ahol a sztorin élőben lehet röhögni.

About these ads

9 hozzászólás a(z) “BRÉKING: vonagábort és a jobbikot szapulják a kuruc-in-fos kommenterei” bejegyzéshez

  1. Hja kérem, ha egyszer a szélsőjobb egyik része olyan hülye, hogy egy finnugor nyelvet töröknek nézzen, és egyben egy nyelvrokonságot pedig azonnal fajságnak, akkor ez lesz, miközben a másik fele meg whitepoweres gyökér, és az ősmagorok ázsiai fajságát is eltitkolná, mert rasszista…
    A szélsőjobb ma azt sem tudja, hogy a német fajelméletes vonalat vigye-e, vagy a “turánit”…

  2. Szegény kis pöcsfejű vonagabcika =/ Láttam egy kommentet amiben egy másik élettelen náci kutya zsidóbérencnek titulálja =/ Manapság már a nácik sem a régiek :D

  3. Az iszlám furakszik a pénzéhes, buta neonácikon keresztül. Erre ment ki a játék. Betyárok meg rongyos gárda meg butaházi …..mind fizetett bérenc. A magyarság történelme arról szól, hogy harcoltunk a muszlim befolyás terjedése ellen. A törökök ezért 150 évre büntettek bennünket. 150 év (!), viszonyításképpen az oroszok csak 45 évig voltak itt!!!! ZaziGabi szerint majd csadort hordanak a magyar nők, a szultán budai pasája (erre gyúr zazrivecz) meg kaftánba jár majd a jobbikos hazaffyakkal (macsó-vakegér emőkével az élen). Vajon mit kapott ezért a zazri? Esetleg túlszívta magát a turbánosoknál és félrebeszél? Ezek magyarkodnak…….

    • Szerencsétlen barmok,még egy náci vezérbarmot sem tudnak saját erőből előállítani. Seggedi 3.14csa ba után már az se lenne csoda,ha kiderülne,hogy jesaje tajvijó ben naftóle hercike eredetileg török-szerb-zsidó.

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s