Jobbik hírek/Jobbik ideológiája

Ismét beégett vona: török lájkolókkal törne az élre

Mondtuk mi: ennek az embernek a szeme sem áll jól. Erre most kiderül, hogy a magyar zugführer 210 ezernél is valamivel több rajongójának ötöde még csak nem is magyar. Megdöbbentő részletek a hajtás után.

vona-lájkolói3

Az első képről kiderül: Vona lájkolóinak meglepően nagy hányada nem magyar: nagyjából minden négy magyar lájkolóra jut egy külföldi. De még csak nem is határon túli magyar, az import lájkok többsége Törökországból érkezett. Érti ezt valaki? Mert mi nem. A habzó szájjal zsidózó párt vezetője azokra hajt, akik Magyarországot egyszer a történelem során már ténylegesen tönkretették. A törökökre. Mi ez, ha nem hazaárulás?

vona-lájkolói2

Következő képünk még jobb. Egész február elejéig jócskán 150 ezer alatt állt a lájkolók száma. Azt kitudja mi történt, rájött még százezer ember, hogy nem tud vona facebookja nélkül élni? Aligha, egy ésszerűbb magyarázat erre.

vona-lájkolói1
Végül még egy érdekesség: a közösségi médiához valamit is konyító minden marketinges tudja: a lájkoló szép, de az engagement az érdekes. Márpedig ez továbbra is rendkívül hektikusan alakul – függetlenül a magyar führer lájkvásárló gépezetétől.

Várjuk a magyarázkodást. Kínos lesz.

(A képek és a statisztikák is a socialbakers.com rendszerében készültek. Köszönet névtelen adományozónknak, aki lehetővé tette, hogy -ha rövid időre is- de hozzáférjünk a rendszerhez).

About these ads

9 hozzászólás a(z) “Ismét beégett vona: török lájkolókkal törne az élre” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Ünnepeljük magunkat | Rosszabbik.com

  2. Nem jártam melegbárba. Török lájkokról életemben nem hallottam. Nem vagyok kamera fetisiszta. Nem hobbim női ruhákban otthon szambázni……….csupa tagadás az életük. Sajnálom a cuki-punci-nácikat. Tisztelettel: Bulané (“a” Klarissza)

  3. Ha egy pillanatra is feltesszük, hogy tényleg élő török állampolgárok lájkolgatnak dilinyó bácsi oldalán, felmerül a kérdés: vajon mi az ördögöt képzelhetnek a szerencsétlenek, mit képvisel ez a majom? Úgy értem, a finnugor magyar nyelv és a török között csak különbség van. Ergo: a nyelvi határok áttörhetetlensége okán ők legvalószínűbben valamilyen felhívást, magyarázatot követve lájkolgatják automatice majomurat. Érdekelne egy mélyinterjú, hogy mégis milyen kép él ezekben az itteni világról? Mit hisznek, mi van itt? Szerintem visítva röhögnénk, ha meghallanánk.
    (Ugyanez vonatkozik Orbán lengyel, szlovák és román bér-békamenetelőire is.)

  4. Vannak cégek akiktől like-ot lehet vehet komoly pénzekért. A modernnáciknak telik rá a dolgozók adójából. Mások dolgozunk ők meg dőzsölnek. A nagy turbómagyar egyébként a törökök ánuszrózsáit nyalogatja? Van bőr a pofázmányán, csak dolgoznia ne kelljen.

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s