Rólunk

Ez mi ez?
Önöknek is, nekünk is kell egy hely, ahova elmenekülhetünk a mindennapi hungarizmus elől. Fogjunk össze, és közösen rúgjunk nagyokat a Jobbikba, szimpatizánsaikba, politikusaikba. Jelszavunk: csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!

Maguk leplezetlenül gyűlölik a jobbikot!
Így van, nem is tagadjuk. Szívből, őszintén, és leplezetlenül gyűlöljük azt a vad eszmét, amit a párt képvisel. Ugyanakkor, fontos különbség, az embereket akkor sem utáljuk, ha ők történetesen gyűlölnek minket. Minden embernek, emberi mivoltából fakadóan, kijár a tiszteletet, még akkor is, ha a nácizmus legsötétebb bugyraiba merült is el (mint Vona és csapata).

Agyatlan zsidó köcsögök vagytok! 
Köszönjük a kérdést, inkább nem.

Ha olyan bátor vagy, miért bújsz névtelenségbe?
Először is, nem bújsz, hanem bújtok. Másodszor meg különösebben nem félünk tőletek (lásd az élménybeszámolóinkat a tüntetéseitekről, melyeken mindig ott vagyunk), de nyugodtan dolgozzatok meg, ha szeretnétek kideríteni, hogy kik is vagyunk valójában. Bár kötve hisszük, hogy sikerülne, jó néhány (sikertelenül lezárult) feljelentésen túl vagyunk már…

Hol léphetek kapcsolatba veletek?
Feljelentő

Mi az a feljelentő? III/3-as köcsög-e vagy?
A feljelentő menüpont alatt található űrlapon keresztül várjuk azokat a leveleket, amelyben a Jobbikkal kapcsolatos, közérdeklődésre számot tartó információkat írod le. Sok mindent látunk mi is, de közelről sem mindent. Ha olyat láttál, aminek szerinted az oldalon a helye, de nem akarod felfedni kilétedet: kattanj rá, pötyögd be, küldd el!

87 hozzászólás a(z) “Rólunk” bejegyzéshez

 1. Én csak arról érdeklődnék, hogy ha egy feljelentés alapján nem vagytok megtalálhatóak, akkor mégis honnan tudjátok, hogy fel voltatok jelentve?

   • Inkább arra fektessenek energiát hogy az adócsalásra alapított kurucszennyportált derítsék fel. Ezen az oldalon nincs hirdetés itt az oldalból nem származik bevétel. Nézzék meg a kurucot, lassan több a hirdetés mint az írás! Hová adóznak ha a Nav nem éri el őket? Ezenkívül ami itt megjelenik azt a demokratikus berendezkedésű országokban szabadon kinyilvánítható véleménynek hívják. Vélemények egy olyan szervezkedésről amelyet egyebekben a párizsi békeszerződés tilt, másfelől pedig egész Európában üldözött.

 2. ” kell egy hely, ahova elmenekülhetünk a mindennapi hungarizmus elől”
  Akkor minek vagytok még az országban? Kívül tágasabb! A hazának nincs szüksége rátok.

   • Egy magyar……hát ezen be kell szarni! Ezek az újnáci primitív kölykök összekeverik a III. Birodalmat Magyarországgal. Náci fütyi! A te elvtársaid egy része a föld alatt van , másik része meg Németföldön. Elhúzhatnád innen familiáris egyetértésben a büdös beled Németföldre. Egy magyar…..hát ezen még egy hétig röhögök. Jobb vagy fütyi, mint a Kasza-show!

    • Örülök, hogy ilyen jól szórakoztatlak, legalább akkor ez kölcsönös. Én is derülni járok erre a honlapra. Röhejesek az itteni írások, a hozzászólások, azok meg mindent visznek.
     Németbe meg mi a szivárványos búbánatért mennék, amikor itt az otthonom? Mint írtam: magyar, nem német!

     • Egy ál-magyar: Hát “németbe” ne is menjél, maximum Németországig húzd el a beled ha már újnáciként adod elő itt magad. Jókat lehet rajtatok szórakozni valóban. A gondolkodni próbáló agyamputáltak “szellemi” vívódása számomra felettébb szórakoztató. Olyan mintha a kígyó próbálna futni….. vicces.

      • Egy magyar, hát ez már tényleg sok! A hazudozást nem szeretem! Inkább “egy bugyuta újnáci” nick ami sokkal kifejezőbb és találóbb estedre. Menj csak németbe vagy Kolozsvárra.

     • fiam teged nemetorszagban agyonvernenek azert amiket most itt hangoztatsz!!
      te magyar??
      ugynmar!!jott-ment untermensch!!az igen!!!!

  • A mocskos fajtádra nincs szükségünk. Mióta köztünk vagytok azóta egyre negatívabb a megítélésünk az egész világon. Nektek köszönhetjük a legnegatívabb országimázst. A gyerekeinktől veszitek el a jövőt, ti büdös kopasz páviánok.

   • még kezd el védeni a cigányokat, ők meg a kenyerünket veszik el, ok-okozat, sajnos ez van.. nem lehet ezt tovább bírni! nem vagyok náci se rasszista, van zsidó barátom és volt cigány bnőm és ők is igazat adtak nekem, mert a szerencsés kivételhez tartoztak és tisztességesen magyarként viselkednek

    • Nekem is volt náci barátom, leadtam a vágóhídon élősúlyban. Ti nyomorékfejű nácik miért gondoljátok, hogy hülyék az emberek? Magatokból indultok ki. Amúgy meg szánalmas egy fejed van. Inkább a náculás helyett azzal kéne foglalkoznod hogy ki is nézzél valahogy te nyomi!

  • nem érdemes vitatkozni, ezek a képzelt náci gyűlölők, csak hajtogatják a saját faszságaikat. olyanok, mint a fogyatékos papagájok, zavarja őket, hogy szeretjük a hazánkat amit a magukfajta buta primitív, felvilágosulatlan emberek tesznek tönkre. 1500 lájk csak szakadok rajtunk, na én húzok is innen, szerintem tedd te is azt, sose lesznek népszerűek, mi meg ne pazaroljuk a fogyatékosra az időnket. Béke!

 3. A kurucinfó verte a nyálát, hogy az FB-on 72.000 követőjük van, aztán miután törölték őket már csak pár ezer követőt tudtak felmutatni mert a kamu profilok gyártásához nyilván idő kell. A büdösbogár nácik csoportja csak egy szűk társadalmi kisebbség, pár tízezer tanulatlan, primitív megélhetési gyökér büdösbunkó szektája. Közel sincsenek annyian mint amekkorának hazudják magukat. A józan többség kussol,hallgat ezért ebben a csendes űrben az agresszív gyökér nácik cincogása is elefántbőgésnek hallatszik.

    • A kurucinfó (alias köcsög-tájékoztató-magazin) a ropi testű emőke vállalkozása, aki családilag úgy el van nyomva ebben az országban, hogy Budán egy több százmilliós villában nyomorog és éhezik. Most összejött Dóra Braunnal aki összefialta neki az almot és hogy az enyhén fogyatékos, turbó-magyartalan házaspár ne a több száz milliós villából siránkozzon az állandó üldözöttsége, kitaszítottsága és elnyomása miatt ezért elköltöztek a Stein-villából (!). Most havi 4 milkából (az adónkból finanszírozva) nyomorog a 8 általános tudós emőke és az enyhén értelmi fogyatékos Dóra Braun, akik már két puruttyát hoztak össze, akiket majd az adónkból szépen eltarthatunk. Így szenvednek ezek a büdös nácik, míg mások egész hónapban 47 ezer Ft közmunkapénzt visznek haza a családjuknak.Bizony ám, el vannak nyomva nagyon ezek a büdös újnácik!

 4. Intenzívebben kellene terjeszteni, hogy létezik ez oldal és minél többen jöjjenek,nézzék meg és mondják el a trógere nácikról a véleményüket. Hallják sokan azt, hogy van ellenvélemény! Ezek a büdösbunkó megélhetési nácik pár tízezren olyan hangosak, mintha millióan lennének. Csak köhög a bolha! Azért mert a finomkodó liberális médiákban különféle jogokat biztosítanak a náciknak, miközben azok kiirtanák őket a legkisebbtől a legnagyobbig. Ugyanakkor törlik azokat a nézeteket amelyek a nácik elleni radikális fellépést és a nekik biztosított jogok csorbítását helyezik előtérbe. Márpedig ha ez az önsorsrontó finomkodás megmarad a nácikkal szemben , akkor a finomkodók hamarosan marhavagonokban finomkodhatnak majd egymással amikor körbejár a vödör amibe az égetőműig vezető hosszú úton a dolgukat végezhetik.

  • Kevesen tudnak arról, hogy létezik egy ilyen oldal. Szerintem kapnák a büdösbogár náci patkányok az oltást minden percben ha többen is olvasnák azt, hogy van olyan csoport amelyik fellép a féligember-féligállat suttyó, paraszt-nácik ellen. Reklámozni kell, ha kell kéretlenül is az oldalt. A retekfejű, 2 elemis, tangás buzeráns nácik és a szőröstalpú, bozgor segítőik ellen minden marketingeszköz bevethető.

   • Ezt kellene, csak senki nem csinálja. Ezért ezek a majom újnácik azt csinálnak amit akarnak. A fejükre kellene már olvasni azt a sok aberrációt ami a körükben létezik és amiért a testvérországukban (perzsák) felkötik a delikvenseket. A motoros faszi aki színpadon önkielégített, az Iránban már a főtéren lógna.

    • Nagyon védik őket Magyarországon. Az újnácik otthon védelmet élveznek. Csúnyán se szabad rájuk nézni. Ez a nagy gond! Itt Németországban ha a kopasz trógerek skinheadkednek a rendőrség fegyvert fog rájuk és a szart is kiveri belőlük a szövetségi ügyészség meg elfordítja a fejét. Ez ám nagy különbség. Itt nálunk szégyenlik a múltat és harcolnak ellene. Otthon meg bátorítják a kopasz trógereket. Én ezért jöttem el családostul.Azt a légkört már nem lehetett elviselni.

 5. Örülök hogy van ez az oldal. a tököm tele van már a buzi tapló jobbik köcsögökkel. Amikor a kurucinfójukon hozzászólok 10 perc alatt törlik. Qrva bátrak ha még egy kritikát sem birnak. Egyébként a történelmi hűség kedvéért szeretném minden jobbik szimpatizánsnak elmondani, hogy a nagyszüleim végigélték a nyilasterrort komcsiterrort meg egyebeket és elsőkézből mesélték, hogy amikor amikor jöttek a ruszkik a nagy hazafi nyilasok úgy húztak el ausztriába mint a vadludak. Egyetlen egy sem harcolt a fronton, bezzeg a védtelen elesett magyar emberekkel qrva bátrak voltak amig büntetlenül tehették.
  szebb jövőt de jobbik nélkül

  • Engem is azonnal törölnek, mert ellenvélemény nem lehet. Csak a kamu FB profilos hozzászólók (a jobbik adónkból fenntartott propagandacsoportja) véleménye jelenhet meg. Amit a tájszólásos gyöngyösi, paraszt-álnáci (zazrikusz-szerbikusz) meg a 23 kg testsúlyú, gilisztatestű, hermafrodita vonákemőke kimond annak a pedofil szektában nem lehet ellentmondani. Gyökér banda, de az a helyzet hogy a hazai on-line oldalak többsége is őket védi. A tangásbuzeráns nácik szabadon zsidózhatnak, cigányozhatnak de ha Mi ki merjük írna azt egy büdösbogár náciról, hogy az – a valóság szerint is – náci már ki is tiltanak az oldalról. Mintha a nácik lennének a védett faj, akiket az adónkból kötelezőek vagyunk eltartani és tűrni a büdös, primitív náci csürhe aljas tevékenységét.

 6. A Jobbikkal kapcsolatban csak Teri nénit tudom idézni (abból a korszakból, amikor nem zizzent meg és még nem gárdázott). Menjen innen elfele! :))))) (Pl. Pálesztínába, há ánnyirá seretik áráb térrorista tezsvíreiket.)

 7. No lájkolok egyet én is ennek az oldalnak, igaz nincs nagy karvaly orrom, de legalább fajtiszta, pedigrés, rendesen körülmetélt zsidó vagyok. És engem még Izraelbe sem kell küldeni, mert ott élek :-)

 8. De fáj némelyeknek az igazság – és még ha a hülyeség fájna??? – egy páran innen intenzíven lennének – és ami a legjobb: megszűnne a jobbik

 9. Rosszabbik.com……………320 ember kedveli a facebookon)
  Hát 320 ember az ugye nem túl sok…..
  Bár amilyen gagyi ez a szar még ez a 320 rajongó is nagy dolog)
  De ki lehet ez a 320 ember???
  Nos nézzük…..Én olyan 100 nagy orrú zsidó hülyegyerekre tippelek elsőként.
  Ehhez vegyünk még negyven-ötven cigányt is.Aztán gondolom ti magatok
  is kedvelitek,az általatok létrehozott remek szellemi terméket.Na meg persze
  a rokonok,plusz pár ismerős.A maradék meg szerintem részben kamu profil illetve széplelkű Pesti értelmiségi faszfej,akik legjava még életében nem látott cigányt közelről.
  Épp most nézem,hogy az általatok oly mélységesen megvetett és lenézett kuruc.info híroldalt
  a fent említett közösségi oldalon 46218 ember kedveli.
  46218.
  Szerintem látogassátok ti is gyakrabban.És tanuljatok.
  Mert ez itt szánalmas.

  • Te szerencsétlen turulpöcs! Hol van a 46 ezer (kamu) ember? A törlés óta a 15 ezret is az éjjel-nappal gyártott kamu profilokkal csináltátok meg. A rajongók 75 %-a duplikált profil vagyis egy büdösbogár náci követő létrehoz több ál-profilt és azokat összekapcsolja egymással, mintha az ál-profilok ismernék egymást. Szar , régi trükk. Albániában a 65 év felettiek még talán beszopnák ezt tőletek, a 2 bites agyú náciktól, de idehaza már fejlett internetkultúra van, ahol az ilyen gyermeteg kamukkal 2 perc alatt lebuktok. Büdösbogár tangás buzeráns csicskák.

   • Hagyd a szerencsétlen Péniszpumpás Pista inasait! Menthetetlenül degenerált kisközösség tagjai ezek. Azóta ennek az oldalnak már 1262 követője van és egy sem kamu, míg az emőkejazzira (kurucfélreinfó) FB oldalán a megfeszített tempóban gyártott kamu nickekkel ( és a náci párt által nyújtott több tízmilliós támogatással) sem jött össze még 15 ezer követő sem ezeknek a szerencsétleneknek. Korábban 72 ezer ál-követőjük volt és ezt benyalta nekik mindenki. Politikai szélhámosok és nyaloncok akik pénzért a saját anyjukat is eladják kurvának akár Izraelbe is…..

 10. A legjobb paródiaírókat juttatja eszembe a blog, csak itt a Jobbik maga parodizál, a szerkesztők gyűjtőmunkát végeznek. Kínunkban jókat mulatunk. Gyakorolhatja a politikában járatlan is, mi merre hány óra, milyen a Jobbik logikája, mit szeretne. Nekem már cselekvési tervem is van: átoperáltatom magam, hogy ne leszbikusként kelljen feleségül vennem Bertha Szilviát, de Vona Gábor feszes fenekét is fogom a twitteren dicsérni, és belülről bomlasztom a pártot. :D

  • A kis kutyahájas nácinak feszes fenék? Valamit nagyon benéztél. Gondolom a parlament villanyszerelőjére zagyvagyugyóra is nedvesedsz. A fene az ízlésed.

   • Csak az olvassa: amit feszesnek gondoltál az a homloka és azt hordja a xaros gatyóban, a cellulitiszes, hájas seggét meg a nyakán hordja. Ezt elnézted virágom. Bomlasztani a körükben meg akkor tudsz ha eldugod a péniszpumpáikat vagy a tangáikat. Mással biztosan nem.

 11. Kreisz István

  Ezzel a névvel a Jobbikban? Mondjuk Szegedi Csalárdka is sokaknak okozott meglepetést, az biztos.

 12. Ez elég siralmas próbálkozás.
  A hazudozást, ferdítést akarja beállítani igaznak. s még az arcát se meri bevállalni.
  Nem szoktatok tükörbe nézni, Ha igen, nyugodtan köpjétek le amit ott láttok.

  • Miért is? Mert kimerik mondani, amit a már megfélemlített tömegek nem mernek: hogy a Jobbik azt akarja elérni, ami Görögországban is van: anarchia, káosz, foztogatás, hiszen ilyenkor nem az észérvek és a politikai ideológiák számítanak, hanem, hogy kinek van ereje. A Jobbik pedig megtalálta a fiatalság azon, egyébként igen értelmes, rétegét akik megvetik a sztárkultuszt, az y és z generáció által vallott “értékeket”, és valamit szeretnének kezdeni az életükkel. Ezeket a fiatalokat bekábították a hungarista, soviniszta, kirekesztésre és gyűlöletre épülő ideológiájukkal, hogy engedelmes tömeget és acsarkodókat gyűjtsenek maguknak, hogy amikor már csak a nyers fizikum számít, ők legyenek a toppon. De nem fog sikerülni nekik, és ennek a része ez a kiváló honlap is!

 13. Nagyon élvezem az oldalt. Jó a humora és igazán szemnyitogató, ahogy ezt a magyarkodó, valójában magyarellenes (hisz minden honfitársukat gyűlölik valamiért) réteget kifigurázza. Azon egyáltalán nem csodálkozom, hogy ők ebből a humorból semmit nem értenek…

 14. “Egy honlap, ami a Jobbik igazi arcát mutatja meg.”
  Persze, a hírek 80-90%-nak semmi valóságtartalma, a maradék 10-20% meg erősen ferdítve. Amúgy örülök ennek “híroldalnak”, mert így legalább látják az emberek, hogy ti csak hazugságokkal vagytok képesek megállitani a Jobbikot. Aki elhiszi amit íde írtok az meg is érdemli.

  • Nahát, akkor még mindig sokkal jobb az arány, mint a jobbikhoz tartozó oldalakon, ahol 100% hazugság olvasható :)
   Azt nem értem, hogy bizonyos emberek miért részesítik vallásos hódolatban ezt az anti-pártot? Végre egy oldal, ami kimondja, hogy a jobbik nem az egyetlen igazságot hirdeti, hanem valami nagyon zavaros gyűlölet masszát. Nem vetted még észre, hogy a politikájuk egyetlen célja, hogy a benned levő frusztráltságot kihasználja? Ember, vedd észre, hogy nem a cigány, meg a zsidó a felelős az életedért, hanem te magad! A legnagyobb kárt azok okozzák az országnak, akik ezt sem hajlandóak beismerni…

 15. Igazán véletlen jártam erre és most a könyvjelzőkből is kiveszem az oldalt. Vagy az alacsony iskolai végzettséggel járó ostobaság és műveletlenség, vagy az internacionalizmus érződik rajtatok, az elvtelenség, a gerinctelenség, a hazátlanság. Talán az irígységeteket a hazátlanságotok táplálja…igen, nekünk van egy szép hazánk és ez mindig is a mienk marad. Ti meg mehettek tovább innen…

  Nagyanyámtól tanultam egy verset, ami tulajdonképp egy dal szövege:

  Árpád apánk ne féltsd ősi nemzeted
  Nem vész az el, ha idáig nem veszett
  Tud szeretni a magyar szív igazán
  Kit szeressen ha nem téged szép hazám.?

  Látnotok kellett volna a kis kék szemű nyolcvan éves öreg anyókát, ahogy csillogott a szeme, míg szavalta ezt a pár sort. Azt hiszem, több harci szellem szorult belé, mint belétek összesen.

 16. Nevetséges ez az oldal. Egyrészt mert gyűlölködve beszél gyűlöletkeltésről, másrészt mert mindenk tudja, milyen szándékkal született ez az oldal, de azt is tudjuk, hogy sosem fogtok már célt érni, mert a ti időtök már lejárt. Ennyi volt. Mostmár más szelek fújnak, egyszerűen csak elfelejtünk titeket.

 17. A közvéleménykutatásban miért nem mertétek kiírni a Jobbikot?

  Attól is fostok, hogy szembesüljetek az arányokkal? Áhh, korcsok vagytok, degenerált kis szarjancsik… :)

 18. Tulajdonképpen ez a menüpont semmit nem tartalmaz. :D Zseniálisak vagytok :D Egy csapat akárki (mert ugye semmit nem tudunk) fröcsög, és nagyjából ennyi :D

Kérjük, itt szólítsa fel a szerkesztőségünket a melegebb éghajlatra történő mielőbbi távozásra illetve szintén csak itt tud sort keríteni felmenőink származására, foglalkozására és bőrszínére történő utalások megtételére. Köszönjük!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s