Jobbik hírek

…és te mivel kedveskedsz idén karácsonykor morvai hisztériának?

Harcra fel, hős antifák, a rosszabbik.com újít, idén egész ajándékkupacot ürítünk morvai karácsonyfája alá. A hamarosan záródó parlamenti ciklus legidegesítőbb, háromszoros selmeczi-díjas, fejhangú náci (nőnek csak bajosan nevezhető) képviselő-drabália karácsony alkalmából cigányozik, segítsünk neki visszájára fordítani az akciót. Részletek a hajtás után, pajtás.

Először lássuk, mit kíván a ’90-es évek elején még nyíltan az asszonyi örömöket és leszbikus egymásra találást propagáló, azóta látványosan nép-nemzeti sújtásos mentébe öltözött, de nyilvánvalóan mélyen meggyőződésből fajvédővé vedlett asszonyka:

“A kalocsai Malomszögi utcát, s a belőle nyíló csatorna-közt (a cigánysor környékét) végeláthatatlan szemét árasztotta el. Rövid idővel ezelőtt a helyi Jobbik szervezet meghívására a helyszínre mentünk, sajtótájékoztatót tartottunk, s Almási Lajos kollégámmal filmet forgattunk a rettenetes állapotokról. Örömmel osztom meg a kedves olvasókkal, hogy az akció eredménnyel járt, a szeméttelepet felszámolták….

Azt kérem tehát, hogy akár videofelvétel készítésére alkalmas mobiltelefonnal, akár kamerával vagy fényképezőgéppel rögzítsék a jelenlegi állapotokat, összehasonlítva az eredeti állapottal. A pályaműveket a Youtube-ra töltsék fel, s a linket, illetve amennyiben fényképeket készítenek, a fényképeket és az írásos beszámolót küldjék el email címemre: [email protected]”.

Mit tehet a hazafi ilyen esetben?

1. Két kattintással regisztrál magának egy eldobható email címet (itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, további ötletek pedig itt és itt).

2. Bemásolja címzettnek morvai email címét ([email protected])

3. Küld neki vérmérséklettől függően, de minimum 15-20 levelet. Naponta. Téma van bőségesen, de az üres levél is megteszi, lényeg, hogy ne találja meg a pályaműveket a szemét halomban.

4. Egy fontos: a levél témája legyen az: “Kalocsai pályázat”

5. Fenti lépéseket tessék ismételni -minden nap- legalább december 23-ig.

Jó szórakozást és boldog karácsonyt, kellemes hanukát kíván olvasóinak és morvainak is a r:c csapata!

About these ads

19 hozzászólás a(z) “…és te mivel kedveskedsz idén karácsonykor morvai hisztériának?” bejegyzéshez

 1. Kedveskedjen neki a Baló Gyurka meg a radnai rosszseb. Pár év és világ nevetsége lesz a kis meleg barátnőjével (zazrina) együtt.Jobb esetben mákos ruhában fognak sétálni naponta egyszer. Gerinctelen élőlények ezek. Végre van új poszt!

 2. Az benne a legédesebb, hogy senki sem állította, hogy melegbárban járt volna a neonáci cuncimókus. Ez is olyan beszédes, mint az apósának (!) a fürdőszobájában a klotyója fölött elhelyezett plexi emléktábla, amely teljes egészében bizonyító erővel bír annak vonatkozásában, hogy a cuncináci találta ki a terrorista cselekmények és a demokratikusan megválasztott hatalom elleni szervezkedésre alapított gárdát. Az milyen politikus aki a programját elutasító választópolgárok megfélemlítésére félkatonai szervezeteket alapít? Demokratikusan gondolkodó politikus az ilyen, egyáltalán helye van az ilyennek a demokráciában? Erről a nagy seggű, tenyeres-talpas skizofrén drabáliáról meg ne is beszéljünk. Úgy szégyene az országnak ahogyan van. A választójogot a bizonyítottan náci, fasiszta eszméket vallóktól azonnali hatállyal megvonnám. A párizsi békeszerződés erre még bizonyos jogalapot is szolgáltatna szerintem.

  • buzera gábor olyan mint a volt osztrák náci (egyben melegecske) kollégája. Ezek a selejtek a nácizmust a saját selejt mivoltuk leplezésére használják. Hisztina drabália is metszett faroknak szült két gyereket, miközben maga is metszett farokból lett mégis szitokszóként használja a metszett farkat. Ilyen gerinctelenek ezek, jó hogy évek óta ellébecolnak munka nélkül az adónkból vastagon megfizetve miközben itthon már 5 millióan nyomorognak és éheznek, akárcsak egy kis afrikai országban. A drabália meg a kis beteg meleg csávó – a két identitászavaros senkiházi – az egyik legégetőbb problémánk.Ezek a senkik rossz irányba viszik a megvezethetőket.

   • Nem járt melegbárba aszongya. Tőlük szokatlan módon most nem is kíván perelni senkit a neonáci vezér mert még kiderülhet az eljárás alatt, hogy esetleg nem mondott igazat. Az a beszédes hogy nem perel, miközben egész nap a bíróságot ostromolják kártérítésért a megélhetési jogvédőik ha csak csúnyán mer rájuk nézni valaki nézni azért is. Melegek pártja lett a neonáci klubból.

    • Persze, hogy nem mer perelni akkor még kiderülne, hogy a fiúkra izgul. Amúgy csak rá kell nézni semmi férfias nincs benne teljesen feminim még a mozgása, a gesztusai és az erőtlen kislányos hangja is amikor tömeg előtt akar hangosan beszélni. Előttem mindig világos volt, hogy ő nem Gábor hanem valójában Gabriella. Melegpártnak még jók lesznek, a pride-on az utolsó kamion az övék lesz.

 3. A vicc az egészben az, hogy ez esetben a nácik azon fontoskodnak, hogy cikik. Merthogy mi is történt? Odagyűltek a nácik, mutogatni, hogy “a cigányoknál” szemét van. (Most, hogy a “rezsicsökkentés” előtt 100%-kal/!/ emelték a tarifákat a köztisztasági vállalatok, hogy a 200%-ból kelljen engedni 20%-ot/!/ persze, hogy a szegényebbeknek – nem csak romáknak! – nem telik rá, igy kénytelenek suttyomban megszabadulni a hulladéktól! Kérdem én: akkor ki az igazi bűnös?)
  Szóval, a nácik, mint a patkányok – a hasonlat nem is véletlen – rágyűltek a szemétre. Tehát a hatóságok kénytelenek lettek intézkedni, mert kinos lett, hogy ezek ott vannak!
  Ezek meg ezzel vágnak fel?! Hogy valaki a szégyenével dicsekszik…eszem megáll!

 4. Korábban még a szocikhoz dörgölte a mérhetetlen nagy trágyaszóróját havi egymillióért melegeket, szegényeket védett most már havi 6 millióért neonáci lett és melegek és szegények ellen hergeli a népeket. Az ilyennek Kalocsán egy női körletben van helye hosszú idejű teljes ellátással. Megőrülök ha csak meghallom beszélni ezt a kézszínű, nemnormális beteg asszonyt.

 5. Drabália, olyan kofferrel mint amit a hajókra pakoltak anno a múlt század elején a dédszülők kivándorlások idején. Amikor meghallom falra mászok a hangjától. Csak rá kell nézni és egy gyerek is látja, hogy valami nem kerek ennél a nagydarab identitászavaros asszonynál.

 6. az egészen biztos, hogy ennél visszataszítóbb “embert” rég hordott a hátán a föld. ez nem nő, ez egy elvtelen, gerinctelen, pénzszerető okádék

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s